Ecovacs ir toliau kuria naujoves savo robotų siurblių asortimente. Vienas iš naujausių robotų „Deebot Ozmo T8“ – daugiafunkcinis plaunantis siurblys robotas, turintis daug naudingų priedų ir funkcijų.

Pats „Ozmo T8“  dydžiu yra panašus į „Ozmo T8 AIVI“, tačiau šis plaunantis siurblys robotas kliūčių vengimui naudoja „TrueDetect 3D“ technologiją. Jos dėka labai tiksliai skenuoja aplinką ir aptinka net mažiausias kliūtis.

Yra du šoniniai šepetėliai, kurie viską sušluoja į pagrindinį šepečio plotą. 240 ml. vandens rezervuaras yra „Ozmo T8“ gale. Norėdami naudoti plovimo funkciją, pritvirtinkite šluostę prie rezervuaro dugno ir nustatykite vandens purškimo lygį, kurį galite nustatyti keturiais skirtingais plovimo lygiais.

Yra du šoniniai šepetėliai, kurie viską sušluoja į pagrindinį šepečio plotą. 240 ml. vandens rezervuaras yra „Ozmo T8“ gale. Norėdami naudoti plovimo funkciją, pritvirtinkite šluostę prie rezervuaro dugno ir nustatykite vandens purškimo lygį, kurį galite nustatyti keturiais skirtingais plovimo lygiais.

„Ozmo T8“ yra skirtas vartotojams, kuriems nereikia „T8 AIVI“ kameros su nuotoline stebėjimo funkcija, tačiau kurie nori roboto su panašiomis valymo funkcijomis.

Šio roboto žemėlapių sudarymo funkcija yra puiki. Ecovacs programėlėje galite pasirinkti virtualias ribas ir apibrėžti tam tikrus plotus, kur nenorite, jog robotas važiuotų. Taip pat šis plaunantis siurblys robotas T8 prisimena kelių aukštų žemėlapius.

5200mAh ličio jonų baterija vienu įkrovimu gali išvalyti iki 300 kvadratinių metrų. Jei roboto akumuliatorius išseks, T8 grįš į savo įkrovimo stotelę, pasikraus ir grįš toliau tęsti darbo.

deebot ozmo t8 su baze

„Deebot T8“ priedai

„Ecovacs“ išleido du „Deebot T8“ priedus, kurie taip pat tinka „T8 AIVI“.

„Ozmo Pro“ plovimo sistema veikiama aukšto dažnio virpesių (480 kartų per minutę), geriau išplauna įsisenėjusias dėmes. Plaunantis siurblys robotas su „Ozmo Pro“ sistema automatiškai įjungia ir išjungia plovimo režimą, kad išvengtų pernelyg didelio ar mažo drėkinimo.

„Ecovacs“ taip pat sukūrė automatinę išsiurbimo bazę, kurioje yra dulkių surinkimo maišelis. Ši bazė tinka T8 ir T8 AIVI robotams.

Norėdami naudoti šią automatinę išsiurbimo bazę, nuimkite šiukšliadėžę ir suraskite du išleidimo angos dangčius, esančius po šiukšliadėže. Norėdami nuimti dangčius ir įdėti naują šiukšliadėžę į įrenginį, naudokite pateiktą raktą iš tuščios automatinės stoties. Pakaitinėje šiukšliadėžėje yra dvi skylės dulkėms ištraukti.

Šiukšliadėžės ištuštinimas trunka apie tris sekundes, kurios metu šiukšliadėžė yra pilnai ištuštinama. Dulkių maišelyje telpa apie 30 valymo ciklų, kai dulkių maišelis bus pilnas, jus informuos programėlėje.

Perkant atskirai šios automatinės bazės kaina yra 299 Eur., o plaunantis siurblys robotas Ecovacs Deebot OZMO T8 apie 620 Eur. Jus taip pat galite nupirkti visa komplektą už 839 Eur. Tai yra aukščiausios klasės komplektas į kurį verta investuoti, kadangi jums nereikės rūpintis šiukšlių konteineriu kasdien.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *