Atsakymą gausite dar šiandien!

Robotas vejapjovė
Robotas grindų plovėjas

Mes džiaugiamės matydami Jus šiame puslapyje! Tai reiškia, kad į roboto  pirkimą žiūrite atsakingai ir norite, kad Jūsų investuoti pinigai atneštų maksimalią grąžą.

Mes pasiruošę visapusiškai Jums padėti tiek renkantis robotą, tiek vėliau konsultuojant dėl jo eksploatacijos. Mes pažadame, kad ne tik sutaupysime Jūsų laiką, bet ir būsime su Jumis tol, kol Jūsų naujas robotas taptų tikruoju šeimos nariu, o seni rutininiai įpročiai taptų tik prisiminimu.

Kaip žinote teisingam roboto pasirinkimui labai svarbūs ne tik jo techniniai parametrai, forma, komplektacija, bet bene svarbiausiai yra įvertinti su kokiomis užduotimis ir darbais jis susidurs Jūsų namuose. Kuo geriau įvertinsite savo asmeninius poreikius, tuo labiau būsite patenkinti naujuoju pirkiniu, todėl pasirinkus Jus dominančių robotų grupę, paprašysime atsakyti į žemiau esančius klausimus. Tai užims iki 2 min. Jūsų laiko.

Norite sužinoti greičiau koks robotas tinka jums?

Ne problema! Tiesiog skambinkite mums telefonu 8 620 62220. Skambučiai priimami kasdien.
Jeigu esate Vilniuje arba dažnai čia lankotės, visada mielai kviečiame apsilankyti mūsų salone adresu Ukmergės g. 322, Verslo centras ONE  ir apžiūrėti kaip skirtingi robotukai veikia gyvai. Apsilankę gausite nemokamą konsultaciją bei naudingus patarimus, kaip teisingai naudotis robotu ir maksimaliai išnaudoti jo galimybes.

Grįžti į sąrašą

6 thoughts on “Koks robotas tinka jums?

  1. Irma parašė:

    Laba diena.

    Esu susidomėjusi langų valymo robotais, bet sunku apsispręsti kokio modelio norėčiau ir kuris labiau tiktų. Langų yra labai daug, dalis jų yra arkiniai. Būtent su arkiniais ir kyla didžiausia klausimas, ar robotas įveiks arkas, jei taip, tai kuris modelis labiau tinka.
    Ačiū, pagarbiai, Irma

    1. aleksej parašė:

      Gerb. Irma,
      dėkojame už Jūsų susidomėjimą.
      Deja vienareikšmiško asakymo, kuris robotas tinka arkiniams langams nėra, nes nei vienas nėra tam specialiai pritaikytas.
      Tačiau tiek apvalios kontrukcijos, tiek kvadratinius robotus galima pritaikyti (naudojant pusiau automatinius režimus).
      Teisingiausiai būtų išsirinkti robotą, kuris susitvarkytų su kitais namo langais ir tada aptarti, kokios yra galimybės su arkos tipo konstrukcijomis.
      Greičiausiai tai galima padaryti tiesiog atsakius į kelis klausimus apie Jūsų namų ypatumus šioje anketoje ir gauti profesionalią mūsų specialistų rekomendaciją bei reikalingą konsultaciją – https://lazyhouse.lt/post/koks-robotas-tinka-jums/?id=langu-plovejas .

      Taip pat primename, kad esant galimybei visada kviečiame atvykti į mūsų saloną Vilniuje (Ukmergės 322, verslo centras ONE), kur turime galimybę pademonstruoti savo robotus bei palyginti juos tarpusavyje. Arba galite tiesiog susikambanti su mumis telefonu 8 620 62220 ir mes mielai atsakysime į visu Jus dominančius klausimus.
      Užtikriname, kad su mūsų specialistų pagalba pasirinksite teisingą ir geriausiai Jūsų poreikius atitinkantį robotą.
      Lauksime Jūsų!

  2. Virginijus parašė:

    Mums reikia visko, tik ne viską iš karto vienu metu.

  3. Linas parašė:

    Kokį rekomenduotumet

  4. Aurelija parašė:

    Sveiki, renkuosi belaidį langų valymo robotą. Kurį rekomenduotumėte? Ačiū Pagarbiai

  5. darius parašė:

    ar yra automatiniai siurbliai kurie veikia namuose be interneto?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *