Neabejojama, kad robotiniai įrenginiai, pavyzdžiui, robotai vejapjovės, vis labiau sulaukia žmonių dėmesio. Naujoviški prietaisai, tokie kaip „Ambrogio 4.0 Elite Extra Premium“, taupo jūsų brangų laiką, nes puikiai pasirūpina jūsų veja, nereikalaudami iš jūsų daug dėmesio, o tuo tarpu jūs galite mėgautis gyvenimu.

Ambrogio 4.0. Elite roboto vejapjovės apžvalga

 „Ambrogio“ sukūrė robotą vejapjovę, kurią galite paprastai valdyti savo išmaniajame telefone. Ambrogio robotas vejapjovė turi „ZCS Connect“ įrenginį, kuris leidžia saugiai prijungti robotą bet kur ir bet kada naudojant GPS, „Bluetooth“ ir GSM 4G technologiją.

Programa turi daugybę funkcijų, įskaitant balso pagalbą, leidžiančią tiksliai rinktis ten, kur gali ir negali važiuoti robotas . Ji naudoja tiksliąją GPS technologiją, leidžiančią jums rinktis tikslias diapazono ribas. Jūs netgi galite naudoti „Geofence Alarm“ technologiją, kad uždraustumėte robotui važiuoti į tam tikras vietas, kuriose gali būti jautrių augalų ar kitų dalykų.

„Geofence Alarm“ – pažangi sistema nuo vagysčių – įspės jus, kada Ambrogio robotas vejapjovė atsidurs už jūsų sodo ribų. Tokiu būdu visada būsite įspėti apie „Ambrogio“ 4.0 roboto judėjimą. Ją galima sujungti su visais ELITE serijos vejapjovėmis – „Medium“, „Premium“ ir „Extra Premium“ energijos moduliais.

Ambrogio 4.0. Elite

Ši „Ambrogio 4.0“ „Premium“ versija taip pat yra su specialiu indukcinio įkrovimo įrenginiu. Tai ne tik padeda greitai įkrauti, bet ir sutaupo laiko, nes nereikia periodiškai valyti įkrovimo kontaktų. Tai yra gana naujas dalykas, kurio tikrai nerasite kitose vejapjovėse.

„Ambrogio 4.0 Elite Extra Premium“ komplekte yra aukštos kokybės ličio jonų baterija. Priklausomai nuo reljefo ir žolės tankio, visiškai įkrautas jis gali nupjauti nuo 0,5 iki 0,8 ha žolės bei įveikti 23,5 laipsnių nuolydį, kad nupjautų kalvotą kiemą.

Pjovimo aukštį taip pat galima reguliuoti, atsižvelgiant į vyraujančias sąlygas. Jei žolė greitai auga, galite ją pjauti vos 2 cm., o jeigu norite ilgesnės žolės, galite pjauti iki 6,35 cm. aukščio.

Pagrindinės savybės

  • Belaidis „Bluetooth“ ryšys.
  • ZCS išmaniojo telefono programa stebėjimui ir valdymui.
  • GPS ir „Geofence Alarm“ perspėjimai.
  • Pagalba balsu.
  • Komplektacijoje yra indukcinio įkrovimo įrenginys.
  • Ambrogio robotas vejapjovė turi programinę įrangą, kuri apsaugos nuo vagysčių.
  • Ličio jonų baterija.
  • Vienu įkrovimu Ambrogio robotas vejapjovė nupjauna iki 0,5–8 ha.
  • Pjovimo aukštis nuo 2 iki 6,35 cm.

Paprastas naudotis

Ambrogio App

Ambrogio 4.0 Elite Extra Premium“ naudoti yra labai paprasta. „ZCS“ programa leidžia robotą valdyti belaidžiu būdu. Yra net labai intuityvi balso pagalbos sistema, taip pat kitos pagrindinės funkcijos, tokios kaip GPS ir „Geofence Alarm“ įspėjimai. Tai leidžia jums nustatyti konkrečias sritis, kuriose Ambrogio robotas vejapjovė neturi apribojimų. Taip pat galite nustatyti pjovimo aukštį ir kitus pagrindinius parametrus.

Indukcinio įkrovimo įtaisas taip pat sutaupo jūsų laiko, nes nereikia periodiškai valyti metalinių kontaktų.

Priežiūra

Ambrogio robotas vejapjovė yra robotas, kurį tikrai paprasta prižiūrėti. Ypač turint indukcinio įkrovimo įrenginį. Pagalba balsu ir kitos intuityvios ZCS programos funkcijos leidžia labai lengvai nustatyti ir valdyti robotą vejapjovę.

Kad Ambrogio robotas vejapjovė tinkamai pjautų veją, nepamirškite retkarčiais pakeisti pjovimo peilių, bet tai tik smulkmena, palyginus su kitų robotų vejapjovių priežiūra.

Saugos savybės

Šis Ambrogio robotas vejapjovė turi daugybę svarbių saugos funkcijų. Tai apima tokius dalykus kaip GPS valdymas ir „Geofence Alarm“, kurios užtikrina, kad Ambrogio robotas vejapjovė liktų reikiamoje vietoje ar netyčia neužklystų į gėlyną ar kitą jautrią kiemo zoną.

Jis taip pat turi programinę įrangą, kuri apsaugos nuo vagystės, ji suderinama su „Geofence Alarm“ ir GPS sistema, kad praneštų, kai kas nors atsitinka ir padėtų jums rasti įrenginį.

Ypatumai

Ambrogio 4.0. Elite roboto vejapjovės apžvalga

Belaidžiu ryšiu prie jūsų išmaniojo telefono ar kito belaidžio įrenginio prisijungiančioje „ZCS“ programoje yra daugybė specialių funkcijų. Tai apima tokius dalykus kaip „Geofence Alarm“, galimybė parinkti vietas kurias Ambrogio robotas vejapjovė turėtų pjauti ir kurių turėtų vengti.

Kaina

Nors tiesa, kad pradinė „Ambrogio 4.0 Elite Extra Premium“ pirkimo kaina yra didesnė už įprastos vejapjovės, tačiau kompromisas yra jūsų laikas, kuris turi savo vertę. Ypač jei gyvenate įtemptą gyvenimą, daug dirbate ar tiesiog norite daugiau laisvo laiko. Šis Ambrogio robotas vejapjovė išlaisvina jus nuo rūpesčių, jog reikia kiekvieną savaitę pjauti žolę. Kartkartėmis turėsite pakeisti mažus pjovimo peiliukus, tačiau užtruksite tik kelias minutes savo brangaus laiko.

Pliusai

  • ZCS programa su belaidžiu ryšiu.
  • Pagalba balsu.
  • GPS su „„Geofence Alarm“ perspėjimais.
  • Indukcinis įkrovimo įtaisas.
  • Pjauna iki 23,5 laipsnių aukščio šlaitus.

Minusai

  • Aukšta kaina.
  • Periodiškai reikia pakeisti pjovimo peilius.
  • Ilgas programos nustatymas.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai vejapjovės

Robotai vejapjovės – lengvai valdomi, saugūs, ekonomiški ir efektyvūs prietaisai sukurs pavydėtino grožio veją Jūsų kieme.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *