Robotas siurblys Deebot OZMO 950 yra vienintelis siurbiantis ir plaunantis robotas, kurio Jums kada nors prireiks

Šiais laikais robotą dulkių siurblį galite rasti gana lengvai, kurio kaina svyruoja nuo 100 Eur iki 1000 Eur. Ecovacs, prekės ženklas, žinomas dėl pagrįstų kainų, neseniai išleido naują robotą siurblį su drėgnu valymu. Ecovacs robotas siurblys Deebot OZMO 950 yra iki šiol galingiausias Deebot. Išbandžiau OZMO 950 ir Jums pateiksiu jo apžvalgą.

deebot ozmo 950 komplektacija

Ką Jūs gausite?

Ecovacs robotas siurblys Deebot OZMO 950 turi daugybę priedų. Be roboto ir įkrovimo stotelės, jis turi keturis šoninius šepetėlius (du ant roboto ir du atsarginiai), pagrindinį šepetį, vandens rezervuaras, plokštelė šluostei tvirtinti, daugkartinio naudojimo mikropluošto šluostė, 5 vienkartinės šluostės, du aukšto efektyvumo filtrai (vienas robote ir kitas atsarginis), MP paketas, valymo įrankis.

OZMO 950 nustatymas buvo paprastas ir procesas užtruko mažiau nei 10 minučių. Kol krovėsi robotas siurblys Deebot (pilnai įkrauti akumuliatorių užtrunka apie 5 valandas), atsisiunčiau „EcovacsHome“ programą, prijungiau OZMO 950 prie programos (kuri veikia tik 2,4 Ghz tinkle) ir prijungiau „Ecovacs“  prie Alexos, kad galėčiau valdyti robotą naudodamasis savo balsu.

deebot ozmo 950 dangtis

Protingas dizainas ir ilgas baterijos veikimo laikas

Robotas siurblys Deebot OZMO 950 turi daugybę funkcijų. OZMO 950 turi pakeliamą gaubtą, po kuriuo yra paslėpta šiukšliadėžė. Kai reikia ištuštinti, galiu lengvai išimti šiukšliadėžę už rankenos. Po gaubtu taip pat yra valymo įrankis, kurio man reikia pagrindiniam šepečio valymui.

Plokštelė šluostei tvirtinama prie apatinės įrenginio pusės. Galiu naudoti pridedamą daugkartinę mikropluošto šluostę arba naudoti vieną iš pridedamų vienkartinių valymo šluosčių.

Įrenginio viršuje yra didelė „akis“, padedanti OZMO pamatyti aplinką ir žemėlapį, kuri nesukelia sunkumų keliaujant po baldais, kadangi yra tik 93 mm.

Robotas siurblys Deebot OZMO 950 turi nepaprastai ilgą baterijos veikimo laiką, vienu įkrovimu veikia iki 200 minučių. Be to, jei valymo ciklo metu išsikrauna akumuliatorius, jis automatiškai grįžta į įkrovimo stotį, o pasikrovęs, tęsia valymą.

deebot ozmo 950 kilimu atpazinimas

Kilimai ir kietos grindys

Robotas siurblys Deebot OZMO 950, gali naudoti arba pagrindinį šepetį (kuris geriau tinka kilimams ir giliam valymui), arba tiesioginio siurbimo variantą (kuris idealiai tinka šluostei ir kasdieniam valymui). OZMO gali aptikti kilimus ir padidinti siurbimo galią, kai važiuoja per kilimus, kad susiurbtu giliai įterptus nešvarumus ir šiukšles.

Stebėjau, kaip robotas keliavo aplinkui, siurbdamas purvą iš kiekvienos savo kietmedžio grindų vietos. Kai tik užvažaivo ant kilimo, pasikeitė siurbimo garsas į stipresnį. Jo siurbimo galia yra tokia didelė, jog OZMO 950 gali visiškai pakeisti rankinį siurblį.

deebot ozmo 950 plovimas

Ozmo drėgnas valymas

Drėgnas valymas yra labia paprastas – tiesiog pripildykite vandens rezervuarą, pritvirtinkite valymo šluostę (daugkartinio naudojimo arba vienkartinę) ir uždėkite plokštelę ant „Deebot“.

Su naująja „OZMO™ Pro“ sistema robotas siurblys Deebot ne tik siurbia ir plauna grindis vienu pravažiavimu, bet ir naudoja grindų plovimo plokštelę su elektriniu varikliuku. Veikiama aukšto dažnio virpesių ji geriau susitvarko su sunkiai išvalomomis dėmėmis. Priklausomai nuo poreikių galima nustatyti keturis vandens purškimo lygius. OZMO gali pašalinti iki 99,26 proc. bakterijų nuo grindų paviršiaus.

Yra keturi skirtingi vandens srauto lygiai: žemas, vidutinis, didelis arba ypač didelis. Žemas vandens lygis skirtas lengvesniam plovimui ir po kiekvieno pravažiavimo grindys paliekamos vos šlapios, o itin aukštas vandens lygis geriau valo, nes grindys labiau sušlampa. Taip pat galiu rinktis iš keturių skirtingų vakuuminio įsiurbimo galių: tylus, standartinis, maks. arba maks. pliusas. Tylus režimas tinka OZMO šluoti, nes vos girdžiu siurbimą, tačiau jis vis tiek siurbia dulkes, kai keliauja ir šluoja grindis.

deebot ozmo 950 navigacija

Patobulinta navigacija, greitas valdymas

Robotas siurblys Deebot OZMO 950 turi „Smart Navi 3.0“, naudoja lazerius, kad padėtų lengviau orientuotis Jūsų namuose. Kai kuriuose ankstesniuose „Deebot“ modeliuose, pavyzdžiui, „Deebot 711“, yra „Smart Navi 2.0“, naudojanti optines technologijas.

Robotas siurblys Deebot keliauja greičiau nei bet koks kitas robotas dulkių siurblys ar drėgno valymo siurblys, kurį aš kada nors mačiau. Tai efektyvu, atliekant automatinį valymo kelią, pirmiausia valant kraštus, o tada grįžtant atgal ir valant grindų vidurį „S“ raštu.

Vienas dalykas, kuris mane labai sužavėjo 950, yra jo gebėjimas orientuotis ir rasti vietą net po to, kai nutraukiu valymo ciklą. Tai buvo senesnių „Deebot“ modelių problema – robotui dažnai tekdavo pradėti naują valymo ciklą, jei jį sustabdydavau, kad ką nors išnarplioti iš šepečio arba perkeliant robotą į kitą kambarį. Robotas siurblys Deebot OZMO 950 gali aptikti savo vietą ir atnaujinti tą patį valymo ciklą.

ozmo map

Žemėlapių sudarymas, virtualios ribos

Kalbant apie žemėlapius, OZMO 950 žemėlapių sudarymo galimybės yra išskirtinės. Robotas siurblys Deebot gali išsaugoti iki trijų skirtingų aukštų žemėlapių.

Aš galiu tiksliai nustatyti, kaip ir kada noriu, kad robotas siurblys Deebot valytų mano namus, sukurdamas tvarkaraščius arba pasirinkdamas konkrečias savo namų vietas, kur norėčiau, kad Deebot valytų. Taip pat galiu sukurti zonas, kuriose norėčiau, kad Deebot vengtų, ir zonas, kuriose norėčiau, kad Deebot išsiurbtų, o ne šluotų.

Kaip ir daugelis kitų Deebot modelių, robotas siurblys Deebot OZMO 950 kalba. Man pasakoma, kada jis įkraunamas, praneša, kada jis pradeda valyti. Tai suderinama su „Google Home“ ir „Alexa“, todėl robotą galiu valdyti ir balsu. Aš galiu pasakyti OZMO, kad sutvarkytų mano namus, kol aš ilsiuosi.

Labai nedideli trūkumai

Nors robotas siurblys Deebot OZMO 950 yra labai geras, kelis kartus nusivyliau juo. Robotas neinformavo manes, jog netinkamai pritvirtinau plovimo plokštelę ir siurbė neplaudamas, kol pats nepamačiau.

Kai robotas veikia OZMO plovimo režimu, jis neišvengia kilimų. O mano prieškambaryje yra vienas labai plonas kilimas ant kurio jis užvažiuoja. Todėl turėjau programoje sukurti zoną „be plovimo“, kad kai užvažiuos ant to kilimo, atsijungtų plovimo rėžimas.

Maža 430 mililitrų šiukšliadėžė, jos kaip ir pakanka. Man nereikėjo jos ištuštinti valymo ciklo metu, bet negalėjau paleisti daugiau nei dviejų valymo ciklų neištuštinęs šiukšliadėžės

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *