„Deebot R95“ yra geriausias „Ecovacs Deebot“ robotų serijos modelis. Šis siurblys robotas turi visas funkcijas, kurias rasite kituose geriausiuose pasaulio gamintojų modeliuose, ir net funkcijas, kurių neatlieka joks kitas dulkių siurblys robotas.

Optimalus valymo kelias

Panašiai kaip „Neato“ siurblys robotas, „Deebot R95“ sukuria virtualų valomos srities žemėlapį. Vėliau žemėlapis bus naudojamas, naršant ir apskaičiuojant optimalų kelią visos teritorijos sutvarkymui. Aplinkos nuskaitymo lazeriu pagrindu siurblys robotas visada žino, kurioje namų vietoje valė, o kokioje dar ne. Jeigu robotui trūksta energijos, „Deebot R95“ automatiškai ras kelią atgal į įkrovimo stotelę. Įkrovus akumuliatorių, jis tiksliai žinos nuo kur turėtų pratęsti ir užbaigti darbą.

siurblys robotas Deebot R95 šepetys

Apsaugotas nuo užsikimšimo

 „Deebot R95“ siurbimo mechanizmas yra tiesiogiai sujungtas su šiukšlių dėže. Tarp ventiliacijos angos ir šiukšlių dėžės nėra judančių dalių, pavyzdžiui, šepečių. Plaukai mechanizme niekur neužstrigs, vadinasi, naminių gyvūnėlių plaukai negalės užkimšti dulkių siurblio. Tai puikiai tinka naminių gyvūnėlių savininkams. Apsaugotas nuo užsikimšimo mechanizmas nėra vienintelė naudinga roboto savybė. „Deebot R95“ turi HEPA filtrą, kuris surenka net mažiausias dulkių daleles. Tai labai svarbu žmonėms, turintiems alergiją dulkėms.

siurblys robotas Deebot R95 mobili aplikacija

Mobili aplikacija

„Ecovacs Robotics Deebot R95“ siurblys robotas yra valdomas naudojant „Ecovacs“ mobiliąją aplikaciją, pritaikytą tiek „iOS“, tiek „Android“ operacinėms sistemoms . Kaip ir kitos robotų dulkių siurblių mobilios aplikacijos, leidžia ne tik suplanuoti roboto starto laiką bei stebėti visas jo siunčiamas žinutes mobiliuoju telefonu nuo bet kurios pasaulio vietos, bet ir stebėti žemėlapio kūrimą realiuoju laiku. Taip pat žemėlapyje, tiesiai ant mobilaus ekrano galite nupiešti raudoną liniją, kur robotas neturėtų važiuoti.

siurblys robotas Deebot R95 jutikliai

Atpažinimo jutikliai

Šis robotas taip pat turi laiptų atpažinimo jutiklius. Laiptų atpažinimo jutikliai leidžia naudoti Jūsų dulkių siurblį tose namų vietose, kur laiptai leidžiasi žemyn visiškiai nebijant, kad robotas nukris.

Žemėlapio ir virtualių sienų braižymas, laiptų atpažinimo jutikliai ir išmanus objektų aptikimo derinys, kuriuos suteikia „Deebot R95“ lazerinė navigacijos sistema.  „Ecovacs Robotics Deebot R95“ siurblys robotas gali būti naudojamas namuose su bet kokiu grindų paviršiumi bei tankiai apstatytais baldais.

siurblys robotas Deebot R95 apačia

Plaunantis siurblys robotas

Daugelis robotų siurblių turi tik tai siurbimo funkciją.  „Deebot R95“  komplekte rasite ir mikropluošto šluostes bei vandens rezervuarą, kas leidžia po siurbimo paleisti robotą tvarkytis drėgnai.

siurblys robotas Deebot R95 pranešimai balsu

Pranešimai balsu

„Ecovacs Robotics Deebot R95“ siurblys robotas yra ypatingai bendraujantis įrenginys. Kai tik užsipildys šiukšlių dėžė arba robotas į savo siurbimo angą pagaus kojinaitę, prietaisas Jums apie tai praneš balsu.

Labai tylus

„Deebot R95“ taip pat yra labai tylus. Tik 56 dB, galima palyginti su ramiu žmogaus balsu. Todėl  suplanuoti valymą galite bet kada, kai tik jaučiate  poreikį, o robotas netrukdys nei Jums, nei Jūsų artimiesiems.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *