Sunku būtų surasti žmogų, kuris mėgautųsi kasdienine grindų priežiūra. Ką jau kalbėti apie stilingai ir solidžiai atrodančias juodas grindis.

Atrodo jas ką tik išvalėte, bet vos pašvietus saulei, ir vėl matyti šviesios dulkės. Gali pasirodyti, kad ideali juodų grindų priežiūra tiesiog neegzistuoja, todėl su dulkėmis telieka susitaikyti…

Nenusiminkite, šiandien jūs nesate priversti rinktis tarp juodų arba švariai atrodančių grindų. Skubame pristatyti hibridinį plaunamą siurblį Hobot Legee 688, kuris puikiai tinka tamsių grindų priežiūrai.

Lūžis buitinių robotų rinkoje

Jei rinkoje yra išties puikiai veikiančių robotų siurblių, tai iki šiol tokių gerų pavyzdžių nebuvo drėgno valymo robotų pasiūloje. Iki šių metų, kai buvo pristatytas puikiai pažįstamos kompanijos Hobot hibridinis plaunamas siurblys. Ankstesni plaunantys robotai nebuvo taip technologiškai išsivystę, kaip naujasis Hobot Legee 688 modelis. Jie darė švelnų drėgną valymą, kurio kartais neužtekdavo, nes grindis ne trindavo, o nuvalydavo nuo jų dulkes tarsi nuo palangės. Prieš tai išleisti drėgno valymo robotai savarankiškai nesugrįždavo į pakrovimo stotį bei naudodavo plonas šluostes, kurios, pradėjus valyti, greičiau susipurvindavo, apsinešdavo šiukšlėmis ir nešvarumus „nešiodavo“ iš vieno kambario į kitą… Tuo tarpu Hobot Legee 668 savo darbą atlieka 100% ir savarankiškai grįžta į įkrovimo bazę.

Unikali valymo sistema

Plaunamas siurblys Hobot Legee 688 veikia pagal 4 žingsnių sistemą. Visų pirma plaunamo siurblio priekyje įmontuotas siurblys susiurbia nešvarumus. Tuomet sausa šluostė nuvalo dulkes. Po to išpurškiamas vanduo, kad sudrėkintų įsisenėjusį purvą ir tik tada drėgna šluostė, imituodama rankomis žmogaus plaunamų grindų judesius, išvalo likusias dėmes. Tokia efektyvi valymo sistema iki šio Hobot modelio nebuvo sukurta. Išmanusis siurblys Hobot Legee 668 grindų plotą šluoste valo 10 kartų per sekundę. Šiam robotui užtenka vieno važiavimo, kad grindys liktų švarios ir spindėtų. Idealiai grindų priežiūrai, galimi 4 skirtingi valymo rėžimai: automatinis, fokusuotas, paralelinis ir palei sienas. Priklausomai nuo poreikių, galite pasirinkti jums tinkamiausią ir adaptuoti pagal pasikeitusią situaciją.

Kodėl Hobot Legee 688 toks išmanus?

Plaunamas siurblys Hobot Legee 688 naudojasi išmania navigacija, todėl grindis valo metodiškai, tausodamas laiką ir elektros energijos resursus. Jame integruoti sensoriai robotui padeda atpažinti kliūtis bei neleidžia nukristi nuo laiptų. Baigęs valyti grindis, jis savarankiškai grįžta į įkrovimo stotį. Jums tereikia iškratyti siurblio susiurbtus nešvarumus bei pakeisti daugkartines ilgaamžias mikropluošto šluostes.

Ką dar turėtumėte žinoti apie Hobot Legee 668?

Siurblys-robotas Hobot Legee 688 gali dirbti iki 90 min. ir išvalyti iki 150 m² patalpos plotą. Tačiau tikėtina, kad tokio didelio ploto su tomis pačiomis šluostėmis robotas tikriausiai neįveiks. Todėl siekiant geriausio rezultato, rekomenduojama po 30 m² šluostes perskalauti ir pakeisti švariomis. Pripažinkime, du drėgnų šluosčių pakeitimai yra kur kas paprasčiau nei nepertraukiamas fizinis grindų plovimas rankomis.

Ar plaunamas siurblys Hobot Legee 688 jums tinka?

Didžioji dalis buitinių robotų šeimininkų bus labai patenkinti savo pasirinkimu. Tačiau visuomet išlieka tikimybė, kad net šis robotas neišgalės prisitaikyti prie specifinių poreikių žmonių. Dėl šios priežasties kviečiame susipažinti su Lazyhouse.lt komandos narių parengtu gidu „Kaip išsirinkti drėgno grindų valymo robotą?“arba paprasčiausiai susisiekti su profesionaliais konsultantais, kurie šį robotą naudoja savo namuose ir mielai su klientais dalijasi praktiniais patarimais.

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai grindų plovėjai

Drėgno valymo robotai – ypač aktualūs mėgstantiems švarą, praktiškiems bei laiką taupantiems asmenims.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *