Roomba 966 siurblys robotas yra protingas pasirinkimas už jo kainą, kai Jus turite apie 80 m2 plotą, kur dominuoja kietosios grindys ir nėra besišeriančių gyvūnų.

roomba 966 robotas siurblys

Dizainas

Apvali forma, būdinga praktiškai visiems Roomba šeimos odeliams (išskyrus S9), leidžia robotui be jokių problemų išsivaduoti iš siaurų vietų apsisukant aplink savo ašį. Didelis Clean mygtukas leis paleisti robotą ar jį sustabdyti. Home mygtukas pasiųsti atgal į bazę, o Spot mygtuko pagalba Jus nuvalysite nedidelį plotą, išsipylus šiukšlėms vienoje vietoje.

Valdymas

Roomba 966 siurblys robotas yra valdomas mobiliąją aplikacija. Nors jis neturi tokių galimybių kaip nauji i7 ir S9 su smart žemėlapiais, išskirstančiais namų plotą pagal kiekvieną kambarį atskirai, tačiau kameros pagalba visų namų žemėlapį jis sudaro labai tiksliai ir gali jį Jums parodyti. 

Trijų pakopų valymas

Trijų pakopų valymo procesas leidžia efektyviai išvalyti net ir namus su kilimais. Jis pakelia nešvarumus, juos, o tada galingu įsiurbimu įtraukia purvą į šiukšlių dėžę. Viršuje yra skaitmeninę kamera, kuri robotui važiuojant Jūsų namais, fiksuoja sienas ir objektus ir kontaktuodami su daugybę kitų jutiklių jaučiasi Jūsų namuose, kaip savuose. Roomba 966 siurblys robotas labai tiksliai žino kur važiavo, o kur ne, maršrutas pasirenkamas ne atsitiktinai, o labai tikslingai.

Funkcijos

Roomba 966 komplektuojamas su virtualia siena, kurią galite nustatyti bet kurioje vietoje, kad jūsų robotas negalėtų važiuoti ten, kur jam draudžiama, pvz. prie trapios vazos ar gyvūno vandens dubenėlio.

Naudodamiesi savo išmaniuoju namų įrenginiu, galite suplanuoti valymą, peržiūrėti istoriją arba nustatyti balso komandas. Ir tai galėsite padaryti iš bet kurio pasaulio taško.

Nors Roomba 966 neturi dviejų šoninių šepetėlių, kuriuos turi kai kurie labai silpni robotai, prie kraštų ir baldų kojų jis tvarkosi puikiai. Nes prie kliūčių priartėja išskirtinai dešiniu šonu. O baigęs valyti namus, jis dar kartelį kruopščiai praeina visą perimetrą.

„iAdapt 2.0“ navigacija

Roomba 966 siurblys robotas pasirodė tuo metu, kai konkurentų, kurie taip pat siūlė „Wi-Fi“ ryšį, buvo labai mažai. Nors dabar tokias galimybes turi praktiškai visi siurbliai robotai rinkoje, kokybiškos iRobot technologijos yra stabilios ir maksimaliai orientuotos į klientą.

Roomba 966  taip pat turi visas savybes, kurias mėgsta iRobot Roomba savininkai: apvali forma, šoninis šepetys, didelio efektyvumo filtras, automatinis įkrovimas, automatinis atnaujinimas, nešvarumų aptikimo technologija ir trijų pakopų valymo sistema.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *