Turėti gražų sodą yra nuostabu, grožėtis gražiai nupjauta veja yra tikras malonumas. Bet tam reikia turėti daug laiko, kad galėtum pats pjauti veją arba pinigų, kad galėtum pasamdyti žmogų, kuris prižiūrėtų jūsų veją.

Jus domina robotas žoliapjovė?

Atsižvelgiant į tai, kad daugelis iš mūsų turime vaikus, sutuoktinius, pomėgius ir kitus įsipareigojimus, negalime skirti labai daug laiko vien tik žolės pjovimui. Dėl laiko trūkumo jums gali tekti tik šienauti anksti ryte, tačiau pažadinti kaimynus yra labai nemandagu. Koks gi galėtų būti sprendimas?

Įsigykite sau robotą žoliapjovę. Tai yra tylūs robotai, kurie gali atlikti gana gerą darbą, kol darote kitus darbus ar tiesiog ilsitės. Jie yra panašūs į robotus siurblius, jei turite pagrindinį supratimą apie tai, kaip jie veikia, lengvai suprasite, kaip veikia robotas žoliapjovė.

Šiame straipsnyje mes atsakysime, kiek kainuoja robotas žoliapjovė ir aptarsime visas robotų žoliapjovių ypatybes, ir galimybes: įsigijimą, jų išlaikymo kainą, degalų sąnaudas ir kitus dalykus.

Taigi, kiek kainuoja robotas žoliapjovė?

Pats robotas žoliapjovė, priklausomai nuo prekės ženklo ir modelio, kainuos nuo 1000 iki 3000 Eur. Profesionali instaliacija kainuos apie 150-300 Eur., perimatro laidas apie 150 –300 Eur.

Valymas

Norėdami išvalyti robotą žoliajovę, patariama naudoti šerių šepetėlį ir tam skirtas šluostes, kad nuvalytumėte perteklinę žolę, susidarančią ant ratų ir apačios. (valydami visada įsitikinkite, kad išjungėte pagrindinį jungiklį, kad vakuumas neįsijungtų. Kai kurios iš šių žoliapjovių išsijungia pakėlus, bet geriausia, kad jos būtų išjungots ir saugios).

Kai kurie žmonės mano, kad galima robotą žoliapjovę nuplauti su vandens žarna. Atrodo turėtų būti saugu, nes robotas žoliapjovė nebijo lietaus. Tačiau to tikrai nedarykite, nes roboto taisymas gali kainuoti jums labai brangiai.

Pjovimo peiliai

Kad robotas žoliapjovė jums darbuotųsi kuo efektyviau, juos rekomenduojama pakeisti  bent vieną kartą sezono metu ar po jo. Galite nusipirkti universalių keičiamųjų peilių arba galite įsigyti būtent tinkamus jūsų prekės ženklui . Pavyzdžiui,  Worx ar Ambrogio keičiamius peilius galima lengvai įsigyti mažmeninėje prekyboje už maždaug 25-35 Eur.

Baterija

Jeigu robotas žoliapjovė turi ličio jonų bateriją, jos eksploatavimo laikas yra maždaug 2–3 metai arba 300–500 įkrovų. Kai ateis laikas pakeisti savo bateriją, jums ji gali kainuoti nuo 50 Eur. ir daugiau. Viskas priklauso nuo turimo roboto ir prekės ženklo.

Roboto žoliapjovės garažas

Kad robotas žoliapjovė galėtų stovėti lauke, rekomenduojama įsigyti nedidelį garažą ar dangtį, kuris atrodo stilingai ir suteikia  saugią robotui vietą, kol jis vėl darbuosis jūsų vejoje. Jų kainos svyruoja nuo 170 Eur. iki 200 Eur.

Kitos netiesioginės išlaidos

Elektra: išsikrovus baterijai, teks ją pakrauti, kad robotas žoliapjovė galėtų toliau pjauti jūsų veją. Tai padidins elektros energijos suvartojimą ir taip padidins jūsų sąskaitą, kurią kas mėnesį mokate už elektrą. Šias išlaidas sunku apskaičiuoti, nes elektros kaina įvairiuose miestuose ar valstybėse skiriasi. Tačiau yra gera žinia ta, kad iš kai kurių vartotojų galime daryti išvadą, jog kaina tikrai nebus didelė.

Taigi kiek kainuoja turėti robotą žoliapjovę?

Robotas žoliapjovė: mažiausiai 1000 Eur.

Perimetro laidas: 150 Eur.

Elektros energijos sąnaudos: skiriasi, bet gali būti gana minimalios

Šluostės ir šepetėlis valymui: apie 20 Eur.

Keičiami peiliai: 25 – 35 Eur.

Baterija:  nuo 50 Eur.

Neprivalomas garažas: Nuo 170 Eur.

Tai ar jie to verti? Tikrai taip! Laikas, kurį leidžiate su savo šeima ar draugais, neįkainojamas, o galimybė turėti nupjautą ir gražią veją bet kur ir beveik bet kokiu oru – didžiulis laimėjimas!

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *