Esu mylima žmona, dviejų nuostabių dukrų mama, profesinėje veikloje – mobiliųjų programėlių optimizavimo specialistė.

Nuo pat vaikystės buvau labai smalsi. Jei kuo nors susidomėdavau, aplinkinius apiberdavau klausimų lavina… Turiu prisipažinti, kad ne visiems užtekdavo kantrybės, bet aš pasiekdavau savo – išsiaiškindavau tai, ko nesuprasdavau ir kas būdavo neaišku.

Kaip mano namuose „apsigyveno“ siurblys robotas

Smalsumas mane atvedė ir iki robotų. Tuo metu, kai susidomėjau buitiniais robotais, auginau mažytes dukras. Rytai prasidėdavo nuo sauskelnių keitimo ir košės virimo, toliau rikiuodavosi nesibaigiančių darbų lavina: kambarių tvarkymas, valgio ruošimas, kelionės į lauką, žaidimai ir t.t. Tvarkytis reikėjo nuolat, o laiko stigo. Ypač erzindavo purvinos grindys. Būdavo, pareiname purvinais batais, skubu valyti, vaikai valgė sausainius, pritrupino – valau grindis iš naujo, atėjo draugė su vaikais, pabėrė trapučių – ir vėl valyti! Vieną dieną trūko kantrybė ir nusprendžiau bent iš dalies atsisakyti Pelenės primesto likimo. Po kelių nesėkmingų bandymų išsirinkti robotą siurblį, susisiekiau su Lazyhouse.lt konsultante Viktorija. Ji buvo pirmoji, kuri sugebėjo apie robotus siurblius kalbėti „žmonių kalba“. Išsiaiškinus mano poreikius, pasiūlė keletą modelių, o man teliko vienam išrinktajam ištarti stebuklingąjį „Taip“. Dar tą pačią savaitę gavau siurblį ir su dideliu nekantrumu ėmiau jį pakuoti.

Ne! Daugiau jokio fizinio siurbimo.

Išrinkus siurbliui vietą, parsisiunčiau mobiliąją valdymo programėlę ir tuoj puoliau ją studijuoti. Šiek tiek prajuokino tai, kad vienas laukelis buvo skirtas siurblio vardui. Kaip naminiam gyvūnėliui, pagalvojau, ir pavadinau jį Pifu. Pakankamai įkrovus, paleidau Pifą darbuotis. Jis išvažiavo iš įkrovimo bazės, apsidairė ir pradėjo metodiškai valyti grindis. Siurblys robotas baldas po baldo susipažino su mano grindimis ir metodiškai jas išvalė. Buvau nustebusi, kad visą grindų plotą išsiurbė savarankiškai. Vaikų kambaryje puikiai išsiurbė tiek grindis, tiek kilimą. Nei karto nereikėjo prieiti, pakelti ar perkelti iš vienos vietos į kitą. Baigęs darbą, pats sugrįžo į įkrovimo stotelę ir apie tai informavo mane žinute. Ataskaitoje mačiau, kiek robotas kvadratinių metrų įveikė ir kiek laiko sugaišo. Man teliko iškratyti dulkių konteinerį ir nuvalyti šepetį. Vos po kelių minučių, siurblys robotas buvo tvarkingas ir pasiruošęs kitam valymui.

Aš ir Pifas – neišskiriami draugai!

Mano draugystė su Pifu tęsiasi iki šiol. Man jis kur kas geresnė naminio gyvūnėlio alternatyva: neprašo valgyti, nereikia išvesti į lauką, namus ne siaubia, o atvirkščiai – tik tvarko. Be to, tvarkytis priverčia ir vaikus, nes jie žino, jog viską, kas pakliūna Pifui, jis „suvalgo“. Vaikai tuo šventai tiki ir, vos pamatę numestą žaislą ant grindų, pakelia, kad neatitektų robotui (visos „Lego“ detalės taip pat savo vietose!). Siurblys robotas dažniausiai darbuojasi, kai mūsų nėra namuose, todėl kaskart grįžtame į švarius namus ir kartu leidžiame laisvalaikį. Kartais iš smalsumo užmetu akį į statistiką, kad galėčiau pamatyti, kiek laiko galėjau skirti sau, šeimai ar draugams. Dabar bijau tik vieno – pagalvoti, kas atsitiktų, jei robotas sugestų ir man vėl tektų atsidurti Pelenės kurpėse – atimti laiką iš šeimos ir kelias valandas per savaitę prakaituoti, stumdant siurblį…

Kada robotas siurblys „apsigyvens“ jūsų namuose?

Jei ir jūs turite vaikų ir/ arba besišeriančių naminių gyvūnų, nuoširdžiai rekomenduoju namų duris atverti robotui siurbliui. Lazyhouse.lt buitinių robotų ekspertai paruošė puikius gidus: „Koks robotas tinka jums“ ir „Kaip išsirinkti robotą siurblį“. Susipažinkite su jais. Visi darbuotojai patys namuose naudojasi išmaniaisiais robotais – susisiekite, gausite itin gerų praktinių patarimų.

Nuoširdžiai,

Marina Basangova

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *