Kai tik robotai dulkių siurbliai atkeliauja į naujus namus, šeimininkus užplūsta emocijos ir jie nekantrauja robotą paleisti pirmam važiavimui.

Tačiau vos išpakavus, iškyla daugybė klausimų: kur robotą statyti, kiek laiko krauti, kaip jis važinės, kaip su juo elgtis ir pan. Skubame užbėgti už akių ir pasidalinti praktiniais patarimais, kurie jums padės „susidraugauti“ su robotu ir jo draugija džiaugtis ilgą laiką.

Kaip robotą siurblį paruošti darbui?

Taigi, išpakavus robotą, susipažinus su instrukcijomis ir sudėtyje esančiomis dalimis, pirmas sprendimas turi būti priimtas dėl pastovios roboto stovėjimo vietos – įkrovimo stotelės.  Pastatykite roboto įkrovimo stotelę prie pat sienos, netoli elektros energijos šaltinio ir palikite jam pakankamai erdvės – apie 1m laisvo ploto į visas puses. Tuomet palikite jį pirmam pilnam įkrovimui. Jei roboto baterija yra NiMH, pirmą krovimą reikėtų atlikti griežtai besivadovaujant prietaiso instrukcija. Pilnas įkrovimas gali pasirodyti labai ilgas, bet jis reikalingas pilnam baterijos įkrovimui, kuris užtikrina ilgaamžį baterijos tarnavimą. Jei jūsų robotas valdomas per mobiliąją aplikaciją, rekomenduojame ją parsisiųsti iš „Google Play Store“ arba „App Store“ parduotuvių ir įsidiegti mobiliajame telefone. Peržiūrėkite roboto valdymo nustatymus, susipažinkite su įvairiomis funkcijomis ir suteikite savo robotui vardą, kad jis būtų pilnavertis jūsų šeimos narys (atlikus apklausą, paaiškėjo, kad robotui vardą duoda 9 iš 10 robotų savininkų). Kai robotas pilnai įkrautas, paruoškite jo darbui grindis: surinkite besimėtančius daiktus ir žaislus, pakelkite nuo grindų laidus, pasirūpinkite, kad robotas sutiktų kuo mažiau kliūčių. Paleidę robotą pirmą kartą, stebėkite jo darbą. Jei jis kur nors įstringa, suteikite jam daugiau erdvės. Be to, atminkite, kad robotai dulkių siurbliai „bijo“ vandens, todėl prieš siurbimą įsitikinkite, kad grindys yra sausos.

Roboto siurblio priežiūra po siurbimo

Kai robotas dulkių siurblys išsiurbia visus namus, grįžta į įkrovimo stotelę. Tuomet laikas jį išvalyti ir parengti kitai valymo sesijai. Po kiekvieno siurbimo išimkite ir iškratykite dulkių konteinerį bei patikrinkite dulkių filtrą, jei jis pilnas dulkių – metas jį pakeisti. Po kelių siurbimų patikrinkite dulkių siurblio šepečius. Dažniausiai jie būna apsivėlę žmonių arba gyvūnų plaukais. Kas 2-3 savaites apžiūrėkite „langelius“, kurie yra atsakingi už navigaciją ar savisaugą. Be to, dulkių siurblys pats apsineša dulkėmis, taigi, šluostydami dulkes nuo paviršių, neignoruokite ir pačio dulkių siurblio. Kai įkrovimo stotelėje stovi švarus ir tvarkingas siurblys, jis yra paruošas kitam siurbimui. Rūpinkitės savo siurbliu ir jis atsidėkos nepriekaištingu darbu.

Tinkamo roboto dulkių siurblio pasirinkimas

Robotai dulkių siurbliai skiriasi savo forma, valdymu ir funkcionalumu. Kad roboto dulkių siurblio pasirinkimas būtų paprastesnis, Lazyhouse.lt komanda paruošė jums gidus: „Koks robotas tinka jums“ ir „Kaip išsirinkti robotą siurblį“. Susipažinkite su jais. Jei turite papildomų klausimų, ar nesate tikri, koks siurblys tinkamiausias, susisiekite su mumis asmeniškai. Visi mūsų komandos nariai robotus naudoja savo buityje, todėl mielai pasidalins patirtimi ir praktiniais patarimais.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

One thought on “Vadovaukitės šiomis priežiūros gairėmis, kad jūsų robotas dulkių siurblys tarnautų ilgai ir užtikrintai

  1. Ilma parašė:

    Mama laiko siurbli robota virtuvėje salia dujines virykles ir kai prie jo prisilieti jis truputi pajuda ir sako kad yra ikraunamas . Ar reiktu keisti iškrovimo vieta ar nieko tokio ?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *