Smagiausios akimirkos – ten, kur jauku, ten, kur dirbame ir ilsimės, kur vaikai susėdę ant sofos valgo skanumynus ir linksmai dūksta augintiniai. Tačiau tai, kas lieka ant grindų po smagių užsiėmimų ir kasdienės veiklos, džiugina jau nebe taip smarkiai. Taip, mes apie dulkių tumulus, lyg tyčia susisukusius pakampėse, augintinių plaukų kuokštus ir vaikų paliktus trupinius. Visa laimė, kad yra nepamainomas buities pagalbininkas – dulkių siurblys robotas, galintis ypatingai palengvinti jūsų buitį ir sutaupyti laiko malonioms veikloms!

Kaip nepasiklysti, renkantis išmanųjį pagalbininką?

Pagrindinis ir svarbiausias patarimas – pasirinkite patikimą konsultantą ir parduotuvę. Išmanantis savo darbą konsultantas, viską paaiškins, patars, atsakys į klausimus apie konkretaus jums tinkančio siurblio modelio privalumus ir nenutylės apie trūkumus. Beje, atkreipkite dėmesį, kad užsienyje pirktas dulkių siurblys robotas prireikus Lietuvoje bus taisomas tik mokamai (netaikomas garantinis aptarnavimas).

 Kad būtų lengviau orientuotis, atvykus į pardavimo saloną, siūlome iš anksto įvertinti šiuos dalykus:

  • vienas svarbiausių kriterijų – siurbiamas plotas. Svarbu tartis su konsultantu, kad geriausiai išnaudotumėte savo roboto siurblio darbo galimybes;
  • taip pat svarbu įvertinti savo baldų kojelių aukštį, prireikus galima keliais milimetrais baldą paaukštinti, naudojant specialius nepastebimus baldinius padukus, arba baldą atitraukti;
  • jei turite augintinių, kurių kailis šeriasi, rekomenduojame pirkti tik specializuotus, plaukų siurbimui pritaikytus dulkių siurblius robotus;
  • alergiškiems arba sergantiems kvėpavimo sistemos ligomis žmonėms, siūlome prietaisus su HEPA filtrais. Svarbus filtro pasirinkimo kriterijus – jo dydis ir klasė.

Xiaomi dulkių siurbliai robotai – puikus pasirinkimas

Pristatome jums Xiaomi –  vieną iš populiariausių robotų gamintojų. Ši įmonė, savo veiklą 2010 metais pradėjusi nuo mobiliųjų telefonų gamybos, jau po 4 metų tapo rinkos lydere! Xiaomi gaminiai – puikus pasirinkimas, ieškantiems geriausio kainos ir kokybės santykio.  Xiaomi dulkių siurbliai-robotai – kokybiškas Kinijos gamintojo produktas, gaminamas kruopščiai ir įsiklausant į pirkėjų pageidavimus. Xiaomi produkcija pasižymi minimalistiniu dizainu (pastarasis aspektas aktualus visiems estetams, norintiems, kad pasirinktas dulkių siurblys robotas derėtų prie patalpos interjero). Visuose Xiaomi robotų siurblių modeliuose yra integruota 12 jutiklių, kurie padeda robotui puikiai orientuotis aplinkoje. Tokia išmani navigacija leidžia prietaisui pasirinkti efektyviausią grindų valymo metodą, taupyti energijos resursus.

Antros kartos Xiaomi  dulkių siurblys robotas turi papildomą funkciją – drėgną grindų valymą (iš karto siurbia ir plauna drėgna mikro pluošto šluoste). Taigi, toks siurblys puikiai tiks, ieškantiems daugiafunkcinio prietaiso. Vis tik šis modelis netinka, turintiems bet kokio ilgio plauko kilimines dangas. 

Svarbu žinoti, kad perki patikimą gaminį. Visi Xiaomi robotai, parduodami Europos Sąjungoje, yra ženklinami CE. Tai užtikrina gaminio kokybę, patikimumą ir draugiškumą aplinkai bei vartotojo sveikatai. 

Xiaomi robotai yra valdomi mobiliąja programėle, todėl lengvai galėsite kontroliuoti savo prietaiso veiklą nuotoliniu būdu. Naudojantis programėle, robotą paleisite iš bet kurios vietos, kur yra interneto ryšys, o kai robotas baigs siurbti, į mobilųjį telefoną ateis pranešimas. Garįžus namo, tereiks savo prietaisą išvalyti ir įkrauti stotelėje.

Xiaomi robotus lengva prižiūrėti – svarbiausia (daugiafunkciam modeliui) po kiekvieno plovimo išskalauti šluostes, pakeisti vandenį ir išplauti daugkartinį filtrą. 

Šiuo metu „LazyHouse“ galite įsigyti Xiaomi Mi Roborock, Xiaomi Mi Roborock Gen. 2,  Xiaomi Roborock S6 robotų dulkių siurblių modelius.  

Dėl detalesnės informacijos apie kiekvieną dulkių siurblių robotų modelį maloniai kviečiame susiekti su mūsų salono darbuotojais – drauge rasime labiausiai jūsų namams tinkantį sprendimą ir plačiau papasakosime apie šių prietaisų veikimą bei priežiūrą.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *