Sunku patikėti, kad šiame technologijų amžiuje vis dar turime tiek daug laiko „vagių“. Vienas iš didžiausių ir dažniausiai įvardijamų „baubų“ yra – grindų valymas.

Atlikus apklausą, paaiškėjo, kad grindų siurbimas įprastu dulkių siurbliu ar valymo šluoste atima nuo 3 iki 6 valandų per savaitę; 12-24 valandas per mėnesį. Jūs vieną dieną ar net ištisą parą „dovanojate“ siurbliui ir šluostei. Gal norėtumėte tai pakeisti?

Tikrai taip? Puiku, nes tam yra 5 svarios priežastys.

1. Laiko taupymas.

Įprastas dulkių siurblys ar šluostė yra paprasti darbo įrankiai, reikalaujantys jūsų laiko ir pastangų. Robotai siurbliai – atvirkščiai – dirba savarankiškai. Jie tarsi samdomai žmonės, kurie darbą pradeda tiksliai jūsų nurodytu laiku, niekada neužtrunka ilgiau nei planavo ir nenaudoja kavos pertraukėlių. Jokių derybų, jokių nusiskundimų! Dulkių siurblys robotas gali būti programuojamas: paleidžiamas iš anksto nustatytu grafiku arba bet kuriuo jūsų pageidaujamu metu; funkciniu mygtuku arba nuotoliniu būdu.

2. Sveikatos tausojimas

Fizinis darbas yra varginantis. Ypač atliekamas po sunkios darbo dienos. Siurbiant įprastu dulkių siurbliu, įskausta kojas, nugarą ir rankas. Dažnai erzina siurblio sukeliamos dulkės. Robotai siurbliai dirba savarankiškai, t.y. visiškai nereikalauja fizinių jūsų pastangų. Tam tikruose siurblių modeliuose yra naudojami HEPA filtrai, rekomenduojami žmonėms, linkusiems į alergijas bei sergantiems kvėpavimo ligomis. Kol dulkių siurblys robotas valo jūsų namus, sveikatą galite stiprinti baseine ar artimiausiame sporto klube.

3. Paprastas naudojimas

Patys robotai siurbliai yra itin sudėtingi mechanizmai. Jie savarankiškai pradeda darbą nustatytu laiku, susidaro valymo žemėlapį bei užsitikrina reikalingą energijos kiekį. Tačiau dulkių siurblys robotas nereikalauja alinančios priežiūros. Pasibaigus siurbimo sesijai, pakanka ištuštinti dulkių konteinerį (pakeisti šluostes, jei siurblys atlieka drėgno valymo funkciją) ir jūsų pagalbininkas bus pasiruošęs kitam valymui.

4. Itin aukšta siurbimo kokybė

Robotai siurbliai pasižymi aukšta ir sumania valymo sistema. Ekonominis dulkių siurblys robotas šluoja grindis, išmanūs modeliai siurbia tiek lygias grindis, tiek kilimus, perkopia iki 2.5 cm aukščio kliūtis bei keičia siurbimo rėžimus, priklausomai nuo grindų dangos. Išmaniuosiuose robotuose yra integruoti davikliai, apsaugantys robotus nuo atsitrenkimo į baldus ar daiktus bei nukritimo nuo laiptų. Be to, specialia juosta jūs visuomet galite atitverti nesiurbiamą namų plotą.

5. Daugiau laiko sau ir šeimai!

Namų ruošos darbai laikomi viena dažniausių šeimos kivirčų priežastimi. Juk niekas nenori užsiimti varginančia veikla. Todėl šeimos nariai stengiasi nuo jų pabėgti ir mielai juos perleidžia kitiems. Daug smagiau šį laiką skirti savo pomėgiams ar pramogoms su visa šeima!

Jei apsisprendėte įsigyti dulkių siurblį robotą, būtinai pasikonsultuokite su mumis. Iš patirties rekomenduojame sprendimo nepriimti, remiantis vien funkcijų aprašymu bei paveikslėliais. Robotas, kuris tinka jūsų kaimynui, gali visiškai neatitikti jūsų poreikių!

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *