Kalbėdamiesi su žmonėmis, kurie namuose laiko kates ar šunis, paprastai girdime tik apie smagias jų išdaigas, teikiamą džiaugsmą ir kitas geras emocijas. Daugelis šeimininkų nutyli apie sudėtingą gyvūnų priežiūrą bei sunkumus, patiriamus siekiant palaikyti idealią namų švarą. Tačiau esama efektyvios priemonės daugeliui varginančių darbų išvengti. Tai – robotas siurblys.

Pagrindiniai nešvaros „kaltininkai“ – šunys ir katės

Šunų priežiūra sudėtingesnė nei kačių vien dėl to, kad juos reikia nuolat vedžioti į lauką pasivaikščioti. Tai tenka daryti nepriklausomai nuo oro sąlygų. Jei lauke sausa ir sąlyginai švaru, šuo neprineša į namus daug purvo. Tačiau kai oras prastas, tenka paplušėti, kad šuo galėtų užlipti ant sofos jos neišpurvinęs. Į lauką leidžiamos katės taip pat gali parnešti namo nešvarumų. Be to, rūpesčių gali kilti dėl po visus namus pasklindančio kraiko. Tiek šunys, tiek katės turi bendrą bėdą – jie šeriasi ir ant grindų palieka kuokštus plaukų.

Naminių augintinių šeimininkai, negalintys pakęsti purvinų grindų, siurbia ir plauna jas kasdien. Jų teigimu, kitaip palaikyti švarą tiesiog neįmanoma. Priklausomai nuo namų ploto, viso namų ploto siurbimas užtrunka nuo 30 minučių iki 1.5 val. Turintieji augintinių mielai iškeistų siurbimą į poilsį arba mėgstamą užsiėmimą, tačiau namų švaros palaikymas tampa varginančia, daug laisvo laiko atimančia ir neišvengiama pareiga.

Anksčiau taip elgdavosi visi kačių bei šunų augintiniai. Tačiau šiandien galime rinktis: siurbti patys, arba patikėti šį varginantį darbą išmaniajam dulkių siurbliui robotui. Jei skaitydami šį straipsnį susimąstėte ir pasidarė gaila būsto švaros priežiūrai skiriamo laiko, metas pasvarstyti apie roboto įsigijimą.

Roboto siurblio veiksmingumu įsitikinome patys

LazyHouse.lt vadovas Aleksej Traškin džiaugiasi, kad jo namų švara rūpinasi robotas siurblys. Didžiausiu prietaiso privalumu jis įvardija savarankiškumą. Robotas siurblys A. Traškin namuose dirba visiškai autonomiškai, pagal iš anksto sudarytą darbo grafiką. Robotas siurblys pats startuoja numatytu metu, nuolat skenuoja namų aplinką ir juda efektyviausiu keliu. Jis siurbia kruopščiai ir nuosekliai.

Dėl prietaise integruotų jutiklių robotas siurblys nenukrenta nuo laiptų, išvengia kitokių kliūčių. Be to, jis nepažeidžia ir pačių kelyje pasitaikiusių daiktų. Dar vienas privalumas – tai, kad toks prietaisas dirba tyliai.

Dėl skirtingos komplektacijos besišeriančių naminių gyvūnų plaukams surinkti tinkami ne visi dulkių siurbliai robotai. LazyHouse.lt vadovas rekomenduoja pasidomėti tais modeliais, kuriuos šunų ar kačių augintojams rekomenduoja patys siurblių gamintojai. Lyderių pozicijas užima:

iRobot Roomba®
Samsung PowerBot

Bet kurio aukščiau išvardyto modelio robotas siurblys surenka gyvūnų plaukus ypač kruopščiai. Atlikdami šį darbą, še prietaisai neužsikemša. Be to, „Neato Botvac Connected“ įrengti „Hepa“ filtrai, skirti alergiškiems arba kvėpavimo takų ligų kamuojamiems žmonėms. Visi įvardinti modeliai puikiai susitvarko ne tik su gyvūnų plaukais, bet ir su įprastomis dulkėmis ar nešvarumais.

Prieš įsigyjant robotą siurblį rekomenduojame daugiau sužinoti apie šių prietaisų modelių ypatybes. Šiam tikslui LazyHouse.lt robotų siurblių ekspertų komanda sudarė gidą, kuris padės išsirinkti tinkamiausią prietaiso modelį. Taip pat prieš priimant galutinį sprendimą kviečiame padiskutuoti su produktų konsultantais. Jie patys naudoja dulkių siurblius robotus, todėl puikiai išmano ne tik teorinius, bet ir praktinius siurblių naudojimo niuansus.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *