Vienas iš dalykų, kurio mums nuolat reikia, yra laikas. Tarp darbo ir kasdienių problemų gana sunku rasti laiko ir energijos namų valymo užduotims atlikti. Ir jei esate panašus į daugumą žmonių, tikriausiai visada ieškote efektyvių valymo patarimų ir gudrybių, kurie gali sutaupyti jūsų laiką.

Laimei, yra siurblys robotas, kuris gali padėti išlaikyti jūsų namus švarius, kol esate užsiėmęs kitais reikalais ar dirbate. 

Kai kurios namų grindis paprastai kaupia daugiau nešvarumų nei kitos, pavyzdžiui, svetainės, virtuvės ir koridoriaus, nes čia leidžiate daugiau laiko nei kitur. Štai kodėl dauguma robotų dulkių siurblių yra integruoti su funkcija, galinčia nustatyti purvo kiekį tam tikroje patalpos vietoje. Tai leis prietaisui atitinkamai koreguoti valymo nustatymus.

Jei paviršius nešvaresnis, siurblys robotas praleis daugiau laiko jo valymui. Be to, robotas pats gali pasikrauti ir jeigu nebaigė darbo, toliau jį tęsia.

Investuokite į geriausią robotą siurblį

Geriausias siurblys robotas gali sutaupyti daug brangaus valymo laiko. Prietaisas gali atlikti visą valymą už jus. Gali net važiuoti pro jūsų vaikus ir pasiimti kiekvieną trupinį, kurį jie palieka. Be to, dauguma šių robotų yra autonomiški, o tai reiškia, kad jie gali išvalyti jūsų kambarį net ir jums nedalyvaujant.

Siurblys robotas gali visiškai pakeisti jūsų vertikalų dulkių siurblį, jis veiksmingai susiurbia naminių gyvūnėlių plaukus, dulkes ir kitus nešvarumus. Ant jūsų grindų bus mažiau dulkių ir jos atrodys švarios visą laiką. Jums nereikės kiekvieną dieną siurbti. 

Kai jūsų įrenginys atliks savo darbą, jis iškart grįš į įkrovimo stotelę. Tai reiškia, kad turėsite daug laiko užsiimti mėgstamais dalykais, pavyzdžiui, žaisti su savo vaikais. Robotiniai dulkių siurbliai, tokie kaip siurblys robotas „iRobot® Roomba® 960“ modelis, yra investicija. Jis gali išvalyti visus namus, kol esate išvykę.

Sugalvokite kasdienio valymą tvarką

Jūs galėsite tapti efektyvesni ir likti teisingame kelyje su savo darbais, jei turite valymo tvarką. 

Jūsų tikslas yra sugalvoti tam tikrus įprastus valymo ritualus, tinkančius jūsų gyvenimo būdui ir tvarkaraščiui. Be to, kiekvieną rytą ir vakarą tereikia skirti bent 15–20 minučių valymo laiko.

Kitas dalykas, kurį turite apsvarstyti, yra vengti daugelio užduočių. Kai kuriems žmonėms tai padaryti yra šiek tiek sunku, tačiau, sutelkę dėmesį ir atlikdami vieną darbą, sutaupysite labai daug laiko. Daugybė užduočių gali sumažinti jūsų produktyvumą. Be to, jums gali būti sunkiau užbaigti pradėtas užduotis. Taigi daugiau dėmesio skirkite vienai užduočiai, tuo pačiu padidindami savo našumą.

Suraskite tinkamas vietas savo valymo priemonėms

Nepamirškite valymo įrankių ir reikmenų laikyti arti, kur gali jų jums prireikti. Tai padarę galėsite bet kada atlikti paprastus ir mažus valymo darbus.

Pavyzdžiui, galite apsvarstyti galimybę kaupti pagrindinius valymo įrankius vonios kambaryje. Galite pakabinti juos spintelės durelėse naudodami kablius. Tokiu būdu, jei reikia, galite greitai nuvalyti savo prekystalius arba išvalyti tualetą. Dėl to sutrumpės laikas, kurio reikia giluminiam valymui.

Taip pat galite nusipirkti blizgančių paviršių ir langų poliravimo šluostę, mikropluošto šluostes, universalų valiklį, dantų šepetėlį ir purškiamą buteliuką, kuriuos susidėkite į kokį krepšį, kuris palengvins jų nešiojimąsi į bet kurį namo kambarį, ir nereiks bėgioti, ieškant savo atsargų.

Laikmatis

Naudokite laikmatį, kai jūsų laikas valymui yra ribotas . Galite naudoti savo išmanųjį telefoną, jei neturite chronometro. Kiekvienam kambariui skirkite 5–10 minučių ir nepamirškite laikytis savo laiko. Tai padės užtikrinti, kad viena sritis neužims daug jūsų laiko, ir padidins jūsų produktyvumą. Tai taip pat puikiai tinka, kai norite, kad jūsų vaikai padėtų tvarkyti namus.

Taip pat tvarkytis galite, klausantis muzikos, tuo pačiu ir tvarkysite namus ir atliksite trumpą treniruotę. Dviguba nauda, tiesa?

Neavėkite lauko avalynės namuose

Venkite avėti lauko avalynę savo namuose. Tai yra daugumos dulkių ir purvo, patekusio į jūsų namus, kaltininkas. Užtruksite minutę laiko, kol ją nusiausite įeidami į savo namus, tačiau tai sutaupys daug valymo laiko bei sumažinsite akivaizdžias dulkes ir nešvarumus, kuriais turite rūpintis. Taip pat bus išvengta tų nemalonių virusų, grybelių ir bakterijų. Būtinai nuvalykite ir savo augintinių letenas.

Tvarkykitės eidami

Nešvarius indus galite sudėti į indų plovimo mašiną, o ne palikti ant virtuvės stalo. Gamindami maistą padėkite maisto produktus, o ne palikite juos gulėti ant stalo. Įeinant į namus pakabinkite į spintą paltus, striukes, o batus padėkite į batines. Visos šios smulkmenos, kurias gali nešti jūsų rankos, sumažins tvarkymą, kurį turite atlikti savaitgalį, norint, kad namuose būtų švara.

Apsvarstykite galimybę į tvarkymosi veiksmą įtraukti ir visą šeimą. Šiuos įpročius galite sukurti šiek tiek planuodami, tačiau rezultatas gali labai daug sutaupyti jūsų brangaus laiko.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *