Kai pasirodė naujas robotas siurblys iRobot Roomba i7 + su savaimę išsivalančią 2,5 l. šiukšlių dėžę, jau atrodė, kad bus sudėtinga taip greitai išleisti ką nors dar labiau išskirtinio. Tačiau 2019 m. gegužę „iRobot“ nustebino robotikos pasulį išleidęs absoliučiai revoliucinę „Roomba s9+“. Atrodo, kad savo S9+ iRobot nepritaikė visiškai naujos technologijos, tačiau gamintojas taip patobulino daugelį dalykų, kad Roomba S9+ tapo neprilygstama. Roomba ir anksčiau buvo galinga, dabar yra dar galingesnė, paliekant tvarkyti ją namus Jums praktiškai nieko daryti nereikia. Na, jei ir reikia, tai visai jau nedaug. D formos konstrukcija jau maksimaliai pritaikyta gyvūnų plaukams ir padeda kruopščiau prižiūrėti kampus.

 „Roomba s9+“

Robotas siurblys „Roomba s9+“ išlaiko trijų pakopų valymo sistemą, kurią išsiskiria visi iRobot „Roomba“ modeliai . Puikiausiam rezultatui pasiekti dvigubi skirtingų paviršių guminiai šepetėliai, kaip pagrindinis siurbimo antgalis bei kampinis šepetys. Naujoji roboto galia  yra 40 kartų galingesnė nei 600 serijos iRobot modeliuose. Ir jei to nepakanka, galite įjungti „Power Boost“ funkciją, kuri dar labiau padidina galingumą. Ši savybė yra puiki, jei turite kilimėlius ar kilimus. Dabar purvas ir dulkės neturi šansų.

 Dizainas

„Roomba s9+“ robotas siurblys yra ne tik unikalus savo D forma, bet ir išsiskyria savo grakščiu ir ergonomišku dizainu. Robotas papildytas led apskritimu, kurio spalva priklauso nuo atliekamo tuo metu pavesto robotui uždavinio.

Šiukšlių dėžė pasislėpė per patį viduriuką, o pagrindiniai mygtukai padogiai išsidėstė roboto priekiniame kampe.

„PerfectEdge“ sistema naudoja šoninį šepetį ant įrenginio kampo. Nors kitų kompanijų robotai irgi turi šepečius kampams ir kraštams, „Roomba s9+“ robotas siurblys prieina prie kampučių kruopščiausiai.

 Valdymas

iRobot Roomba S9+ robotas siurblys yra valdomas mygtukais ant prietaiso, bet naudojant mobiliąją aplikaciją atsiskleidžia jo geriausios savybės. Tai leidžia suporuoti robotą su savo išmaniųjų namų įrenginiais.Taip pat turėsite prieigą prie valymo tvarkaraščių, priežiūros įspėjimų ir įvykių istorijos.

O naudodami išmanųjį žemėlapį galite programuoti ir valdyti kiekvieno kambario valymą atskirai.

 Funkcijos

Roomba s9+  kintamieji šepetėlių ritinėliai patobulinti taip, kad lengvai prisitaikytų prie bet kokio grindų tipo ir be rūpesčių pasiektų geriausią rezultatą visur. Kai tik robotui pritrūks energijos, jis grįš į pakrovimo stotelę ir pasikraus tiek, kiek jam reikią pabaigti pradėtą darbą.

„Imprint Smart Mapping“ sukuria jūsų namų žemėlapius, kad galėtumėte atitinkamai pritaikyti valymo grafiką, o robotas automatiškai padidina trauką, kai aptinkama daugiau nešvarumų. Kasdieniniam siurbimui puikiai tinka Eco režimas, jis yra tylesnis ir vienos baterijos pakrovimu išsiurbs daugiau ploto.

irobot roomba s9 plus namų žemėlapis

Jei taip pat turite Braava Jet M6 robotą grindų plovėją,  galite prijungti Roomba s9+ prie drėgno valymo roboto ir šį porelė pasirūpins grindimis taip, kaip niekas kitas.

Žemėlapių sudarymo funkcija Roomba S9+  leidžia efektyviau planuoti savo maršrutą. Užuot klaidžiojęs atsitiktinai, jis apskaičiuos geriausią kelią ir metodiškai išvalys namus, taupydamas laiką ir energiją.

Didelės talpos roboto dulkių šiukšliadėžę lengva pasiekti per dangtį viršuje. Tiesiog ištraukite šiukšliadėžę, išmeskite šiukšles ir padėkite atgal. Didelio efektyvumo HEPA filtras taip pat užtikrina, kad į Jūsų namus bus grąžintas tik švarus oras.

Roomba S9+ robotas siurblys yra komplektuojamas su 2,5 l. automatinę šiukšlių surinkimo talpa. Tai tiesiog tobulas sprendimas turintiems ypač dideles teritorijas. Privažiavęs prie talpos robotas, visą savo įmontuotos šiukšliadėžės tūrinį perduodą į 2,5 l. talpą. Kurios maišelį Jums reikės išmesti vis kartą į 30 siurbimų.

 Daugybė funkcijų

iRobot Roomba s9+  į nedidelį savo įrenginį deda labai galingą bateriją. Dėl ilgo akumuliatoriaus tarnavimo laiko jis puikiai tinka dideliems namams. Ir jei akumuliatoriui baigsis akumuliatorius, jis bus įkraunamas ir tada tęsis pats.

Kaina

Taip, Roomba S9+ yra pats brangiausias šiam momentui pasaulyje robotas siurblys. Bet jei Jus turite 150 – 200 m2 namus, jis atidirbs kiekvieną jam išleistą eurą.

Kampų technologija

Didžiausia staigmena, kai kalbama apie Roomba s9+ yra forma. Ji neturi visiems atpažįstamos apvalios Roomba šeimoms formos. Tačiau pakeitus naujos Roomba s9+ dizainą iRobot maksimaliai prailgino savo šepečius ir priėjimas prie kampų tapo pats geriausias.

 „vSLAM“ navigacija ir „Imprint Smart Mapping“

Roomba s9+  robotas siurblys nuskaito jūsų grindis ir sukuria kiekvieno kambario žemėlapius. Jus galite tuos žemėlapius (kaip ankstesniuose modeliuose) ne tik pamatyti, bet ir jais manipuliuoti. Kiekvienam kambariui galit nustatyti atskirą siurbimo grafiką bei režimą. Galite suteikti kiekvienam kambariui pavadinimą, o paskui balsu per Amazon Alexa liepti robotui sutvarkyti pvz. virtuvę.

Aukšto efektyvumo filtras

Roomba s9+ robotas siurblys, kaip ir paskutiniai Roomba modeliai naudoja didelio efektyvumo HEPA filtrą, kuris sulaiko dulkes ir nešvarumus šiukšliadėžės viduje, ir ne grąžina juos atgal į orą. HEPA filtras yra tiesiog būtinas tam, kad Jus kvėpuotumėte grynu oru!

Imprint Link

Roomba s9+ robotas siurblys turi „Imprint Link“ technologija, leidžiančia dirbti su Jūsų Braava 6 robotu plovėju.  Jei jums priklauso abu šie prietaisai, galite siurbti ir valyti drėgnai nieko nedarant. Robotai patys susibendraus, koks uždavinys kam ir kada priklauso.

Kitos technologijos

Roomba s9+ robotas siurblys išsaugo geriausias technologijas ir savybes, kurios yra mylimos ir pažįstamos iš ankstesnių Roomba serijų. Jis jungiamas prie jūsų „Wi-Fi“ tinklo ir leidžia valdyti robotą naudojant mobiliąją aplikaciją. Taip pat naudodamiesi programa galite suplanuoti valymo laiką.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *