Robotai vejapjovės sparčiai keičia įprastas, fizinių žmogaus pastangų reikalaujančias, vejapjoves. Žmonės pavargo tarnauti daiktams. Atėjo metas, kai daiktai ėmė tarnauti žmonėms.

Worx robotai: vejapjovė, kurioje įdiegtas dirbtinis intelektas

Skamba šiek tiek sarkastiškai, bet Worx vejapjovės tokios išmanios, kad su jomis gali dirbti visi. Jos veją pjauna savarankiškai, be žmogaus pagalbos. Todėl savaitgaliais galite planuoti pramogas vietoj vejos priežiūros darbų. Worx robotai vejapjovė programuojamos gamykloje, tad ją išpakavus, jums nereikės diegti papildomos įrangos patiems ar prašyti profesionalaus įrangos diegėjo pagalbos. Pakloję perimetro laidą ir apsisprendę dėl geriausios vietos įkrovimo stotelei, esate pasiruošę vejos pjovimui. Worx robotai vejapjovės nepriekaištingai pjauna veją, puikiai prisitaiko prie įkalnių (iki 35%) ir landšafto išplanavimo. Jums nereikės sodo formuoti pagal vejapjovę robotą, atvirkščiai – robotas vejapjovė prisitaikys prie sodo. Nesijaudinkite dėl siaurų vejos takelių, gėlynų, vaiskrūmių ar vaismedžių. Worx vejapjovės pjauna tokius siaurus kaip 18 cm pločio vejos ruožus bei „apeina“ „neliečiamas“ zonas.

Worx robotas vejapjovė veją pjauną iki pat jos krašto

Pamirškite trimerį. Vieninteliai Worx robotai vejapjovės nupjauna ne tik vejos centrą, bet ir šonines jos dalis: palei namo sienas, aplink akmenis, krūmus bei medžius. Tuo tarpu kitos vejapjovės šonines dalis palieka nenupjautas arba nupjautas iš dalies. Po tokio vejos pjovimo, žmogus turi pats savarankiškai užbaigti roboto pradėtus darbus. Nors iš pradžių smuklūs darbai atrodo smulkmena, tačiau vėliau jie pradeda labai erzinti.

Be unikalios trimerio funkcijos Worx robotai vejapjovė yra ypatinga dėl išskirtinio dizaino įkrovimo stotelės. Įprastos robotų vejapjovių įkrovimo stotelės atrodo tarsi plastikiniai gultai, gadinantys visą sodo vaizdą. Worx roboto vejapjovės įkrovimo stotelės dizainas sukurtas taip, kad neužimtų papildomo ploto vejoje bei apie jį būtų galima idealiai nupjauti veją. Juk vejos estetika turi būti visame sode – be jokių kompromisų!

Vejos pjovimas naktį! Kodėl gi ne?

Mėgaukitės veja dieną, paleiskite Worx robotą vejapjovę dirbti naktį! Vejapjovės garsas siekia vos 68 dB, todėl namuose galėsite ramiai ilsėtis ir būti tikri, kad nesulauksite priekaištų iš kaimynų. Vejapjovės roboto darbo grafiką nustatykite iš anksto. Pasirinkite jums tinkamiausias savaitės dienas ir valandas. Worx vejapjovė robotas startuos savarankiškai. Jei pakeliui užklups lietus ar pritruks elektros energijos, pats sugrįš į įkrovimo stotelę, o pasikrovęs grįš pjauti vejos konkrečiai ten, kur buvo sustojęs.

Worx saugumas – prioritetas

Gaminant Worx robotus vejapjoves, saugumas buvo prioritetinė sritis. Todėl kiekviename Worx modelyje yra įdiegti sensoriai. Vejapjovė, sutikusi kliūtį, ją lengvai paliečia ir „apeina“. Tokiu būdu nesusižaloja nei pats robotas, nei padaroma žala sutiktam objektui. Roboto plotą riboja perimetro juosta. Ja rekomenduojame apjuosti tas vietas, kurių robotas turėtų vengti, pvz. vaiskrūmių ar gėlynų. Sensorių sistema taip pat pasitarnautų ir tuomet, jei robotas vejapjovė būtų pakelta atsitiktinai – ji iškart nustotų veikusi. Bet kokiu atveju, rekomenduojame saugumo laikytis ir patiems: nesiartinti prie veikiančios vejapjovės, drausti prie jos artintis vaikams bei augintiniams.

Kalbant apie saugumą – dauguma Worx vejapjovių yra apsaugotos pin kodu. Nesuvedus kodo, vejapjovė nepradeda dirbti. Tai dalinė apsauga vagystės atveju, tačiau visus robotus vejapjoves visuomet rekomenduojame apdrausti. Jei ilgapirščiai pasisavintų, draudimas kompensuotų žalą.

Worx robotai vejapjovės – panašūs ir kartu skirtingi

Visi Worx robotai vejapjovės idealiai pjauna veją ir pasižymi tokiomis pačiomis pagrindinėmis savybėmis. Tačiau nėra identiško sodo, todėl kas tinka jūsų kaimynui, gali visiškai neatitikti jūsų asmeninių poreikių. LazyHouse.lt robotų ekspertas Aleksej Traskin rekomenduoja konsultuotis su profesionaliais konsultantais, kurie apie robotų funkcijas kalba ne pagal jų aprašymus, o dalinasi praktine robotų naudojimo patirtimi. Įsigykite robotą, kad jis tarnautų jums: nepriimkite sprendimo, pasikliaudami intuicija, video apžvalgomis ar specifikacijų rinkiniu.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai vejapjovės

Robotai vejapjovės – lengvai valdomi, saugūs, ekonomiški ir efektyvūs prietaisai sukurs pavydėtino grožio veją Jūsų kieme.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *