Robotas siurblys, tinkantis  besišeriantiems gyvūnams, yra galingas, su šepečiu ar volais, kurie puikiai susiurbia gyvūnų plaukus.

Augintiniai yra žavūs ir turi priešgamtinį sugebėjimą prisiglausti. Tačiau jie taip pat yra netvarkingi – ir, deja,  mes negalime liepti augintiniui susitvarkyti savo plaukų ar purvo, kurį atsinešė iš lauko. Todėl  esi priverstas nuolat juos valyti, o tai, atvirai kalbant, atrodo gana nepatogu. Laimei, gali pagelbėti robotas siurblys.  Arba bent jau padėti sumažinti namų ruošos darbus. Šie prietaisai surenka plaukus,  maisto ir šiukšlių gabalėlius, kad jūsų namai nevirstų šiukšlių krūva. Žinoma, prieš skubėdami įsigyti, norėsite sužinoti, kuris robotų siurblys jums tiks labiausiai.

Kuris robotas siurblys tinka gyvūnų plaukams?

Galia

Prieš perkant robotą siurblį reikia atsižvelgti į keletą veiksnių. Tarp jų – ir jūsų namų grindys. Beveik visi robotai gali sutvarkyti kietmedžio grindis (taip pat laminatą, plyteles ir vinilą). Gyvenamoji erdvė, kurioje yra įvairių grindų ir (arba) kilimų, robotui pasirodys kiek sudėtingesnė. Tokiu atveju tikrai norėsite pasirinkti modelį, turintį stiprią siurbimo galią. Be to, jums, kaip augintinio savininkui, reikės siurblio su šepetėliais, skirtais susiurbti plaukus jų nesuveliant.

robotas siurblys filtras

Filtravimo sistema

Pačioje pradžioje kiek Neato, tiek Roomba siurbiamos galios buvo labai pDar vienas svarbus aspektas žmonėms su augintiniais.  Filtravimo sistema. Dulkių siurbimas sukelia dulkes. Geras filtras užtikrina, kad visai tai patektų į dulkių dėžę. Turėtume atkreipti dėmesį, kad kai kuriuose robotų modeliuose yra HEPA filtrai, kurie gali sugauti dar mažesnes daleles, todėl oras švaresnis ir grindys švaresnės. Tai ypač naudinga, jei gyvenate su alergišku žmogumi.

siurblys robotas

Triukšmo lygis

Taip pat norėsite atsižvelgti į triukšmo lygį, juolab kad jūsų augintiniai gali būti jautrūs. Vieni robotai siurbliai gali būti tokie pat garsūs kaip ir rankiniai siurbliai, kiti labiau primena ventiliatorių. Jei nerimaujate, kad triukšmas jus erzins ar blaškys, yra modelių, kurie leidžia užprogramuoti , kad robotas siurblys  veiktų konkrečiu metu, pavyzdžiui, jums būnant darbe. Įspūdinga, kad kai kurie naujesni ir įmantresni variantai netgi turi programėles, kad galėtumėte valdyti siurblį iš toli. Galite planuoti valymą, pasitikrinti roboto eigą ir net telefonu gauti priežiūros priminimus.

Baterija

Taip pat reikėtų atsižvelgti į baterijos veikimo trukmę ir įkrovimo laiką. Kai kurie robotai siurbliai veikia 60 minučių. Kiti gali siurbti daugiau nei dvi valandas. Robotas siurblys, priklausomai nuo modelio, gali pasikrauti maždaug  nuo dviejų iki penkių valandų. Reikia gerai pagalvoti apie laiką, atsižvelgiant į namų dydį. Jei gyvenate nedideliame bute, robotas siurblys, kuris veikia tik valandą, turėtų atitikti jūsų poreikius. Didesnis namas gali pareikalauti ilgesnio akumuliatoriaus naudojimo. Roboto žemėlapių funkcija (t. y. metodas/maršrutas, kuriuo jis valo grindis) taip pat gali turėti įtakos jūsų sprendimui. Pigesnis  robotas siurblys siurbia atsitiktine tvarka, todėl jis ne toks efektyvus ir kruopštus. Brangesnis robotas siurblys dažnai siurbia tvarkingiau ir nuosekliau. Todėl jis susitvarko greičiau, švariau ir nepraleidžia vietų, kurias reikia išsiurbti. O jeigu neužtenka baterijos pabaigti darbą, pasikrovęs  jis tęsia nuo ten kur baigė.

robotas siurblys neato d7 mapping

Virtuali siena

Be to, kaip augintinio savininkas, galite investuoti į robotą, kuris turi virtualią sieną. Tai magnetinė juostelė, kuri neleidžia, kad robotas siurblys priartėtų prie daiktų, kuriuos jis gali susiurbti.  Ar pavyzdžiui, virtuali siena padės neleisti robotui nuversti šuns maisto dubenėlių.

Kaina

Galiausiai, kaina greičiausiai bus lemiamas veiksnys. Robotas siurblys, kuris gali jums tikti, jo kaina  svyruoja nuo maždaug  350 eurų iki gerokai daugiau nei 700 eurų. Nors pigesni robotai tikrai nesutvarkys taip gerai, bet būkite tikri, kad dauguma patenkins jūsų poreikius. Taip pat verta palaukti kada bus išpardavimai, kada galėsite įsigyti geresnį siurblį už patrauklesnę kainą.

Galgeriausias pasirinkimas. Jo forma leidžia patekti į kampus, o galingas siurbimas nepalieka jokių šiukšlių.

geriausias robotas siurblys, turint ilgo plauko gyvūnus. Galingu šepetėliu ir siurbimu šis robotas siurblys lengvai susidoroja su naminių gyvūnų plaukais.

už prieinamą kainą, gausite daug pageidaujamų funkcijų.

Pažangiausias robotas siurblys. Automatiškai ištuština šiukšlių dėžę į vienkartinį maišelį

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

One thought on “Koks robotas siurblys geriausiai susiurbia naminių gyvūnų plaukus?

  1. Nijolė parašė:

    Sveiki. Ilgokai domėjausi, skaičiau apie dulkių siurblį robotą, rinkausi, kol nepaskambinau į Lazyhouse. Jūsų darbuotojas Povilas labai profesionaliai, išsamiai ir maloniai suteikė informaciją apie robotukus ir padėjo apsispręsti. Ačiū jam už informaciją o kolektyvui už greitą aptarnavimą-po dienos robotukas atkeliavo į mano namus. Sekmės Jums.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *