Viena karščiausių naujienų robotų dulkių siurblių arenoje vis dar išlieka galimybė valdyti savo robotą dulkių siurblį nuotoliniu būdu per savo išmaniojo telefono aplikaciją.

Šiomis inovacijomis kol kas gali pasigirti du modeliai, tai Neato Botvac Connected ir dar tik laukiamas Lietuvoje iRobot Roomba 980. Šių gamintojų pristatytos programėlės paverčia jūsų išmanųjį telefoną nuotoliniu valdymo pultu, kuris leidžia valdyti jūsų siurblį, programuoti valymo tvarkaraštį ir gauti pranešimus. Jos veikia tiek iš jūsų vidinio Wi-Fi tinklo, tiek nuotoliniu būdu per internetą.

Tačiau pasirodo, kad ši galimybė nėra tik naujausių robotų prerogatyva. Dėka Thinking Cleaner kompanijos, esančios Olandijoje dabar jus galite patobulinti savo seną Roombą.

Jūsų dėmesiui: Wi-Fi modulis, paverčiantis jūsų turimą iRobot Roomba išmaniuoju.

Pamirškit visus IR nuotolinio valdymo pultus, kurie reikalauja, kad Robotas būtų jūsų akiratyje. Tiesiog pakeiskite viršutinį savo Roombos dangtelį naujuoju Thinking Cleaner gaminiu, nustatykite Wi-Fi parametrus ir voilà! Nuo šiol jus ne tik galite valdyti savo dulkių siurblį pasinaudodami Android ir iOS operacines sistemas turinčiais išmaniaisiais telefonais, bet ir per savo kompiuteriaus interneto naršyklę, pvz. per nešiojamą kompiuterį su Windows, Linus ar Mac OS X operacinėmis sistemomis.

Interneto naršyklės aplikacija ir išmanaus telefono programėlė siūlo tas pačias funkcijas. Pagrindinis ekranas rodo baterijos įkrovimo statusą ir sekantį grafike numatytą valymo ciklą. Grafikas pasiekiamas net tiems Roomba modeliams, kurie neturi vidinio taimerio, ir jus galite suprogramuoti net iki 4 valymo laikų per dieną! Papildomai jus galesite paleisti maksimalaus valymo funkcija, jei norite išvalyti didesnius plotus. Taip pat gausite pranešimus iš savo Roomba dėl statuso pasikeitimo (pvz. valymas baigtas, važiuoja atgal į bazę). Visos šios funkcijos yra pasiekiamos net jei esat toli nuo namų, per internetą. Ir kas įdomiausia, kad aplikacija leidžia jums valdyti net kelis jūsų Roomba siubrlius. Tai gali labai parversti, kai naudojat atskirus robotus skirtinguose namo aukštuose arba robotai valo ne tik jūsų namus, bet ir ofisus.

Pažiūrėkite kaip tai veikia:

Dabar Thinking Cleaner produktus, tinkančius visiems iRobot Roomba 500 ir 600 serijos modeliams galima įsigyti ir Lazy House robotics parduotuvėje, kaina su instaliavimu ir sukonfigūravimu – 119 Eur, Naujas dangtelis yra tokio pat storio, kaip ir originalus iRobot‘o, išskyrus papildomą apsaugą, kurį saugos elektroninį modulį atsitrenkimo į kliūtis metu. Taigi vizualiai bus labai sunku pastebėti skirtumą, nebent matysit naują žalią LED indikatorių, kuris gražiai patalpinta s ant logotipo. Šiuo metu kompanija kuria tokį pat patobulinimą ir Roomba 700 bei Roomba 800 serijos modeliams.

Funkcionalumas

irobot-roomba-wi-fi-2
irobot-roomba-wi-fi-11
  • Pagamintas Roomba 500/600 modeliams
  • Suteikia Wi-fi jūsų Roomba
  • Naudokite nuotoliniams Roomba valdymui daug išmaniau nei su standartiniu IR pulteliu
  • Jūsų patogumui yra sukurtos iPhone®, Android®ir internetinės naršyklės aplikacijos
  • Tieks iOS tiek Android aplikacijos palaiko skirtingas kalbas. Šiandien jau galima naudotis: anglų, olandų, vokiečių, portugalų ir greitai bus sukurtos ispanų bei prancūzų kalbos.
  • Lengvas valymo tvarkaraščio programavimas net ir tiems Roomba modeliams, kurie neturi šios funkcijos standartinėje komplektacijoje. Galima suprogramuoti iki 4 valymo ciklų per dieną!
  • Gaukite pranešimus iš savo Roomba
  • Pasiekimumas iš bet kokio pasaulio taško per Thinking sync serverius
  • Maksimalaus valymo funkcija (didesniems plotams)
  • Galima valdyti keletą Thinking įrangą turinčių robotų su ta pačia iPhone ir Android aplikacija.
  • Lengvas sujungimas su automatinę namų valdymo sistemą.
  • Visi atnaujinimai ir ateities patobulinimai nereikalauja jokios intervencijos ir vyksta nuotoliniu būdu.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *