irobot logo

1990 m. Masačiusetso technologijų universitete (Massachusetts Institute of Technology) buvo įkurta iRobot kompanija. Tais metais vizija kurti praktiškai panaudojamus robotus virto realybe. Šiandien iRobot – viena iš pasaulinių lyderių buitinių robotų srityje. Per daugiau kaip 25-erius metus iRobot pardavė per 20 milijonų buitinių robotų. Jos pagrindinė būstinė yra įsikūrusi JAV, o atstovybės – visame pasaulyje. Lazyhouse.lt – oficiali iRobot atstovė Lietuvoje.

Šiuo metu Lietuvoje galite įsigyti įvairių modelių iRobot dulkių siurblių bei drėgno valymo robotų.

irobot roomba

iRobot dulkių siurbliai

iRobot dulkių siurbliai valo įvairių tipų grindis: išklotas plytelėmis, linoleumu ar medines. Taip pat savarankiškai pereina prie kiliminės dangos ir kruopščiai ją išsiurbia. iRobot puikiai susidoroja su tokiais nešvarumais kaip trupiniai, dulkės, purvas ar net augintinių plaukai. Siurbliai metodiškai valo grindis, vedini išmanios navigacinės sistemos. Juose integruoti sensoriai neleidžia siurbliams susižeisti patiems, sužaloti kelyje pasitaikančių kliūčių bei nukristi nuo laiptų. Ankstesni iRobot siurblių modeliai savarankiškai dirba iki 60 min., o vėliau išleisti iki 75 min. Baigę darbą arba pritrūkę elektros energijos, jie savarankiškai grįžta į įkrovimo stotelę. Jei darbas baigtas – pasilieka joje iki kitos valymo sesijos, o jei ne – grįžta į  tą pačią vietą, kurioje darbas nutrūko ir tęsia toliau. Visi siurblių modeliai, išskyrus „Roomba“ 614, yra pasiekiami per internetą ir gali būti valdomi per mobiliąją aplikaciją. Ši savybė roboto šeimininką įgalina robotą paleisti iš bet kurios vietos, kur yra interneto prieiga, bei nustatyti išankstinį valymo grafiką. Naudojantis mobiliąja aplikacija, iRobot „Roomba“ dulkių siurblio savininkas gali peržiūrėti siurbimo istoriją bei įvertinti efektyvų roboto darbą ir pamatyti sutaupytą laiką.

iRobot drėgno valymo robotai

iRobot drėgno valymo robotai valo nuolat drėkinamomis mikropluošto šluostėmis. Prieš naudojant šį robotą, rekomenduojama grindis pirmiausiai išsiurbti vienu iš iRobot siurblių. Tuomet grindys bus paruoštos drėgnam valymui. Naudotis iRobot drėgno valymo robotais išties labai lengva. Tereikia vandens konteinerį pripildyti švariu vandeniu, uždėti šluostę ir paleisti robotą. Jis metodiškai išvalys grindis ir apie baigtą darbą praneš garsiniu signalu. Po roboto valymo namai bus itin švarūs ir kvepiantys malonia gaiva.

Kuris iRobot robotas tinkamiausias?

Platus iRobot robotų pasirinkimas suteikia galimybę išsirinkti geriausią. Tačiau LazyHouse.lt buitinių robotų ekspertai supranta, kad platus asortimentas tolygus sudėtingam pasirinkimui. Kad skirtumėte mažiau laiko tinkamo roboto paieškai, kviečiame susipažinti su iRobot robotų siurblių palyginimu čia. O jei apskritai sunku apsispręsti, kokį pirmąjį namų robotą įsileisti į namus, skaitykite gidą Koks robotas jums tinka?. Jei vis dar turėsite neatsakytų klausimų, susisiekite su profesionaliais LazyHouse.lt konsultantais. Jie padės išsirinkti robotą pagal individualius parametrus bei pasidalins praktinėmis įžvalgomis.

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai grindų plovėjai

Drėgno valymo robotai – ypač aktualūs mėgstantiems švarą, praktiškiems bei laiką taupantiems asmenims.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *