Kai prieš keletą metų, Xiaomi Roborock kompanija pristatė savo hibridinį vakuuminį / drėgnai valanti Roborock S5 robotą, kuris sudarė konkurenciją didžiausioms robotikos kompanijoms. 2000 Pa, galingas plaunantis siurblys robotas už nedidelę kainą tapo prieinama daugeliui klientų svajonė.

robotas siurblys roborock s5 max funkcijos

Atnaujintos funkcijos

Be šių patobulinimų, „Roborock S5 Max“ turi visus ankstesnių modelių funkcijas. Tai ir „LiDAR“ žemėlapių sudarymas, 2000Pa  siurbimą, zonų valymą ir balso valdymą per „Alexa“ bei „Google Assistant“.

Roborock  S5 patiko klientams, jis gerai siurbė, puikiai orientavosi aplinkoje, tik klientai nuogąstavo, kad plovimo funkcija galėtų būti patobulinta. Gamintojas atkreipė dėmesį į klientų poreikius ir išleido Roborock S5 įpėdinį Roborock S5 Max.  Svarbiausia naujai išleisto prietaiso dalis yra daug didesnis vandens bakas, kurio vandens padavimo lygis yra kontroliuojamas paties roboto savininko per mobiliąją aplikaciją. Roborock S5 Max jau galima programuoti užduotis ir valymo laiką kiekvienam namų kambariui atskirai.  Ši funkcija anksčiau buvo prieinama tik „Roborock S6“.

robotas siurblys roborock s5 max prisijungimas

Prisijungimas  ir naudojimas

Roborock S5 Max komplekte rasite viską, ko Jums reikės roboto paleidimui ir naudojimui. Todėl viskas, ką Jums reikėtu padaryti, tai pastatyti robotą ant pakrovimo stotelės. Kai prietaisas pasikraus, Jūsų plaunantis siurblys robotas bus pasiruošęs prisijungti prie mobilaus telefono. Tą galėsite lengvai padaryti per Roborock mobiliąją aplikaciją namų Wifi routerio pagalba.

Kai robotas prisiparkuoja prie pakrovimo stotelės, Roborock S5 Max automatiškai išjungia vandens padavimą, tausodamas grindis. Todėl saugiai galite palikti vandens konteinerį su likusiu vandeniu sekančiam valymui. Taip pat prie pasikrovimo bazės, ties roboto  apačia yra pritaikytas specialus padas, kuris 100 proc. panaikintų drėgmės patekimą ant grindų parkavimo vietoje. Vandens rezervuaras labai paprastai integruojamas į roboto korpusą, o šluostės prisegamos tik tuomet, kai ruošiamasi paleisti drėgno valymo režimą. Vandens rezervuaras, palyginti su Roborock S5, padidėjo dvigubai, S5 Max plaunantis siurblys robotas turi net 280 ml. talpą, o valymui naudojamas tiesiog vandentiekio vanduo. Norėdami pradėti namų valymą, tereikia bakstelėti  mygtuką mobilios aplikacijos ekrane, pasirinkti valymo režimą ir vandens lygį. Siurbimo galios reguliavimas yra penkių stiprumo pakopų, o vandens padavimas – keturių.

robotas siurblys roborock s5 max programeme

Namų zonas valykite išmaniai.

Roborock S5 Max plaunantis siurblys robotas turi galimybę kiekvieną kambarį suprogramuoti atskirai, priklausomai nuo kiekvienos zonos poreikių. Jūs galite kiekvienam kambariui suprogramuoti valymo laiką, siurbimo ir vandens padavimo stiprumą. Roborock S5 MAX per keletą važiavimų susipažins su namais, adaptuos maršrutą ir valymai taps trumpesni  bei efektyvesni.

Kai jau turėsite namų žemėlapį, galėsite paspausti mygtuką Zona, pažymėti norimą plotą. Taip pat, nenorint, kad robotas valytų tam tikrų vietų, patartina naudotis „No-go Zone“. Pažymėkite jas ir prietaisas jų vengs. Taip pat „S5 Max“ pats gali aptikti kilimus ir padidinti siurbimą. Tik be jokios abejonės tai reikalaus daug didesnių baterijos sąnaudų.

robotas siurblys roborock s5 max valdymas balsu

Pranešimai programoje įspėja, kai Roborock S5 Max reikia pagalbos.

Roborock mobilioji aplikacija saugo atmintyje visą valymo istoriją: pateikia analitiką, žemėlapius, seka šepečių, filtro ir kitų eksploatacinių medžiagų tarnavimo laiką ir leidžia dalintis robotu su kitais jūsų namų vartotojais.

Verdiktas

Kai namuose dominuoja kietos grindys, kilimų praktiškai nėra, o plotai yra 60-70m2 Jūs labai džiaugsitės Roborock S5 Max darbu, tačiau jei turite nemažai kilimų ir namų plotai yra dideli, verta vis tik pagalvoti apie kitą, galingą, kilimams siurbti pritaikytą sauso valymo siurblį.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *