Ankstyvą pavasarį, vidurvasarį bei vėlyvą rudenį man primena tas pats mamos užduodamas klausimas „Kas man padės valyti langus?“

Nuo šio klausimo išsisukti bandydavome visi: aš apsimesdavau negirdinti, sesuo įnikdavo į mokslų knygas, o tėčiui iškart atsirasdavo skubių reikalų ir jis išvykdavo… Ši situacija turbūt pažįstama ne vien mano šeimai. Esu girdėjusi daugybę kivirčų bei mačiusi pirštų badymosi, bet vis tiek kažkas turėdavo būti tas nelaimėlis, kuriam atitekdavo langų valiklio skystis bei šluostė.

Laimei, šiandien minėtų barnių ir nesutarimų galime išvengti. 2010 m. įsibėgėjus automatizavimo ir robotizacijos karštinei, buvo sukurtas nepakeičiamas įrengimas – langų valymo robotas Hobot. Nors nuo to laiko pasikeitė daug modelių ir naudojamų technologijų, esmė išliko ta pati – stipraus vakuumo veikiamas robotas langus valo savarankiškai ir nepriekaištingai.

Paprastas valdymas. Tobulas valymas.

Langų valymo robotas Hobot langus valo metodiškai. Tokiu būdu visas paviršius išvalomas tolygiai, nesimato jokių valymo žymių: dėmių ar ruoželių. Po kiekvieno lango valymo rekomenduojama pakeisti mikropluošto šluostes. Jos yra daugkartinės ir ilgaamžiškos. Skalbiamos rankomis arba skalbimo mašina. Norint pradėti langų valymą, tereikia užtikrinti nepertraukiamą elektros tiekimą, padėti robotą ant valomo paviršiaus viename iš kampų, jį paleisti ir mėgautis nepriekaištinga langų švara. Robotą paleisti ir valdyti galite nuotoliniu pulteliu arba per išmanųjį telefoną, kuriame įdiegta iOS arba Android sistema. Atsisiųskite nemokamą mobiliąją aplikaciją ir iškart pradėkite ja naudotis.

Saugumas – prioritetas

Langų valymo robotas Hobot yra itin saugus. Nutrūkus elektros energijai, jis apie 20 min vis dar išsilaiko ant vertikalaus paviršiaus. Net ekstremaliomis sąlygomis, jam visiškai nukristi neleis apsauginis lynas. Apie valymo pradžią, pabaigą bei galimus gedimus informuoja garsiniais signalais. Bet kokiu atveju, kol dirba langų valymo robotas „Hobot“, toje pačioje patalpoje rekomenduojama neleisti žaisti vaikams bei naminiams gyvūnams. Laikantis visų saugumo reikalavimų, nesusižaloja nei pats robotas, nei nekyla jokia grėsmė aplinkiniams.

Vienas robotas – daugybė skirtingų paviršių

Langų valymo robotas Hobot yra universalus, nes gali valyti skirtingus vertikalius paviršius: plaunamas sienas, stiklines pertvaras, plyteles bei veidrodžius. Mažiausias valomas plotas – 40 x40 cm, o didžiausias leistinas plotas – 6×6 m. Robote integruoti sensoriai, todėl galite valyti ne tik rėmines, bet ir berėmes konstrukcijas. Taip pat robotas langus valo tiek iš vidinės, tiek iš išorinės pusės. Tai puiki žinia tiems, kurie bijo aukščio arba rizikuoja savo gyvybe, kai reikia išvalyti sunkiai pasiekiamus vertikalius paviršius.

Kam samdyti žmogų, kai gali įdarbinti robotą?

Langų valymo robotas Hobot – šaunus pagalbininkas tiek buityje, tiek darbinėje ar poilsinėje aplinkoje. Jis puikiai susidoroja ir su dideliais vitrininiais langais komercinės paskirties pastatuose: kavinėse, viešbučiuose, degalinėse, kaimo turizmo sodybose ar kt. prekybos bei paslaugų teikimo vietose. Juk klientams visada malonu užsukti į švarias, gaiva dvelkiančias patalpas. Tad jei šiuo metu svarstote, ar nereikėtų pasisamdyti langus valančio žmogaus, pasvarstykite apie žymiai efektyvesnę ir pigesnę alternatyvą – langų valymo robotą „Hobot“.

Viskas puiku, bet…

Nesate tikri, kuris robotas jums tinka labiausiai? Parengėme gidą „Kaip išsirinkti langų valymo robotą?“. Jei susipažinę su gidu vis dar turite klausimų ar dvejojate dėl langų valymo roboto galimybių, pasitarkite su LazyHouse.lt buitinių robotų ekspertais. Jie visus parduodamus robotus naudoja patys, todėl gali pasidalinti ne tik savo žiniomis, bet ir vertingais praktiniais patarimais. Susisiekite jums patogiu būdu, užsukite į Vilniuje esantį pardavimo saloną arba rezervuokite laiką demonstracinei prezentacijai.

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Langų valymo robotai

Langų valymo robotai – tobulas sprendimas, leidžiantis lengvai pasirūpinti nepriekaištinga švara, patogumu ir sutaupytu laiko.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *