Siurbiantis ir plaunantis siurblys robotas, bėgant metams tapo vis populiaresnis dėl labai geros priežasties: jis valo beveik visas grindis, kruopščiai jas išsiurbia ir išplauna. Jums nebereikia jaudintis dėl valymo, prieš atvykstant netikėtiems svečiams, nes jūsų namuose bus švara, o jums nereikės skubėti valyti grindų.

Daugiafunkcinis robotas yra skirtas tiems, kurie mėgsta, kad jų grindys žvilgėtų, bet kurie nemėgsta patys rūpintis grindų švara. Būtent todėl mes tiriame ir peržiūrime geriausius hibridinius robotus. Čia rasite viską, ko reikia, kad išsiaiškintumėte savo namų ūkiui tinkamą robotą, nesvarbu, ar norite, kad kažkas papildytų jūsų turimas tvarkymo pastangas, ar visiškai perimtų užduotį.

Į ką atkreipti dėmesį, perkant hibridinį robotą?

Daug kas priklauso nuo jūsų gyvenimo būdo ir biudžeto, kurio norite laikytis. Nesvarbu, ar ieškote kažko, kas lengvai išspręstų dideles netvarkas, ar to, ką galite nustatyti ir pamiršti, yra keletas pagrindinių veiksnių, kuriuos norėsite turėti omenyje, nepaisant biudžeto ar gyvenimo būdo reikalavimų.

Maitinimas ir akumuliatoriaus veikimo laikas:

Jei tikitės iškeisti šluostę ir kibirą į hibridinį robotą, norėsite įsitikinti, kad jūsų pasirinktas prietaisas gali išvalyti visą paviršiaus plotą. Daugeliui namų ir butų turėtų pakakti 90 minučių akumuliatoriaus veikimo laiko, tačiau jei turite didelį plotą, apsvarstykite robotą, kuris pasikrauna ir tęsia ten, kur baigė.

Dydis:

Skirtingai nuo energijos ir akumuliatoriaus veikimo laiko, norėsite įsitikinti, kad jūsų siurbiantis ir plaunantis siurblys robotas turi dulkių talpyklą ir vandens rezervuarą, kurie atitinka jūsų namus. Jei gyvenate daugiabutyje ar bute, greičiausiai jums nereikės didelio dulkių rezervuaro, tačiau jei tikitės išvalyti visą namą, tikriausiai norėsite ieškoti tokio prietaiso, kurio jums nereikės ištuštinti po kiekvieno siurbimo.

Jutikliai ir grindų paviršiai:

Nesvarbu, ar jūsų namuose yra kiliminė danga, plytelės, kietmedis ar jų derinys, norėsite įsitikinti, kad pasiėmėte robotą, skirtą jūsų grindų dangai apdoroti. Jei susiduriate su kilimais, plytelėmis ir kitais paviršiais, turėtumėte ieškoti hibridinio roboto, turinčio jutiklius, skirtus nustatyti skirtumą, ir saugiai bei efektyviai tvarkyti daugybę paviršių.

Lengvas įrengimas ir priežiūra:

Atminkite, kad nors siurbiantis ir plaunantis siurblys robotas pašalina didžiąją dalį jūsų sunkaus darbo, vis tiek turėsite stebėti savo prietaisą ir reguliariai atlikti techninę priežiūrą. Kai kurie robotai iš tikrųjų siūlo savaiminio ištuštinimo funkcijas, tačiau daugeliui jų reikės fiziškai išvalyti šiukšlių dėžę.

Išmaniųjų namų integracija:

Ar norite, kad būtų galima paleisti iš savo telefono, ar tikitės rasti tai, kas veiks paprastu mygtuko paspaudimu? Robotas, kuriame yra išmaniųjų namų ir programų integravimas, yra puikus pasirinkimas, jei tikitės suplanuoti valymą, turėti prieigą prie priežiūros problemų arba nustatyti konkrečias zonas, kurias norėtumėte, kad daugiafunkcinis robotas išvalytų ar išvengtų.

Ar verta įsigyti hibridinį robotą?

Pagalvokite apie paskutinį kartą, kai ištraukėte šluostę iš savo skalbyklos ar namų spintos. Kas ateina į galvą? Daugumai iš mūsų – net jei mėgaujamės jausmu plauti grindis; tai ilgas ir daug laiko atimantis procesas.

Nesvarbu, ar ieškote kas galėtų susidoroti su vaikų nešvarumais, naminių gyvūnų plaukais ir netvarkingomis namų sąlygomis, ar tiesiog norite kažko, kas suteiktų papildomo žvilgesio ir blizgesio jūsų grindims. Siurbiantis ir plaunantis siurblys ne tik palengvina valymą, bet ir užima daug mažiau vietos saugojimui. Vien dėl šių priežasčių verta investuoti į hibridinį valymo robotą. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pakelti kojas ( kartais išmesti dulkių maišelį, papildyti vandens rezervuarą bei pakeisti šluostę). Žvelgiant į hibridinių robotų gausybę, gali būti sunku nustatyti, kuris iš jų tinka jūsų namams ir biudžetui. Laimei, dėl sudėtingos dvigubos prietaiso paskirties yra gana nesunku pasirinkti, jeigu laikysitės labiau gerbiamų verslo prekių ženklų, kurių įvaizdis ir produktų kokybė yra labai geri.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *