Alergiški žmonės yra jautrūs įvairiems dirgikliams. Dažniausiai neigiamą organizmo reakciją sukelia dulkių erkutės, tiksliau – baltymai, esantys jų liekanose.

Dulkių erkučių neįmanoma pastebėti plika akimi. Jos paprastai veisiasi patalynėje, minkštuosiuose balduose, pliušiniuose žaisluose. Šie kenkėjai gali pakliūti ant bet kurio namų paviršiaus. Vos 1 namų dulkių grame jų gali būti daugiau nei 2000. Dulkių erkučių atsikratyti itin sudėtinga. Jų prevencijai rekomenduojama kasdien vėdinti namus bent 30 minučių ir pasirūpinti nuolatine namų švara.

Veiksmingas sprendimas – plaunantis siurblys

Nuolat valyti dulkes ir plauti, siurbti grindis – varginanti rutina. Tokia užduotis ypač kebli, jei namuose yra vaikų ar naminių gyvūnų. Tačiau šiandien technologijos sparčiai žengia į priekį. Kone kasdien išrandami nauji arba tobulinami esami daiktai, padedantys palaikyti idealią namų švarą.

Vienas didžiausių pagalbininkų – plaunantis siurblys. Šis įrenginys gali būti:

  • hibridinis, t. y. ir siurbiantis, ir plaunantis,
  • tik plaunantis.

Taip pat galite rinktis prietaisus, valdomus rankų būdu, arba automatinius – robotizuotus įrenginius, darbus atliekančius visiškai savarankiškai. Puikus pasirinkimas tiems, kas gyvena itin greitu tempu ir nori geriausių rezultatų – plaunantys dulkių siurbliai robotai.

Kuo įprasti plaunami dulkių siurbliai skiriasi nuo robotų?

 Didžiausias privalumas – tai, kad plaunantis siurblys robotas dirba savarankiškai. Pasirinkus tokį prietaisą, siekiant išplauti grindis nereikės įdėti jokių fizinių pastangų. Robotizuoti plaunantys dulkių siurbliai automatiškai pasipildo bateriją elektros energija ir laukia jūsų komandos dirbti. Šis prietaisas pradeda metodiškai plauti grindis vos jums paspaudus įjungimo mygtuką. Baigęs darbą, arba išvalęs apie 30 m² grindų plotą, jis grįžta į įkrovimo stotelę. Jei išvalė tik dalį grindų, robotas sugrįžta į tą pačią vietą, kur nutrūko jo darbas ir jį pratęsia. Kitu atveju jis lieka įkrovimo stotelėje iki naujos grindų plovimo sesijos.

Ar plaunami dulkių siurbliai reikalauja sudėtingos priežiūros?

 Nors pats plaunantis siurblys robotas yra sudėtingas įrenginys, jo priežiūra – visiškai paprasta. Priklausomai nuo modelio, tereikia pakeisti nešvarų vandenį arba nešvarias mikropluošto šluostes. Tiek vandens konteineriai, tiek šluostės skirti naudoti daug kartų. Be to, šluostes galite skalbti ir automatine skalbimo mašina, ir rankomis.

Ar plaunantys dulkių siurbliai yra saugūs naudoti?

 Plaunami dulkių siurbliai robotai sukurti pritaikant daugelį robotizuotų dulkių siurblių technologijų. Abiejų rūšių robotuose naudojamos išmaniosios navigacijos ir jutiklių technologijos. Navigacijos sistema užtikrina, kad robotas savo kelią planuotų efektyviai ir judėtų metodiškai. Jutiklių sistema užtikrina baldų, kitų kliūčių bei paties roboto saugumą. Vis dėlto patalpose, kuriose dirba plaunantys dulkių siurbliai, rekomenduojama neleisti žaisti vaikams ar naminiams gyvūnams.

Kaip išsirinkti geriausią plaunantį siurblį?

Paprastai geriausio modelio pasirinkimui vien nuotraukų, videoįrašų ir specifikacijų aprašo nepakanka. LazyHouse.lt buitinių robotų ekspertų komanda paruošė specialų gidą – „Kaip išsirinkti drėgno grindų valymo robotą?“. Puikiai suprantame, kad tai, kas tinka jūsų kaimynui, gali visiškai netikti jums. Todėl kviečiame susisiekti su konsultantais ir pasitarti, koks plaunančio siurblio modelis yra tinkamiausias pagal jūsų individualius poreikius, gyvenamojo ploto specifiką.

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai grindų plovėjai

Drėgno valymo robotai – ypač aktualūs mėgstantiems švarą, praktiškiems bei laiką taupantiems asmenims.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *