Jeigu turite didelę veją, vejapjovė robotas „Worx Landroid M500“ kaip tik jums. Lengvas valdymas programėle, jūs galite nupjauti visą veją vos vienu mygtuko paspaudimu ir netgi nustatyti pjovimo tvarkaraštį.

  • Baterijos veikimo laikas: 60 min.
  • Įkrovimo laikas: 90 min.
  • Maitinimo tipas: ličio baterija.
  • Dydis: 55,8 x 40,4 x 20,5 cm.
  • Svoris: 9 kg.
  • Pjovimo plotis: 18cm.
  • Pjovimo aukštis: 30–60 mm. (su pjovimo laipsniais po 10 mm)
  • Vejos dydis: iki 500 m².
  • Triukšmo lygis: 67dB.
  • Operacinė sistema: nemokama „Landroid“ išmaniojo telefono programa (galima „Android“ ir „Apple“ įrenginiams)
  • Saugos funkcijos: PIN kodo apsauga, aliarmo funkcija, kliūčių aptikimas, pakėlimo ir pakreipimo jutikliai.
  • Garantija: 3 metai.

Roboto paruošimas darbui

Vejapjovė robotas savo komplektacijoje turi penkias instrukcijų knygutes ir dar viena papildomą, kuri skirta ACS kliūčių vengimo sistemai (pateikiama atskiroje dėžutėje). Todėl turint tiek daug instrukcijų, nustatyti robotą gana paprasta.

Prieš pradedant, pirmiausia reiktų atsisiųsti programėlę, „palaikymo“ skiltyje yra išsamus diegimo vadovas ir vaizdo įrašai, kurie labai padeda paruošti robotą darbui.

Instrukcijose pabrėžiama, kad laikas, praleistas pasiruošimui, padės vėliau išvengti klaidų laiku, todėl tikrai turėtume laikytis šio patarimo. Tokie patarimai kaip vejos pjovimas paskutinį kartą (jei žolė yra ilgesnė nei 10 cm) ir laipsniškas peilių pjovimo aukščio reguliavimas pakopomis, turėtų būti prie privalomo dalyko prieš paleidžiant robotą.

Kiti svarbūs dalykai yra užtikrinti, kad perimetro laidas būtų lygus visoje vejoje, o įkrovimo stotelę reikia laikyti tinkamoje vietoje. Galiausiai, turėtumėte skirti laiko vejos apžiūrai, kad nustatytumėte kliūtis, tokias kaip tvenkiniai, laipteliai, gėlynai ir atbrailos, taip pat daiktai, kuriuos reikia pašalinti, pavyzdžiui, šunų netvarka ir šakos.

Kad vejapjovė robotas veiktų tinkamai yra svarbūs šie dalykai:

Įkrovimo bazės vieta

Suraskite tinkamą vietą įkrovimo bazei (lygi žemė, pavėsis, rozetė). Prie bazės turi būti tiesus kelias į vidų ir į išorę, paliekant tam tikrą erdvę abiejose pusėse. Vejapjovė robotas yra su patogia liniuote, kuri padės jums tinkamai tai išmatuoti. Po perimetro laido klojimo, prijunkite prie rozetės ir, jei viskas tinkamai nustatyta, turėtų pasirodyti žalia švieselė (raudona šviesa rodo, jei yra kokių nors problemų). Tuomet galima nustatyti vejapjovę.

Perimetro laido klojimas

Jeigu norite, kad vejapjovė robotas puikiai atliktų savo darbą ir gražiai nupjautų jūsų veją, perimetro laido klojimą patikėkite instaliacijos specialistams, kurie pasirūpins, kad perimetro laidas būtų tinkamai ir saugiai apvestas jūsų vejoje.

Įkrovimas ir pasiruošimas pjovimui

Įdėkite akumuliatorių bei pritvirtinkite ACS kliūčių vengimo sistemą. Tuomet vejapjovę palikite pasikrauti. Padėję ją ant pagrindo, įsitikinkite, kad įkrovimo komponentai liečiasi su stotyje esančiais. Kol vejapjovė robotas kraunasi, atsisiųskite „Landroid“ programą, kuri suteikia prieigą prie visų patogių vejapjovės funkcijų.

Kokių rezultatų tikėtis?

Ilgai naudojant, vejos kokybė pastebimai pagerėjo. Reguliariai pjaunant veją, ji tampa tankesnė – mažai kas iš mūsų gali įsipareigoti reguliariai pjauti žolę rankiniu būdu.

Vejapjovė robotas „Worx Landroid M500“ neturi galimybių rinkti nupjautos žolės, tačiau tai nėra problema, nes nustatant įprastą pjovimo tvarkaraštį (kurį galite padaryti naudodamiesi programėle), trumpa žolė tampa puikia trąša jūsų vejai.

Dėl tam tikrų priežasčių vejapjovė robotas gali kai kurių kraštų tinkamai nenupjauti ir palikti , tuomet jau reikės šiek tiek jūsų pagalbos ir nupjauti rankiniu būdu.

Palyginimas su kitais vejos robotais

Palyginti su kitais robotais, vejapjovė robotas „Worx Landroid M500“  yra labai tylus. Nebesijausite kaltas dėl kaimynų trukdymo, nes vos girdėsis.

Kitas aspektas, išskiriantis jį iš konkurentų, yra roboto valdymas per programėlę. Vienintelis dalykas, kurio negalėsite padaryti, išjungti vejapjovės, kai yra klaida – tai turite padaryti naudodamiesi pačios vejapjovės valdymo pultu. Tai gali erzinti, tačiau tai yra protinga saugos funkcija, užtikrinanti, kad prieš tęsdami, patikrinsite, ar nėra pavojų.

Papildomos savybes

vejapjovė robotas

Šios vejapjovės technologinės savybės yra nuostabios. Sudarant optimalius pjovimo grafikus, jūsų veja pasiekia geriausius rezultatus.

Registruodami savo patarimus ir sukurdami paskyrą, iš „Worx“ gausite el. laiškus, kurie primins apie programos atnaujinimą ir naujausias funkcijas. Naujausias atnaujinimas leidžia jums nustatyti „vakarėlio režimą“, kai vejapjovė robotas sustabdo savo tvarkaraštį, todėl tai netrukdo žaidžiantiems vaikams ar sodo vakarėliui. Jame taip pat yra žavingas „saugoti ežiukus“ režimas, kuris neleidžia pjauti vakare – tai pats laikas šiems sodo lankytojams.

Vejapjovė robotas turi galimybę naudoti „pjovimo iki krašto“ funkciją nesudėtingose ​​vietose, pavyzdžiui, kur veja susitinka su keliu, jei tik teisingai nustatytas kontūro laidas. Tai reiškia, kad gali nebereikėti pačiam pjauti netvarkingų kraštų gana paprastoje vejoje. Taip pat galite nustatyti, kad „Landroid“ kelis kartus per savaitę pjautų tik kraštinę, arba nustatykite kelias zonas, kur vejapjovė robotas praleidžia iš anksto užprogramuotą laiką skirtingose ​​vejos vietose.

Automatinis planavimas leidžia vejapjovei pateikti tinkamą pjovimo grafiką. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai eiti per vejos perimetrą ir įvesti išsamią informaciją, pvz., dirvožemio tipą, drėkinimą ir žolės rūšis. Šis robotas taip pat turi lietaus jutiklius.

Taip pat galite valdyti vejapjovę naudodamiesi valdymu balsu, nustatyti PIN kodo apsaugą, kad pašaliniai asmenys negalėtų naudoti vejapjovės, ir nustatyti parinktį „rasti mano „Landroid ““, leidžiančią nuotoliniu būdu užrakinti ir sekti vejapjovę, jei ji buvo pavogta.

Išvados

Tiems, kurie nori turėti gerai prižiūrėtą veją, taupydami savo laiką, šis vejapjovė robotas tam puikiai tiks. Jis ypač gerai veiks nesudėtingose vejose bei rezultatais nenusivilsite ir teisingai instaliuotoje sudėtingesnėje vejoje.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

One thought on “Vejapjovė robotas „Worx Landroid M500“

  1. Jonas parašė:

    Turiu vejos robota worx landroid 2017 metu laidos ,pjauna iki 950kvm plota ,labai greitas manevringas ,visada sugryzta be problemu pasikrauti,isikrauna per 1 valanda dirba 1,20 valandos.Ir kita lauka pjauna robotas naujas EINHELL 1200 kvm.Tai sitas yra tikras letapedis ,strigineja ,negryzta i stoti ir ttt.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *