Dulkių siurblys robotas xiaomi „Roborock S6 MaxV“ yra protingas, lengvai valdomas ir gana prieinamas. Tai kol kas galingiausias ir pažangiausias „Roborock“ modelis, turintis dvi kameras ir net „LiDAR“, kad būtų užtikrintas efektyvus valymas be pastrigimo.

Po kelių valandų valymo likome sužavėti beveik visais „Roborock S6 MaxV“ aspektais. Robotas gali ne tik išsiurbti, bet ir išplauti, o mūsų grindys atrodė gana nepriekaištingos – aišku tai iš dalies priklauso nuo to, kokios purvinos jos būna ir kokius nustatymus turite sukonfigūravę „S6 MaxV“. Siurbimo galia čia taip pat yra 2500 Pa, o tai yra daugiau nei vidutinis rankinis siurblys.

Kaina

Šiuo metu tai yra „Roborock“ asortimento viršūnė: tai yra tyliausias ir galingiausias dulkių siurblys robotas xiaomi, turintis galingiausią siurbimą ir ilgiausią akumuliatoriaus tarnavimo laiką.

Šio roboto kaina yra apie 600 Eur., jeigu nenorite išleisti tiek, kiek kainuoja „S6 MaxV“, yra didesnis „Roborock“  dulkių siurblių pasirinkimas.

Dizainas ir programėlė

  • Paprastas valdymas
  • Tvirtas dizainas
  • Pažangus programos funkcionalumas

Dulkių siurblys robotas xiaomi „S6 MaxV“ yra apvalaus dizaino, tvirtas, su didele 460 ml. šiukšliadėže ir 300 ml. vandens rezervuaru. „Roborock“ gal ir nepateks po kiekviena sofa ar kėde, tačiau gali užvažiuoti ant įvairių kilimų.

Roboto paleidimas neužims daug laiko – raskite tinkamą vietą prie sienos roboto bazei, atsisiųskite programą, įjunkite patį „S6 MaxV“ ir viskas. Daugelis funkcijų valdomos programoje, pradedant valymu ir baigiant programinės įrangos atnaujinimais, tačiau yra „greito paleidimo“ režimas, kurį galite paleisti, paspaudus mygtuką ant pačio roboto ir dulkių siurblys robotas xiaomi  išvalys dabartinę patalpą.

Programėlėje galite nustatyti sritis ir kambarius, į kuriuos nenorite, kad robotas važiuotų, arba atvirkščiai, nustatyti tik tam tikrų kambarių valymą nurodytu laiku.

Siurbimas

Naudodamas dvigubas kameras, „S6 MaxV“  greitai ir efektyviai savo kelyje mato ne tik kliūtis, bet ir tiksliai įvertina jų vietos dydį ir nukreipia savo krypti kitur. Viskas akies mirksniu. Įrengtas su infraraudonųjų spindulių vaizdų, jis gali matyti ir tamsoje.

Dulkių siurblys robotas xiaomi turi penkis skirtingus siurbimo galios nustatymus. Netgi nustačius vidutinį siurbimą, „S6 MaxV“ susiurbė beveik viską, todėl medinis laminatas ir kilimas atrodė labai švarūs. Jei namuose turite augintinių, gali tekti atitinkamai padidinti siurbimo galią.

Mus sužavėjo tai, kaip dulkių siurblys robotas xiaomi  efektyviai dirbo ant grindų. Jo greitis – maždaug per pusvalandį jis išsiurbė apie 20 kvadratinių metrų plotą, o akumuliatorius sumažėjo tik nuo 100 iki 80 procentų. Tai labai geras našumo lygis.

Roboto garsumas priklauso nuo nustatymų: mūsų bandymų metu jis svyravo nuo tylaus plaukų džiovintuvo lygio iki garsaus plaukų džiovintuvo lygio.

Dulkių siurblys robotas xiaomi „S6 MaxV“ tikrai veikia taip, kaip reklamuojama, ir veikia greičiau, tyliau, protingiau ir geriau išsiurbia nei daugelis praeityje matytų robotų dulkių siurblių. Taip pat galite pradėti valymo ciklą balsu, pirmiausia per telefoną prijungiate „Roborock“ įrenginį prie „Alexa“ ar „Google Home“. Programa taip pat įspės jus apie visas priežiūros užduotis, kurias reikia atlikti.

Ar turėtumėte pirkti „Roborock S6 MaxV“?

„Roborock S6 MaxV“ jums puikiai tiks, jeigu turite naminių gyvūnėlių. Pirmą kartą nustatant, „Roborock S6 MaxV“ paklaus, ar turite augintinių, ir jei atsakysite teigiamai, jis parinks siurbimą, pritaikytą gyvūnų plaukams.

Jeigu jūsų namuose yra daug daiktų (žaislai, maitinimo laidai, batai), šis dulkių siurblys robotas xiaomi yra pakankamai protingas, kad jų išvengtų.

„Roborock S6 MaxV“ nėra brangiausias dulkių siurblys robotas rinkoje, bet ir ne pats pigiausias. Tačiau, jeigu jūsų biudžetas yra ribotas, galite rasti geresnę vertę kitur, atsižvelgiant į jūsų poreikius.

Visgi šie prietaisai dar nėra pakankamai geri, kad pakeistų rimtą žmogaus valymą, todėl jūs vis tiek turėsite dar gan dažnai panaudoti rankinį dulkių siurblį.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *