Dulkių siurbliai robotai, o ypač hibridiniai robotai, bėgant metams tapo vis populiaresni dėl labai geros priežasties: jie valo beveik visas grindis. Mums nebereikia jaudintis dėl valymo, prieš atvykstant svečiams.

Hibridinis grindų robotas yra labai geras pasirinkimas visiems, kurie mėgsta, kad jų grindys žvilgėtų ir būtų švara, bet kurie nemėgsta įdėti daug savo pastangų ar tiesiog jų laikas yra labai ribotas. Būtent todėl apžvelgsime geriausius hibridinius grindų robotus. Čia rasite viską, ko reikia, kad išsiaiškintumėte savo namų ūkiui tinkamą įrenginį, nesvarbu, ar norite, kad kažkas tik pagelbėtų jums, ar visiškai perimtų šią užduotį.

Kaip išsirinkti hibridinį grindų robotą?

Į ką atkreipti dėmesį perkant hibridinį robotą tikrai priklauso nuo jūsų gyvenimo būdo ir biudžeto. Nesvarbu, ar ieškote kažko, kas lengvai išspręstų dideles netvarkas, ar to, ką galite nustatyti ir pamiršti, yra keletas pagrindinių veiksnių, kuriuos norėsite turėti omenyje, nepaisant biudžeto ar gyvenimo būdo reikalavimų.

Maitinimas ir akumuliatoriaus veikimo laikas:

Jei tikitės iškeisti šluostę ir kibirą į hibridinį robotą, turite įsitikinti, kad jūsų pasirinktas grindų robotas yra pakankamai galingas, kad apimtų visą paviršiaus plotą. Daugeliui namų ir butų turėtų pakakti 90 minučių akumuliatoriaus veikimo laiko, tačiau jei  turite didelį plotą, pagalvokite apie robotą, kuris pasikrauna ir tęsia ten, kur baigė.

Dydis:

Skirtingai nuo energijos ir akumuliatoriaus veikimo laiko, norėsite įsitikinti, kad jūsų robote esanti dulkių talpykla ir vandens rezervuaras tinka jūsų namams. Jei gyvenate daugiabutyje ar bute, greičiausiai jums nereikės didelio rezervuaro, tačiau jei tikitės išvalyti visą namą, tikriausiai norėsite ieškoti tokio, kurio jums nereikės ištuštinti po kiekvieno valymo seanso.

Jutikliai ir grindų paviršiai:

Nesvarbu, ar jūsų namuose yra kiliminė danga, plytelės, kietmedis ar jų derinys, norėsite įsitikinti, kad pasiėmėte robotą, skirtą jūsų grindų dangai išvalyti. Turėtumėte ieškoti tokio roboto, kuris turi jutiklius, skirtus nustatyti skirtumą, ir saugiai bei efektyviai tvarkyti daugybę paviršių.

Valdymas nuotoliniu būdu:

Ar norite, kad būtų galima paleisti iš savo telefono, ar tikitės rasti tai, kas veiks paprastu mygtuko paspaudimu? Grindų robotas, kurį galima prijungti prie namų Wi-Fi,  yra puikus pasirinkimas, jei tikitės suplanuoti valymą, turėti prieigą prie priežiūros problemų arba nustatyti konkrečias zonas, kurias norėtumėte, kad robotas išvalytų ar išvengtų.

Ar verta įsigyti grindų valymo robotą?

Pagalvokite apie paskutinį kartą, kai ištraukėte šluotą iš savo skalbyklos ar namų spintos. Kas ateina į galvą? Daugumai iš mūsų – net jei mėgaujamės grindų plovimu; atsikratyti visų smulkių dėmių ir pėdsakų, ir stebėti, kaip grindys išdžiūva po ilgo ir kruopštaus plovimo, o po to išplauti šluotą ir kibirą, juk visa tai užima daug laiko.

Grindų robotas palengvina valymą, o vėliau užima daug mažiau vietos saugojimui. Vien dėl šių priežasčių verta investuoti į grindų valymo robotą.

Kuris hibridinis grindų robotas valo geriausiai?

Žvelgiant į didžiulę aukštųjų technologijų hibridinių robotų gausybę, gali būti sunku iš tikrųjų nustatyti, kuris iš jų tinka jūsų namams ir biudžetui.

Jei vis dar nežinote, į kokį hibridinį robotą turėtumėte investuoti, mes jums padėsime. Žemiau mes apibūdiname kai kuriuos rinkoje geriausiai vertinamus hibridinius robotus, įskaitant funkcijas, kurių turėtumėte ieškoti (ir tas, dėl kurių nereikia jaudintis).

Nesvarbu, ar ieškote ko nors, kas galėtų susidoroti su vaikų purvu, naminių gyvūnų plaukais ir netvarkingomis namų sąlygomis, ar tiesiog norite kažko, kas suteiktų papildomo žvilgesio ir blizgesio jūsų jau gerai prižiūrimoms grindims. Geriausi hibridiniai siurbliai visiems namų ūkiams. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai išvalyti  dulkių konteinerį, pripildyti vandens rezervuarą bei pakeisti šluostę.

„ILIFE V5s Pro“
grindų robotas

Geriausias pasirinkimas mažam biudžetui ir labai mažam butui

Specifikacijos

  • Veikimo laikas vienam įkrovimui: 110 minučių
  • Įjungta programa? : Taip
  • Įjungtas jutiklis? : Taip
  • Kaina: ~ 200 Eur.

Pasirodo, jums nereikia išleisti daug pinigų, kad įsigytumėte hibridinį grindų robotą. „ILIFE V5s Pro“ buvo sukurtas turintiems užimtus namų ūkius, naudojant savaiminio įkrovimo ir jutiklių technologiją, leidžiančią planuoti valymą nesijaudinant, ar įdėsite jį į įkroviklį ar žiūrėsite, kad užtikrintumėte tinkamą navigaciją aplink laiptus ar per kilimus.

„ECOVACS“ – „DEEBOT OZMO T8 AIVI“ grindų robotas

Geriausiai tinka didesniems namams

Specifikacijos

  • Veikimo laikas vienam įkrovimui: 170 minučių
  • Įjungta programa? : Taip
  • Įjungtas jutiklis? : Taip
  • Kaina: 520 Eur.

Nors kai kam gali atrodyti per brangus grindų robotas, tačiau tai yra investicija į technologiją, kuri tikrai verta kainos. Šis aukščiausios klasės hibridinis grindų robotas yra labai mėgstamas dėl šios priežasties: jis gali suplanuoti kelių aukštų planus, turi įspūdingą baterijos veikimo laiką ir netgi turi įmontuotą kamerą, kuri pateikia faktinius grindų planus tikslesniam valymui.

Roborock S6 MaxV
xiaomi s6 maxv

Geras pasirinkimas vidutiniams butams

Specifikacijos

  • Veikimo laikas vienam įkrovimui: 180 minučių
  • Įjungta programa? : Taip
  • Įjungtas jutiklis? : Taip
  • Kaina: 489 Eur.

Nesvarbu, ar ieškote kažko, kas visiškai pakeis jūsų šluostę ir kibirą, ar tiesiog norite, kad kažkas sustiprintų darbą, kurį jau atliekate patys, šis „Roborock“ hibridinis grindų robotas greičiausiai bus geriausias jūsų pasirinkimas vidutiniam butui. Jis pasižymi gan ilgu baterijos veikimo laiku, intensyviu siurbimu ir šluostymu, taip pat gali būti valdomas „Alexa“ įrenginiu, kad būtų dar lengviau naudotis.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *