„Xiaomi Mi“ dulkių siurblys robotas per pastaruosius metus tapo toks populiarus, kad pradeda diktuoti madas ir namų robotikos senbuviams.

Stipri siurbimo galia

Jis pasižymi pakankamai stipria siurbimo galia (palyginus su savo kategorijos robotais), išmaniąja navigacija ir valdymu per mobilią aplikaciją. Tokias charakteristikas turėjo tik aukštesnės klasės robotai siurbliai. O „Xiaomi Mi“ kainos kategorija tapo pasiekiama praktiškai kiekvienam klientui.

„Xiaomi Mi“ dulkių siurblys robotas sudaro 1800 pA siurbimo galią 1800 pA, tai yra bent 50% daugiau nei daugumos vidutinės klasės robotų dulkių siurblių įsiurbimas.

Šepetys

Stiprus siurbimas nėra vienintelis „Xiaomi Mi“ triukas. Pagrindinis šepetys juda aukštyn ar žemyn, atsižvelgiant į dangos tipą. Tai leidžia įsitikinti, kad šepetys visada yra arčiausiai grindų. Todėl „Xiaomi Mi“ gali siurbti ir neaukštus kilimus.

Jutikliai

Šis dulkių siurblys robotas yra nepaprastai protingas. Jame yra daugiau jutiklių nei daugelyje automobilių! Visą jutiklių sistemą maitina ne vienas, ne du, o net trys mikroprocesoriai. Trys procesoriai leidžia robotui apžiūrėti namų apylinkes ir tuo pačiu apskaičiuoti optimalią judėjimo trajektoriją.

Virtualius žemėlapis

Procesoriai dažniausiai naudojami patentuoto SLAM (modeliavimo lokalizacijos ir žemėlapių sudarymo) algoritmui paleisti. Kaip „Neato Botvac Connected“ ir „Deebot R95“, „Xiaomi Mi“ žemėlapis nurodo vietą, kurioje darbavosi siurblys robotas. Xiaomi virtualius žemėlapių sudarymo eigą galima matyti realiuoju laiku.

Ultragarsiniai kliūčių aptikimo jutikliai ir lazeris, esantis roboto viršuje, leidžia labai tiksliai nustatyti kliūtis ir sienas, kad robotas nepraleistų nei vieno namų plotelio. Tikslus žemėlapis padeda atpažinti ir labiausiai užterštas kambario vietas.

Kas viduje

Virtualus žemėlapis turi daugiau funkcijų nei baldų saugojimas nuo susidurimo su robotu. „Xiaomi Mi“ dulkių siurblys robotas naudoja žemėlapį, kad apskaičiuotų greičiausią kelią, apimantį visą plotą. Kai baterija pradės išsikrauti, robotas grįš į įkrovimo stotį. Turbūt to nereikės daryti dažnai, nes „Xiaomi Mi“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kuri suteikia robotui galimybę vienu pakrovimu valyti net 2,5 valandas. 5200 mAh yra viena didžiausių baterijų, kada nors suteiktų robotui siurbliui. Net aukščiausios kategorijos „Neato“ robotai 4200 mAh.

Mūsų nuomone „Xiaomi Mi“ šiukšlių dėžė galėtų būti didesnė. Tik 0,4 litro yra mažiausia vidutinės klasės robotų dulkių siurblių talpa.

Dizainas

Unikali „Neato Botvac“ robotų D forma leidžia juos valyti labai arti sienų ir kampų – daug arčiau nei dauguma apvalių robotų. Tačiau ir „Xiaomi Mi“ nėra toks kaip dauguma apvalių robotų dulkių siurblių. Išmanieji algoritmai leidžia tiksliai važiuoti 10 mm nuo sienų ir kitų kliūčių. Tai leidžia šoniniu šepetėliu perbraukti visas dulkes prie grindjuosčių ir pasiekti kampus.

Mobili aplikacija

„Xiaomi Mi“ dulkių siurblys robotas jungiasi prie jūsų „WiFI“ tinklo, kuris leidžia valdyti robotą nuo bet kurio pasaulio taško. Mobilioji aplikacija dar neleis Jums nubrėžti virtualių sienų ant sugeneruoto žemėlapio – tačiau žemėlapį peržiūrėti galėsite. Programą galima atsisiųsti „iPhone“ ir „iPad“ įrenginiams skirtoje App Store parduotuvėje, o Android operacinę sistemą turintys telefonai – „Google Play“ parduotuvėje.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *