Dulkių siurblys robotas, skirtas gyvūnams, yra iki smulkmenų apgalvotas ne tik geram rezultatui ant grindų pasiekti, bet ir atsižvelgiant į roboto priežiūros paprastumą, ilgo tarnavimo laiko užtikrinimą.

Todėl specialūs kombinuoti šepečiai, D forma ir išmanioji navigacija yra tas komplektas, kurį privalo turėti robotas, besidarbuojantis gyvūnų šeimininkų namuose.

Kaip prižiūrėti robotą – siurblį?

Kad Jūsų pagalbininkas dirbtų be priekaištų, dulkių siurblys robotas, skirtas gyvūnams turi būti prižiūrimas ypatingai kruopščiai. Išugdykite įprotį šiukšlių konteinerį išvalyti kiekvieną dieną po valymo ciklo. Kas 3-4 dienas ištraukite ir kruopščiai išvalykite pagrindinį šepetį. Nuolat prižiūrėkite Jūsų korpuso viršų nuo dulkių ir nešvarumų bei mažiausiai 3-4 mėn. HEPA filtrus. Tai ne tik leis Jums kvėpuoti švariu nuo dulkių ir alergenų oru, bet ir ženkliai prailgins Jūsų roboto tarnavimo laiką.

Ar galiu prietaisą paleisti naktį ?

Jei nusprendėte leisti robotą naktį turite atkreipti dėmesį, kad, dulkių siurblys robotas, kuris naviguojant vadovaujasi kamera gali ties tamsesnėmis vietomis prarasti savo maršrutą. Lazerinę technologiją naudojantys robotai tamsos nebijo. Tačiau ne tik skleidžiamas variklio triukšmas gali trukdyti Jūsų miegą. Visiškoje tyloje geriau girdisi visi bamperio prisilietimai prie baldų kraštų bei ratų garsas, įveikiant slenksčius. Ir, jei robotas susidurs su problema, jis, prašydamas pagalbos, ne tik garsiniu signalu, bet ir, siųsdamas žinutes į savininkų mobiliuosius prietaisus, gali pažadinti namiškius.

Ar robotai tvarkysis po baldais?

Dauguma robotų sukurti taip, kad galėtų valyti po baldais, kur ir kaupiasi daugiausia dulkių. Dulkių siurblys robotas,  skirtas gyvūnų šeimininkams privalo būti galingas, bet tuo pačiu ir kompaktiškas. Geriausiam rezultatui pasiekti, kiekvieną baldo kojelę prietaisai suprogramuoti apvažiuoti net keletą kartų.

Ar gyvūnų veislė turi įtakos renkantis robotą – siurblį?

Daugelis gyvūnų nemėgsta ir bijo galingo rankinio siurblio. Tačiau dulkių siurblys robotas yra daug mažesnis ir tylesnis prietaisas nei įprasti siurbliai. Iš patirties galime pasakyti, kad klientai, turintys kačiukus gali nesibaiminti dėl savo augintinių. Kačiukai prietaisą stebėti mėgsta iš aukščiau. Didesni šunys jame pavojaus nemato, todėl dažnai gulint ant grindų net nereaguoja. Todėl jei turite šunį su pukuotą uodegą, pripratinkite jį vengti prietaiso dėl užvažiavimo ant uodegos pavojaus. Mažesni šuniukai gali bijoti, todėl per pirmus roboto paleidimus rekomenduotina juos laikyti ant rankų. Galiausiai jie irgi pripranta ir susidraugauja su naujuoju pagalbininku.

Kaip dažnai turėčiau leisti robotą?

Turint besišeriančius gyvūnus, daugelis šeimininkų robotą leidžia kasdien. O kai ateina šėrimosi paūmėjimo sezonas, net ir du kartus. Norint, kad dulkių siurblys robotas dirbtų efektyviai, mes visada rekomenduojame nustatyti jam darbo grafiką, kad jis nepriklausomai nuo Jūsų startuotų kiekvieną dieną savarankiškai.

Naminių gyvūnų šeimininkams rekomenduojame šiuos dulkių siurblių modelius:

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *