Namuose, kuriuose nuolat aptarinėjamos vaikų ir gyvūnų išdaigos privalo „gyventi“ ir Neato siurbliai. Sakome privalo, nes iš tikrųjų užjaučiame tėvus, kurie kasdien siurbia vaikų paliktas šiukšles ir trupinius bei augintinių plaukus. Juk jie kasdien valandą laiko galėtų skirti sau ar mylimiems šeimos nariams.

Kuo Neato siurbliai išskirtiniai?

Neato gali didžiuotis, kad jiems pavyko apjungti intelektą, galią ir nuolatinę interneto sąsają. D formos siurblys po savęs nepalieka jokio purvo ar dulkių nei kampuose, nei palei sienas. Neato siurbia įvairių paviršių grindis: medines, išklotas linoleumu, plytelėmis bei kilimines dangas. Nuo paprastų grindų prie kiliminių dantų robotas pereina savarankiškai, be jokių papildomų nustatymų. Perlipdamas per 1.5 cm aukščio slenksčius, lengvai patenka iš vieno kambario į kitą. Nuolat skenuodamas erdvę, valo metodiškai ir itin tiksliai.

Išmanus valdymas

Neato Botvac Connected serijos siurbliai yra valdomi išmaniai – per mobiliąją programėlę. Naudodamiesi aplikacija, robotą galite paleisti bei sustabdyti. Baigus darbą, visuomet smagu apžvelgti statistinius duomenis- valymo laiką ir išvalytą plotą. Pastarieji grafikai suteikia itin daug džiaugsmo, kai robotas namuose būna praleidęs keletą mėnesių. Tada matai, kad robotas už tave išsiurbė kelis šimtus kvadratinių metrų ploto ir sutaupė kelias dešimtis valandų. Tai puiki žinia tiems, kurie bijo aukščio arba rizikuoja savo gyvybe, kai reikia išvalyti sunkiai pasiekiamus vertikalius paviršius.

LaserSmart™ žemėlapis ir sumani navigacija

Visuose Neato siurbliuose yra integruota išmani navigacija. Ji nuolat skenuoja patalpą ir sudaro jos žemėlapį. Jis siurbliui padeda susivokti, kur jis randasi, kur jau yra išvalęs ir kur dar turės išvalyti. Valydamas metodiškai, siurblys taupo laiką ir energiją, nevažiuoja ten, kur jau valė. Sudaręs patalpos žemėlapį, jį kaskart prisitaiko prie pasikeitusios aplinkos, pvz., perstumto stalo, išnykusio gėlių stovo ar kt. valomo ploto pokyčių.

Paprastas naudoti ir prižiūrėti

Kad paleistumėte Neato robotą, jums tereikia paspausti funkcinį mygtuką, esantį ant pačio roboto arba paleidimo mygtuko atitikmenį mobilioje aplikacijoje. Siurblys savarankiškai startuoja iš įkrovimo stotelės, išsiurbia visą patalpos plotą ir pats grįžta atgal – į įkrovimo stotelę iki kitos valymo sesijos. Jei robotas sujungtas su mobiliąja aplikaciją, jį galite valdyti nuotoliniu būdu arba iš anksto sudaryti patalpų valymo grafiką. Tuomet siurblys visuomet startuos jūsų nurodytu metu, net jums nesant namuose.

Neato roboto priežiūra – viena paprasčiausių. Robotui baigus darbą, tereikia išvalyti pagalbinį šepetėlį ir pagrindinį šepetį – jei apsivėlę plaukais ir iškratyti talpų šiukšlių konteinerį. Taip pat kartas nuo karto rekomenduojama nuvalyti dulkes nuo roboto viršaus bei įsitikinti, kad apačioje esantys sensoriai yra švarūs ir neapsinešę dulkėmis.

„Heppa“ filtrai

Visų Neato siurblių komplektacijose yra „Hepa“ filtrai. Jie skirti alergiškiems arba į alergijas linkusiems žmonėms. „Hepa“ filtrai sulaiko net 0,3 mikrono dydžio daleles. Siurbiant su Neato siurbliu, po kelių siurbimo sesijų pastebėsite, kad namuose žymiai sumažėjo dulkių. Jos mažiau kaupiasi palangių, minkštų ir kietų baldų.

Kuris Neato modelis geriausias?

Dėl skirtingos komplektacijos besišeriančių naminių gyvūnų plaukams surinkti tinkami ne visi dulkių siurbliai robotai. LazyHouse.lt vadovas rekomenduoja pasidomėti tais modeliais, kuriuos šunų ar kačių augintojams rekomenduoja patys siurblių gamintojai.

Nėra Neato roboto siurblio, kuris kruopščiai neišsiurbtų grindų. Tačiau skiriasi kiekvieno gaminio specifikacijos. Norėdami sužinoti daugiau informacijos, perskaitykite mūsų paruoštus gidus: Kaip išsirinkti robotą siurblį ir Koks robotas tinka jums? arba susisiekite su mumis tiesiogiai.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *