Dulkių siurbliai robotai yra išmanieji įrenginiai. Jie turi būti kuo sumanesni, kad kuo mažiau reiktų jiems padėti atlikti jų darbą. Tobulėjant technologijoms, šie robotai siurbliai tampa vis protingesni, pajėgesni, nuolat tobulinant dizainą. Robotas siurblys Ecovacs Deebot Ozmo 950 yra vienas iš tokių robotų.

Šis robotas siurblys yra daug funkcionalesnis ir pajėgesnis nei bet kurie ankstesni Deebot robotai.

Dizainas ir funkcijos

Pirma, robotas siurblys Ozmo 950 turi didelį pagrindinį šepetį su dvigubo veikimo dizainu, panašiu į tą, kurį matėme Roborock S6. Tai „plaukiojantis“ valymo šepetys, turintis ne tik tradicinius šerelius, bet ir guminius pelekus. Šis derinys daro robotą puikiu daugiafunkciniu prietaisu. Jis tinka tiek kietoms grindims, tiek kilimams tvarkyti – guminiai pelekai, skirti nuvalyti dulkes nuo kietų grindų, o šereliai skirti valyti kilimams.

Po dangčiu yra patogus mažas valymo šepetėlis, kuris puikiai tinka valyti plaukus nuo pagrindinio šepečio, kad išlaikyti nepriekaištingą siurblio siurbimą. Tai aktualu ypač turint naminių gyvūnų.

ozmo map

Nustatymai ir valymo ciklai

  • „Android“ / „iPhone“ programa
  • Nuotolinio valdymo funkcionalumas
  • Virtualios ribos ir drėgnas valymas

Osmo 950 prijungimo procesas yra vienas iš paprasčiausių, kokius matėme. Norint prijungti robotą prie „Wi-Fi“, tereikia atsisiųsti „Apple iOS“ ir „Google Android“ programas, nuskaityti QR kodą bei atlikti kelis nedidelius veiksmus.

Programoje galite atlikti daugybę nustatymų. Padidinti siurbimą ar sumažinti triukšmo lygį, įjunkti „Auto-Boost“ siurbimą, kad robotas siurblys automatiškai atpažintų kilimą, nustatyti virtualias ribas ir dar daugiau.

Svarbiausias dalykas yra galimybė nustatyti konkrečius valymo grafikus. Galite pasirinkti dienos laiką ir konkrečias dienas, kada robotas siurblys turėtų valyti, jei norite, netgi galite nustatyti kelis dienos laikus.

Žemėlapių sudarymas

  • Kelių aukštų žemėlapių sudarymas su zonų valymo galimybėmis
  • Kilimų aptikimo jutikliai ir anti-drop jutikliai
  • Jutiklis nuo susidūrimo ir buferis
  • Virtuali ribų sistema
  • Lazerio atstumo jutiklis

Robotas siurblys Ecovacs Deebot Ozmo 950 demonstruoja savo išmaniuosius dalykus. Programoje galite pamatyti realų žemėlapį, kuomet robotas siurblys darbuojasi Jūsų namuose. Tai yra naudinga, nes parodo, kur buvo valymo metu bei parodo visas vietas, su kuriomis kilo problemų. Taip pat ant sudaryto žemėlapio, galite pažymėti valymo zonas ir zonas kurių nereikia valyti.

Ozmo 950 taip pat yra pakankamai sumanus, kad galėtų pateikti kelių aukštų žemėlapius. Galite paprasčiausiai perkelti robotą į kitą aukštą (kartu su jo įkrovimo stotele), jog sėkmingai darbuotųsi kitame aukšte, sudarydamas naują to aukšto žemėlapį.

Kliūčių aptikimas ir kambarių valymas

  • 430 ml. šiukšliadėžė su aukšto efektyvumo filtru
  • 66 dB maksimalus triukšmo lygis
  • 1500 Pa maksimalus siurbimas
  • 5200 mAh baterija

Robotas siurblys Ozmo 950 yra intelektualus robotas, kuris gali lengvai judėti iš vieno kambario į kitą dėl savo didelių vikšrinių ratų. Aišku, jis gali pastrigti įsiurbęs ant grindų paliktą kojinę ar kokį vaiko žaislą. Tačiau, kai šiam robotui iškils sunkumų, jis apie tai praneš, tris kartus pakartotu perspėjimu, kad jį išgelbėtumėte. Jeigu grįžę namo pastebėsite, kad robotas siurblys yra neišvalęs ar jo nėra įkrovimo stotelėje, galite programėlėje paspausti mygtuką, kad jis informuotų kur yra ir padėtų Jums jį rasti.

Ozmo 950 siurbimo lygis yra įvairus, o teoriškai – daug siurbimo galios. Robotas siurblys tinkamas ant kietų medinių grindų, kilimų ir linoleumo dangos. Tačiau mes pastebėjome, kad kartais siurbimo šiek tiek trūksta. Palikti nedideli trupinių takeliai arba vis dar likusios purvo dėmės, kurias ji turėjo išvalyti.  Žinoma, niekada negausite tobulo valymo naudodamiesi jokiu robotu. Naudojant kartą per dieną, robotas siurblys Ozmo 950 atliko pakankamai padorų darbą ir mums kas dvi dienas tereikia ištuštinti 430 ml. šiukšliadėžę (turime šunį, todėl nenuostabu).

Šis robotas siurblys gali darbuotis iki 200 minučių, kol jam prireiks papildomo įkrovimo. Praktiškai pastebėjome, kad retai reikia tiek laiko ir dažniausiai susitvarkydavo greičiau nei per valandą. Jei vis tiek išsikrauna akumuliatorius, grįžta pasikrauti, o pasikrovęs, toliau tęsia darbą.

deebot ozmo 950 plovimas

Drėgnas valymas

Su naująja „OZMO™ Pro“ sistema robotas siurblys ne tik siurbia, bet plauna grindis vienu pravažiavimu, naudodamas grindų plovimo plokštelę su elektriniu varikliuku. Veikiama aukšto dažnio virpesių ji geriau susitvarko su sunkiai išvalomomis dėmėmis. Priklausomai nuo poreikių galima nustatyti keturis vandens purškimo lygius, taip pat galite naudoti virtualų žemėlapį, kad nustatytumėte ribas, jog robotas siurblys netyčia neužvažiuotų ant kilimo.

Šio roboto rezervuaras yra šiek tiek mažokas, palyginti su kitais mūsų išbandytais robotais, tačiau dažniausiai jo pakanka. Be to, mūsų bandymų metu, nustatėme, kad drėgnas valymas yra dar silpnesnis nei siurbimas. Tai panašu į lengvą perbraukimą šluoste per paviršių. Kaip ir siurbimas, jis veiksmingas, jei tai darote reguliariai, tačiau grindys nebus pakankamai švarios, jeigu bus dėmių.

Išvados

Robotas siurblys Ozmo 950 yra puikus robotas, pasižymintis daugybe protingų valymo funkcijų – nuo kelių siurbimo lygių iki namų žemėlapių sudarymo ir balso valdymo. Reguliariai naudojant, Ozmo atlieka pakankamai gerą darbą, kad Jūsų namai atrodytų švarūs.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *