Daugelis jau įsitikino, kad robotai-vejapjovės – puiki alternatyva bet kokio tipo vejapjovėms. Jos dirba tyliai, absoliučiai savarankiškai ir neteršia aplinkos. Robotams vejapjovėms nupjovus veją, ji atrodo tokia lygi ir graži, tarsi golfo aikštynas amerikietiškuose filmuose.

Preliminarus instaliacijos paskaičiavimas jusu sklypui

Daugelis jau įsitikino, kad robotai-vejapjovės – puiki alternatyva bet kokio tipo vejapjovėms. Jos dirba tyliai, absoliučiai savarankiškai ir neteršia aplinkos. Robotams vejapjovėms nupjovus veją, ji atrodo tokia lygi ir graži, tarsi golfo aikštynas amerikietiškuose filmuose.

Priklausomai nuo roboto vejapjovės modelio, prieš pjaunant veją pirmą kartą, jums reikės ją paruošti darbui. Naudodamiesi išsamiomis instrukcijomis tai galite padaryti savarankiškai, bet norėdami sutaupyti laiko ir išvengti brangiai kainuojančių klaidų, rekomenduojame šį sudėtingą darbą patikėti specialistams.

Programinės įrangos konfigūravimo darbus patikėkite profesionalams

Išskyrėme pagrindines priežastis, kodėl įrangos diegimo ir programinės įrangos konfigūravimo darbus robotuose vejapjovėse verta patikėti šios srities profesionalams.

Laiko taupymas.

Standartinė profesionali roboto instaliaciją trunka nepilną darbo dieną. Taigi galėtumėte ryte išeiti į darbą, o grįžę jau grožėtis roboto pjaunama veja. Robotas vejapjovė ne tik bus pilnai paruoštas ir ištestuotas, bet ir sukonfigūruotas individualiai pagal jūsų sklypo ypatumus Tokiu būdu užtikrinate pasitenkinimą robotų nuo pirmų naudojimosi dienų. Palyginus, atliekant tuos pačius darbus savarankiškai, turėtumėte ne tik nuosekliai sekti ilgas detalias instrukcijas, bet dažnai ir perdaryti dėl patirties stokos padarytas klaidas, jau nekalbant apie sugadintas nepigias instaliacines medžiagas. Net ir nesudėtingame sklype įprastai užtruktumėte nuo 4 val. iki visos dienos, susidūrus su sudėtingesnių landšaftų ypatumais tai gali nesunkiai išsitęsti ir iki viso savaitgalio.

Sklypo sudėtingumas.

Robotai vejapjovės gali tiek puikiai darbuotis paprastuose sklypuose be įmantraus išplanavimo, tiek sudėtinguose įvairaus landšafto ir užsodinimo tankumo plotuose. Tam, kad robotas vejapjovė dirbtų maksimaliai efektyviai, nestrigtų sunkiai prieinamose vietose bei lengvai judėtų visame sklypo plote, jam reikalingas itin kruopštus diegimo darbų planavimas, kurį gali tiksliai numatyti specializuoti robotų vejapjovių instaliuotajai. Bendri principai nurodyti kiekvieno roboto instrukcijoje, bet praktika rodo, kad kaip ir piršto antspaudų, taip ir dviejų vienodų sklypų nebūna, todėl ir paruošti instrukcijas visiems gyvenimo atvejams yra tiesiog neįmanoma. Žinios kaupiamos tik iš praktinės patirties. Esame viena daugiausia robotų instaliuojanti kompanija Lietuvoje, užtikriname, kad mūsų darbuotojai turi itin aukštą kvalifikaciją ir jau turi sukaupę daug praktinės patirties.

Garantija diegimo darbams.

Lazyhouse.lt dirba aukščiausios kvalifikacijos specialistai, mes galime užtikrinti atitinkamą instaliavimo darbų kokybę. Užsisakius roboto instaliavimo ir konfigūravimo diegimo darbus iš Lazyhouse.lt, jiems taip pat kaip ir įrangai suteiksime 24 mėn garantiją. Tokiu būdu mes užtikriname, kad pilnas robotinis sprendimas jūsų sklypui funkcionuotų be jokių papildomų rūpesčių.

Sužinokite preliminarią profesionalios instaliacijos kainą

Pritaikymas landšafto pokyčiams.

Profesionalūs įrangos diegimo specialistai iš patirties žino, kad ilgainiui sklypas dažnai būna performuojamas arba pasikeičia individualūs savininkų poreikiai. Todėl profesionalai visuomet įvertina ateityje galimus pakeitimus ir roboto instaliaciją atlieka taip, kad ji būtų pritaikyta korekcijoms ateityje. Toks pritaikymas užtikrina, kad, esant poreikiui, korekcijos atliekamos vos per kelias valandas ir kainuoja žymiai pigiau nei diegimo darbai nuo „nulio“ ar sudėtingi perimetro ar roboto perprogramavimo darbai. Tai reiškia, kad visi jūsų norai ir vizijos dėl sklypo vaizdo gali būti nesunkiai įgyvendinti, o roboto pritaikymas bus trumpas ir finansiškai neskausmingas.

Maksimalus jūsų patogumo užtikrinimas.

Didesnio ploto sklypuose dažnai sutinkami maži vandens telkiniai, gėlynai bei vaismedžiai. Tačiau kad ir kokios sudėtingos formos sklypas bebūtų, profesionalus robotinės įrangos diegėjas, robotą vejapjovę gali suprogramuoti taip, kad jis dirbtų efektyviai, maksimaliai pasiektų net ir sunkiausias sklypo vietas, neeikvotų be reikalo elektros energijos bei negadintų želdinių ar kelyje pasitaikančių daiktų. Be to profesionalai tokiuose sklypuose visada individualiai nustato darbo grafikus bei rėžimus, atsižvelgiant ne tik į landšafto poreikius, bet ir jūsų gyvenimo įpročius. Todėl robotai vejapjovės netrukdys jums dirbti, ilsėtis, laistyti vejos ar aktyviai leisti laisvalaikį su vaikais ar naminiais gyvūnais.

Visada iki galo užbaigtas procesas.

Kaip jau pastebėjote profesionaliai atliekama instaliacija nėra tiesiog paprastas mechaninis veiksmas, ji apima kelis labai svarbius galutiniam rezultatui etapus: individualų sklypo įvertinimą, konkretaus modelio parinkimą, geriausiai įmanomos perimetro formos bei roboto darbo grafiko planavimą, laido praklojimą nežalojant vejos, pirminį roboto programavimą bei lengvą ateities roboto darbo korekciją, kurių gali prireikti dėl tam pasikeitusių sklypo ypatumų. Profesionalūs specialistai įvertina kiekvieną roboto vejapjovės veikimo elementą pagal individualius poreikius bei naudojimo specifiką. Galėsite žymiai greičiau mėgautis vejapjovės darbu be jokių papildomų korekcijų ar nustatymų. Profesionalus instaliuotojas užtikrins, kad jūsų naujas robotas-vejapjovė visiškai savarankiškai puoselėtų veją ir netrikdytų jums įprasto gyvenimo ritmo.

Jei vis dar svarstote, kokie robototai vejapjovės jums tinka ar kokie svarbiausi kriterijai, renkantis robotą vejapjovę, rekomenduojame perskaityti specialiai Lazyhouse.lt specialistų parengtus gidus: Kaip išsirinkti robotą vejapjovę?“Kokie robotai vejapjovės man tinka?“ O jei susipažinus su robotų vejapjovių specifika, jums lieka neatsakytų klausimų, susisiekite su Lazyhouse.lt konsultantais. Jie patys naudoja robotus vejapjoves savo būtyje ir gali atsakingai padėti išsirinkti robotą pagal asmeninius jūsų poreikius.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai vejapjovės

Robotai vejapjovės – lengvai valdomi, saugūs, ekonomiški ir efektyvūs prietaisai sukurs pavydėtino grožio veją Jūsų kieme.

    Preliminarus instaliavimo skaičiavimas

    Ar reikia kloti laidą po trinkelėmis?

    Sienos gręžimas (el. laidui)

    Augalų kiekis

    Grįžti į sąrašą

    Panašus įrašai

    2 thoughts on “Profesionali robotų vejapjovių instaliacija

    1. Algimantas parašė:

      Laba diena, Ieškau kas galėtų pakonsultuoti ir įrengti vejapjovės robotą mano sklype Ožkiniuose Vilniuje.

    2. Vidas parašė:

      Sveiki, noriu pasiteirauti ar galite instaliuoti vejos robotą Worx Landroid Plus WR165E Klaipėdoje? Vejos dydis +- 4 arai, kvadratas, augalų apie 14 vienetų. Kokia būtų paslaugos kaina? Geros dienos linkėdamas, Vidas

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *