Deebot Ozmo T8 yra naujausias robotas siurblys su plovimo funkcija iš Ecovacs hibridinių robotų T8 serijos. T8 iš tikrųjų yra naujesnis modelis nei T8 AIVI, kuris pasirodė prieš kelis mėnesius.

Koks skirtumas? Ozmo T8 yra labai panašus į T8 AIVI, turintis tą patį pagrindinį valymo funkcionalumą. T8 tiesiog naudoja kitą objektų aptikimo sistemą, pakeisdama T8 AIVI kamerą nauja „TrueDetect 3D“ sistema. Tai puiku, jei jums nereikia tiesioginio vaizdo srauto, kai nesate namuose.

T8 robotas siurblys su plovimo funkcija yra pigesnis nei T8 AIVI, tačiau su nauja  „TrueDetect 3D“ sistema sukuria net 4 kartus tikslesnį žemėlapį. „TrueDetect 3D“ gali aptikti net labai mažus objektus, tačiau tai nebūtinai reiškia, jog išvengs laidų ar kojinių įsiurbimo.

Visi kiti šių dviejų robotų aspektai yra vienodi: tokio pat dydžio baterija, tokio pat dydžio šiukšliadėžė ir vandens rezervuaras, tas pats triukšmo lygis (67 dB), tas pats dydis ir ta pati valymo funkcija. Abu jie dirba su automatine išsiurbimo baze.

Deebot Ozmo T8 nustatymas

Robotas siurblys su plovimo funkcija T8 komplektacijoje turi: įkrovimo stotelę, šiukšliadėžę, vandens rezervuarą, šluostės laikiklį, plaunamą šluostę, vienkartines šluostes, keturi šoninius šepetėlius ir atsarginį filtrą.

Deebot Ozmo T8 nustatysite, atlikę 10 paprastų veiksmų:

  1. Išimkite T8 iš dėžutės ir nuimkite plastikinę plėvelę, kartono įdėklą ir guminius tarpiklius priekiniame buferyje.
  2. Padėkite T8 aukštyn kojom ir pritvirtinkite spalvomis pažymėtus šoninius šepetėlius prie atitinkamų vietų. Spauskite žemyn, kol išgirsite, kaip jie prisitvirtina.
  3. Apverskite T8 į viršų.
  4. Priklijuokite šluostę prie vandens rezervuaro ir pritvirtinkite jį prie T8.
  5. Nuimkite plastikinę plėvelę nuo įkrovimo stotelės ir prijunkite ją prie maitinimo šaltinio toliau nuo kliūčių.
  6. Pridėkite T8 prie įkrovimo stotelės.
  7. Pakelkite viršutinį dangtelį ir įsitikinkite, kad šiukšliadėžė tinkamai pritvirtinta.
  8. Paspauskite raudoną maitinimo jungiklį, esantį prie šiukšliadėžės.
  9. Įdiekite „Ecovacs Home“ programą „Android“ telefone arba „iPhone“.
  10. Vykdykite programoje pateiktus prisijungimo nurodymus.

Baterijos veikimo laikas

Robotas siurblys su plovimo funkcija Deebot T8 vienu metu ir siurbia, ir plauna. „Ecovacs“ gali veikti iki trijų valandų įprastu rėžimu ir išvalyti iki 300 kvadratinių metrų ploto. Jei visgi darbo metu akumuliatorius išsenka, jis tiesiog grįžta į pasikrovimo stotį, pasikrauna ir toliau tęsia darbą.

Nepamirškite, jog kiliminė danga reikalauja daugiau baterijos nei kietmedžio ar plytelių grindys. Robotas siurblys su plovimo funkcija T8 automatiškai nustoja drėgnai valyti, kai aptinka kilimą, tuomet padidina siurbimo galią. Siurbimo galią taip pat galite valdyti rankiniu būdu, tačiau kuo didesnė siurbimo galia, tuo trumpesnė baterija.

Tai pat pritvirtinus Ozmo Pro grindų plovimo plokštelę, T8 akumuliatorius išseks greičiau nei su įprasta šluoste. Galite pasirinkti įprastą zig-zag valymą arba „gilaus šveitimo“. Gilus šveitimas reiškia, kad T8 važiuoja pirmyn ir atgal, todėl du kartus padengia tas pačias sritis, kad valymas būtų dvigubai efektyvesnis.

Kaip veikia robotas siurblys su plovimo funkcijaDeebot Ozmo T8?

Kai pirmą kartą paleidžiate T8, jis apvažiuoja visus jūsų namus, kruopščiai suskirstydamas kiekvieną erdvę ir išskirdamas jas į zonas. Nenustebkite, jei kai kurie maži plotai bus pamiršti pirmojo rato metu. Robotas siurblys su plovimo funkcija T8 grįš ir vėliau juos sutvarkys.

Ozmo T8 neturiu jokių skundų dėl valymo, tai yra aukščiausio lygio drėgnas valymas ir siurbimas. Lyginant su kitais panašiais robotais siurbliai, pvz. Roborock S6 MaxV, robotas siurblys su plovimo funkcija T8 turi tikrai geresnį valdymą bei valymą nei S6 MaxV.

Jeigu įsigysite automatinę išsiurbimo bazę, T8 grįš į ją, kai baigs valyti, arba kai išsikraus baterija. Dulkės ir šiukšlės automatiškai išsiurbiamos į dulkių maišą bazinėje stotyje.

Ką veikia išplėstinis režimas?

Jei turite tik vieną žemėlapį ir nenorite kurti kelių ar naudoti kokių nors pažangesnių T8 funkcijų, galite palikti Išplėstinį režimą išjungtą. Išplėstinio režimo įgalinimas yra būtinas, jei namuose yra keli aukštai. Kartą atvaizdavęs T8 automatiškai atpažins, kuriame lygyje jis yra, ir žinos, kur yra įkrovimo stotelė.

Nustatymuose galima įjungti arba išjungti visas kitas pagrindines funkcijas, tokias kaip automatinis siurbimas, nuolatinis drėgnas valymas ir kliūčių vengimas.

Pavyzdžiui, kiekvienam kambariui galite nustatyti skirtingus valymo režimus, kad prireikus sureguliuotumėte siurbimo stiprumą ar vandens srautą. Arba galite išsiųsti T8 tik vieną kambarį. Taip pat galite nustatyti tam tikrą kambarių valymo eiliškumą. Robotas siurblys su plovimo funkcija T8 gali pradėti virtuvėje ir baigti, pavyzdžiui, miegamajame.

Kaip buvo minėta anksčiau, galite programoje nustatyti, jog T8 atliktų dvigubą valymą, o tai gali būti naudinga, jei pirmą kartą robotas ką nors praleido. Jei yra didelis užterštumas, tuo pačiu metu naudokite „Ozmo Pro“ sistemą, su kuria robotas siurblys su plovimo funkcija  ne tik siurbia ir plauna, bet ir šveičia.

„Ecovacs Home“ programa

„Ecovacs Home“ suteikia jums daugybę galimybių valdyti robotą. Galite sukurti valymo tvarkaraščius (automatiniam režimui ar zonų valymui), gauti priminimus, kada plauti šluostes arba pakeisti atsargines dalis (filtrus ar šepetėlius), nustatyti virtualias kliūtis, sujungti ar padalyti zonas, grąžinti T8 į įkrovimo stotį.

Galite reguliuoti balso garsumą arba visiškai jį išjungti. Nors galbūt esate linkęs nutildyti T8, gali būti patogu turėti žodinius priminimus. Tai ypač naudinga, kai, tarkime, lašų jutiklius reikia valyti, o robotas siurblys su plovimo funkcija T8 tiesiog sustoja viduryje. Taip pat galite rasti robotą, naudodami piktogramą, esančią „Ecovacs Home“ programos nustatymų meniu viršutiniame dešiniajame kampe, ir jis pasakys, kur yra.

deebot ozmo t8 su baze

Ar verta turėti automatinę išsiurbimo stotį?

Automatinė išsiurbimo stotis yra puikus Ozmo T8 priedas, nes tai reiškia, kad kelias savaites galite pamiršti apie šiukšliadėžės valymą. Į 2,5 litro dulkių maišelį telpa apie 30 valymo ciklų, atsižvelgiant į tai, kaip dažnai siurbiate ir kokie nešvarūs yra jūsų namai. Jei turite labai didelius namus ar naminių gyvūnų, kurie šeriasi, turėsite dažniau pakeisti dulkių maišelius. Vidutiniame dydžio bute, kuriame nėra naminių gyvūnėlių, maišelis prisipildys kur kas rečiau.

Tačiau jūs vis tiek turite nepamiršti reguliariai  valyti robotą, užpildyti vandens rezervuarą bei pakeisti šluostę.

Taigi, jeigu robotą siurblį naudojate kasdien ir turite didelį plotą, automatinė išsiurbimo stotis yra puikus sprendimas. Tačiau jeigu jūs siurbiate retai ar turite nedidelį valymo plotą, jums pilnai pakaks ir šiukšliadėžės esančios robote.

Išvados

Be gero valymo, mane sužavėjo T8 manevringumas. Dauguma robotų siurblių pastringa ant viršutinio mano viršutinio aukšto laiptelio, nes ten manevruoti yra labai mažai vietos. Aš paprastai kuriu virtualų barjerą, kad išvengčiau šios problemos. Bet išbandžius T8 su užtvara ir be jos, supratau, kad T8 niekada neužstringa.

Taip pat pastebėjau, kad robotas siurblys su plovimo funkcija T8 buvo mažiau linkęs lipti ant plokščios U formos mano pietų stalo kojų dalies, nepaisant to, kad T8 gali užlipti ant 2 cm. aukščio objektų, T8 valė aplink plokščią dalį ir net nebandė ant jos užlipti.

„TrueDetect 3D“ yra geras žemėlapis, kurio dėka išvengiama didesnių kliūčių, tačiau jis nėra puikus, kai kalbama apie mažesnius objektus. Taigi T8 nuolat praleido batų raištelius, USB laidus ir net kelias ausines, todėl turėjau surinkti, kad T8 galėtų darbuotis.

Deebot Ozmo T8 yra puikus robotas siurblys su plovimo funkcija. Jis labai gerai valo, turi išmanųjį žemėlapių sudarymą ir gerą navigaciją bei turi daugybę pažangių funkcijų, kurios suteikia galimybę kruopščiai viską kontroliuoti.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *