1. LANGŲ VALYMO ROBOTAS HOBOT 388

Mūsų klientų nuomone – langų valymo robotas vis dar išlieka pačia geidžiamiausia dovana Kalėdų proga! O naujas Hobot 388 modelis su automatiniu ultragarsiniu papurškimu, kuris yra dar protingesnis ir patogesnis, bet toks pats saugus ir efektyvus, tiesiog privalo atsidurti šiemet po Jūsų eglute!

Error: product #66058 not found

 Įsigykite dabar ir gaukite Kalėdinę 20 Eur vertės dovaną!

2. LANGŲ VALYMO ROBOTAS HOBOT 298

Mūsų klientų nuomone – langų valymo robotas vis dar išlieka pačia geidžiamiausia dovana Kalėdų proga!

Error: product #61650 not found

 Įsigykite dabar ir gaukite Kalėdinę 15 Eur vertės dovaną!

3. DRĖGNO VALYMO ROBOTAS HOBOT LEGEE 688

Šis drėgno valymo robotas su siurbimo galimybe yra tikra Pelenė. Taip efektyviai šveisti grindis, kaip Hobot 688 savo judančiomis šluostėmis, nesugeba joks kitas robotas pasaulyje! Išmanioji programėlė lietuvių kalba leis keisti valymo režimus, bei nustatyti darbo grafiką. Leiskite dar šiais metais apsigyventi Hobot 688 savo namuose!

Error: product #62829 not found

4. ROBOTAS DULKIŲ SIURBLYS XIAOMI ROBOROCK S5 MAX

S5 max – Per šias Kalėdas padovanokite artimiesiems tikrai išmanų dulkių siurbimo sprendimą. Šis robotas pajėgus ne tik zonuoti patalpas ir siurbti tik norimus kambarius, bet taip pat jis apginkluotas ir papildoma drėgno valymo funkcija.

Error: product #66020 not found

5. AMBROGIO TWENTY ELITE ROBOTAS VEJAPJOVĖ

Error: product #66835 not found

6. Robotas dulkių siurblys Xiaomi Roborock S6 MaxV

Ar šiemet gerai elgetės? Tuomet tikrai nusipelnėte naujausio Xiaomi roboto S6 MaxS su dviguba kamera! Jis ne tik puikiai susitvarkys jūsų namuose, bet ir atpažins bei apvažiuos po eglute paliktas dovanas!

Error: product #69459 not found

7. iRobot Roomba® i7 robotas dulkių siurblys

Roomba i7 – Tai neabejotinai naujas išmanumo standartas iš iRobot. Puikiai tiks ieškantiems patikimo bei labai išmanaus robotinio sprendimo, kuris sugeba susitvarkyti su dideliu plotu.

Error: product #57828 not found

8. Robotas dulkių siurblys Neato Botvac D7™ Connected

Neato robotai buvo tiesiog sukurti namams su gyvūnais! Ir dabar jų šeimininkai net neįsivaizduoja namų tvarkymo be šio puikaus pagalbininko. O Neato D7 turi viską ką robotika yra pasiekusi geriausio. Galingas, išmanus ir ypatingai paprastai valdomas – jis taps geriausiu Jūsų ir Jūsų gyvūno draugu.

Error: product #57777 not found

9. iRobot® Roomba® s9+ siurblio roboto ir Braava jet® m6 komplektas

Error: product #69623 not found

10. DOVANŲ ČEKIS 50, 100, 200, 300, 400, 500

Prisidėkite prie savo brangių žmonių svajonių! O mes pasirūpinsime, kad Jūsų dovanotas čekis atneštų jiems didžiausią vertę!

Išskirtinis lizingo pasiūlymas


Labai tikimės, kad nesate Grinčas ir nenorite iš artimųjų pavogti vienos iš didžiausių metų šventės – Kalėdų. Norisi tikėti, kad Kalėdos jums asocijuojasi su pačiais brangiausiais žmonėmis ir tik geromis emocijomis. Jei iš anksto galvojate, kas galėtų tapti praktiška ir gera dovana mylimam žmogui, kviečiame apsvarstyti buitinių robotų asortimentą. Juk kaip tik robotai dovanoja pačius brangiausius dalykus, t.y. taupo laiką bei tausoja sveikatą.

Kalėdinės dovanos namams

Kalėdos – stebuklų metas, todėl nenustebkite, kai patys didžiausi skeptikai, gavę dovanų vieną iš namų robotų, bus jums be galo dėkingi. Juk nei vienas iš namiškių nesidžiaugia siurbdamas ar plaudamas grindis, valydamas langus bei pjaudamas veją. Todėl rekomenduojame pasidomėti, kaip jūsų buitį palengvintų ir kiek laiko sutaupytų robotai siurbliai, grindų ar langų plovėjai bei vejapjovės. Nors ką tik įvardyti robotai – populiariausi, puikios dovanų idėjos gali kilti ir besižvalgant po išmanios virtuvės robotus ar išmanius įrenginius, skirtus geros sveikatos palaikymui.

Nuo šiol laisvalaikio dovanos kur kas sumanesnės

Jei svarstote, kas gera dovana galėtų tapti aktyviems žmonėms, pasidairykite po išmaniųjų laikrodžių, daugeliui vis dar nuostabą keliančių dronų, el. transporto bei sveikatinimui skirtų prekių virtualias lentynas. Juk kiurksoti ant sofos priešais televizorių seniai nebemadinga. Verčiau atraskite išmaniųjų laikrodžių galimybes, lenktyniaukite el. paspirtukais ir surenkite smagias dronų varžytuves! Tegu jūsų išrinkta dovana tampa džiuginančia šeimos ar geros draugų kompanijos susibūrimo priežastimi.

Solidžios verslo dovanos

Daugelis savo draugų tarpe turi žmonių, valdančių savo verslą. Kaip tik tokiems draugams, dovanas išrinkti būna sunkiausia. Juk atrodo, ką puikiai besiverčiančiam verslininkui ir bepadovanosi… Tačiau šių dienų verslininkai yra itin sumanūs, tad pasirinkę išmanios dovanas, neprašausite pro šalį. Skaičiuojantys ir nuolat alternatyvas svarstantys verslininkai tikrai apsidžiaugs, gavę robotą grindų siurblį, langų valymo robotą ar vaizdo stebėjimo kamerą. Juk šie įrenginiai galėtų pakeisti dirbančius žmones ir sutaupyti daug resursų. Esame įsitikinę, kad tokios kalėdinės dovanos paliktų gerą įspūdį bei būtų itin praktiškos kiekvienam verslininkui.

Kuris robotas jums tinkamiausias?

Nesate tikri, koks robotas taptų išties gera dovana artimiesiems bei draugams? Susisiekite su LazyHouse komanda. Ji specializuojasi robotinėje technikoje ir gali išsamiai konsultuoti visais klausimais, susijusiais su jų pačių kruopščiai parinktais robotais. Išsirinkite robotą, kuris būtų skirtas ne dulkių rinkimui, o išties praktiškam panaudojimui.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *