Svajojate apie tiksliai nupjautą veją be didelių pastangų? Jūsų laikas jums yra labai svarbus? Norite, kad vejos grožis būtų nepriekaištingas. Svarstote įsigyti robotą vejapjovę? Štai kodėl robotas žoliapjovė yra gera idėja …

1. Daugiau laiko tikrai svarbiems dalykams

Sumontuotas ir užprogramuotas robotas veikia automatiškai. Jis pradės pjauti nustatytu laiku ir grįš į pasikrovimo stotį, kai bus nupjauta veja arba kai išsikraus akumuliatorius.

Laikas, kurį sutaupys vejos robotas yra neįkainojamas. Jums net nereikia būti namuose. Dėl apsaugos nuo vagystės prietaisas yra saugus.

2. Įdiegimas yra gana lengvas!

Norėdami sumontuoti robotą žoliapjovę, jums nereikia būti ekspertu. Ribinio (arba perimetro) laido nereikia užkasti giliai po žeme. Pakanka minimaliai ir pritvirtinti kaiščiais prie žemės. Žolė augs ir po kelių savaičių viela bus nematoma.

Svarbu atkreipti dėmesį į prietaiso vadovą ir laikytis nustatytų atstumų.

3. Jūsų vejos grožis

Robotas žoliapjovė pjauna žolę smulkiais gabalėliais. Vadinamasis mulčias nukrenta ant žemės, kur tarnauja kaip natūrali trąša. Be to, nupjauta žolė sudaro iki 80 % vandens, kuri drėkina veją.

Patarimas: idealus vejos aukštis yra 4–6 cm. Žolė trumpa, bet kai karšta neišdžiūsta per greitai. Jūsų žoliapjovė neturėtų pjauti daugiau kaip 3 mm. vienu metu. Kai žolė iš pradžių yra didesnė, gali tekti žingsnis po žingsnio reguliuoti pjovimo aukštį, kol pasieksite pageidaujamą vejos aukštį.

4. Robotas žoliapjovė tinka alergiškiems žmonėms

Žoliapjovė stabiliai pjauna veją. Todėl daugelis piktžolių ir gėlių nežydi, o tai gali palengvinti skundus dėl šienligės.

5. Robotas žoliapjovė veikia ekologiškai

Palyginti su benzininėmis žoliapjovėmis, robotas žoliapjovė į orą neišmeta teršalų, nes veikia pakraunamo akumuliatoriaus dėka. Moderni ir efektyvi baterija (daugeliu atvejų ličio jonų) užtikrina mažas energijos sąnaudas.

6. Aukšti saugos standartai

Dėl daugybės saugumo funkcijų šiuolaikinės žoliapjovės yra labai saugios. Pakeliant ar pakreipiant prietaisą, ašmenys nedelsiant sustoja. Kai jutiklis atsitrenkia į kliūtį, žoliapjovė sustos ir važiuos kita kryptimi.

Nepaisant to: įsitikinkite, kad vaikai ar naminiai gyvūnai yra prižiūrimi sode, kol robotas žoliapjovė dirba.

7. Automatinis robotas žoliapjovė dirba tyliai

Vos tik apie 60 dB, dauguma robotų žoliapjovių yra daug tylesnės nei įprastos, maždaug 90 dB. Todėl daugelis modelių tinka dirbti net naktį. Kol miegate, vejos priežiūra pasirūpins robotas.

Išvada: tikrai dėmesio vertas pirkinys!

Robotų  žoliapjovių kaina svyruoja nuo 900 € modeliams su mažesnio ploto našumu ir nuo 4,500 € didesnio našumo modeliams. Užsukite į Lazy House robotics parduotuvę ir išsirinkite sau tinkantį modelį.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai vejapjovės

Robotai vejapjovės – lengvai valdomi, saugūs, ekonomiški ir efektyvūs prietaisai sukurs pavydėtino grožio veją Jūsų kieme.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *