Siurblys robotas „Ecovacs Deebot Ozmo T8 +“ yra rimtas varžovas kitiems robotams, kadangi turi automatinę išsiurbimo bazę. Jeigu robotas yra be automatinės išsiurbimo bazės, jums po kiekvieno karto reikia nepamiršti ištuštinti jo šiukšliadėžės, kad darbo metu jis neprisipildytų, tuomet nebaigs pradėto darbo, o lauks jūsų dėmesio. Su automatine išsiurbimo baze jums tuo rūpintis nebereikės net 30 dienų. Maždaug po tiek dienų (priklausomai nuo roboto naudojimo ir užterštumo) prisipildys automatinėje bazėje esantis šiukšlių maišelis, kurį reiks pakeisti nauju.

Siurblys robotas „T8 +“ dėl pažangaus lazerinio žemėlapių sudarymo žino, kokio dydžio yra jūsų namai ir supranta savo buvimo vietas. Robotas, naršydamas po namus, sukuria ir atnaujina jūsų namų žemėlapį, kurį galite pamatyti naudodamiesi mobiliąja programa.

Robotai dulkių siurbliai yra beveik visi apvalaus dizaino ir „T8 +“ nuo to nenukrypsta. Toks dizainas suteikia geriausią galimybę laviruoti po namus.

„Deebot T8 +“ viršuje yra skydelis, kurį atidarius, galima rankiniu būdu ištuštinti šiukšlių dėžę ir paimti valymo įrankį. Tačiau šis siurblys robotas turi automatinę išsiurbimo stotį, todėl jums nereikės patiems tuštinti šiukšliadėžės.

Siurblio apačioje yra 2 dideli ratai, kurie leidžia robotui pervažiuoti per nelygius paviršius ar didesnius slenksčius. Šonuose yra du šepetėliai, kurie padeda sušluoti dulkes tiesiai į siurbimo angą.

Roboto gale yra vandens rezervuaras, kai jį užpildysite vandeniu, siurblys robotas vienu metu galės ir siurbti, ir drėgnai valyti jūsų namus, protingai nustatydamas, ant kokio paviršiaus jis yra. Šis paviršiaus pokyčių aptikimas, leidžia jums ramiai paleisti robotą darbuotis net ir turint kilimų.

Savo robotą labai paprastai galėsite valdyti telefonu, naudodamiesi programėle „Ecovacs Home“ . Ši programa suteikia galimybę pradėti / sustabdyti valymą, sukurti valymo tvarkaraštį ir netgi apibrėžti konkrečias sritis, kurias reikia valyti.

Pagrindinės „DEEBOT OZMO T8+“ savybės:

Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI robotas dulkių siurblys funkcionalumas

„TrueDetect 3D“ ir „TrueMapping™“

Šios technologijos dėka siurblys robotas tiksliai skenuoja aplinką ir aptinka net mažiausias kliūtis patalpoje, kad į jas neatsitrenktų, neįstrigtų ir neįsipainiotų. Su šia nauja „TrueMapping™“ sistema jis susikuria jūsų namų žemėlapį 4 kartus tiksliau.

Tikslūs žemėlapiai leidžia atlikti išplėstinį valymą, pvz., nustatyti ribas, sukurti kelių aukštų žemėlapius ir valymą pagal kambarius ar teritorijas. Tai tikrai lengva sukonfigūruoti, naudojantis mobiliąja programa.

Drėgnas valymas

Kai kurie konkurentai mielai jums bandys parduoti du produktus, siurblį ir drėgno valymo robotą, tačiau šis sprendimas siūlo valymą 2in1. Siurblys robotas pašalina daugiau kaip 99% bakterijų ant grindų.

Priklausomai nuo jūsų poreikių galite nustatyti keturis vandens purškimo lygius, o kad kilimai nesudrėktų, automatinis kilimų aptikimas leidžia išvengti kilimų drėgno valymo metu. Su 240 ml. vandens talpykla galite išvalyti didelį plotą, tik nepamirškite, jog reikia pakeisti šluostes, kad siurblys robotas švariai išplautų grindis.

Baterijos veikimo laikas

Dėka didelės talpos ličio jonų baterijos, siurblys robotas vienu pakrovimu gali dirbti iki 3 valandų ir išvalyti 300 kvadratinių metrų ploto namus. Jei visgi baterijos nepakanka, siurblys robotas grįžta į bazę pasikrauti, o pasikrovęs, grįžta pabaigti darbo.

OZMO T8

Priedai

Be naujosios automatinės išsiurbimo stoties, „ECOVACS“ taip pat pirmą kartą pateikia „OZMO Pro“ virpesių plovimo sistemą kaip atskirą priedą. Du nauji priedai, suderinami su „DEEBOT OZMO T8“ robotais.

Su naująja  sistema  siurblys robotas ne tik siurbia ir plauna grindis vienu pravažiavimu, bet ir plauna, naudojant grindų plovimo plokštelę su elektriniu varikliu. Veikiama aukšto dažnio virpesių, ji lengviau išplauna sunkiai išvalomas dėmes. Yra du valymo būdai (greitas šveitimas ir gilus šveitimas) ir keturi skirtingi vandens purškimo lygiai, kad būtų užtikrintas nepriekaištingas valymas. Taip pat yra lengvai keičiamos vienkartinės šluostės.

Automatinė išsiurbimo bazė ištuština roboto dulkių konteinerį, kurioje telpa iki 30 roboto dulkių talpyklų, todėl šiukšlių konteinerio valymu nereikės rūpintis iki vieno mėnesio. ECOVACS programėlė informuos, kada reikės pakeisti šiukšlių maišelį.

Apibendrinimas

„EcoVacs Deebot T8 +“ dulkių siurblys robotas yra vienas iš protingiausių, kuriuos naudojau. Nors vis dar nėra tobulas, tačiau jis yra patikimas ir labai gerai išvalo namus.

Automatinė išsiurbimo bazė nėra unikali idėja, tačiau „Ecovacs“ tokio priedo dar neturėjo, tai yra labai geras patobulinimas, kadangi šiukšlių konteineriu jums nereikės rūpintis kelias savaites.

Išmaniojo telefono programa yra tikrai gerai padaryta, turinti daugybę galimybių, pavyzdžiui, tvarkyti visą plotą ar tik tam tikrą plotą, pvz., jūsų svetainę ir virtuvę, kurias greičiausiai reikia dažniau valyti, nes yra didesnis užterštumas, o visus namus rečiau. Tai yra tikrai efektyvi konfigūracija.

Jeigu ieškote tikrai gero roboto siurblio, tikrai rekomenduoju atkreipti dėmesį būtent į šį. Siurblys robotas Ecovacs Deebot OZMO T8+ nėra pigiausias, tačiau su juo jūs tikrai gausite, tai už ką sumokėsite.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *