Atėjęs pavasaris vis labiau ir labiau mus lepina savo šilumą ir taip ilgai laukta saule. Taip norisi, kad jos mūsų namuose būtų kuo daugiau.

Tačiau net ir pavasarinei saulei kartais būna sunku prasibrauti pro lietingą rudenį bei permainingą vejotą žiemą paliktus pėdsakus ant mūsų langų. Kad ir kaip primerktume akis ir besistengtume kuo ilgiau nekreipti dėmesio, bet galu gale sunkiau atsidusę, suprantame, kad niekur nepabėgsime nuo tos „malonios“ kasmetinės langų valymo procedūros. Kai kam šioje vietoje nepasiekė dar labiau, nes jiems prasideda sezonas, kai langus teks valyti mažiausiai kartą į mėnesį.
Lazy House komanda visada stengiasi pasipriešinti būtent tokiems varginantiems, imliems laikui ir ne visada maloniems rutininiams darbams. Todėl ir šį kartą mes turime labai aiškų, daug kartų išbandytą ir pasiteisinusį sprendimą.

Ir, žinoma, šis sprendimas yra iš sferos, kurioje suprantame geriausiai.

Taigi, šiandien mes norime pristatyti bene universaliausią langų valymo robotą namų sąlygomis – Hobot 188.

Ir tegul jūsų neapgauna jo nedideli gabaritai, paprastas dizainas ar palyginus nedidelis valymo greitis – tai neabejotinai viena geriausių pasirinkimų, norint visiems laikams atsikratyti langų valymo rankomis džiaugsmo.  Taip pat būtina paminėti ir tai, kad šiai dienai tai vienintelis langų valymo robotas, galintis valyti ne tik langus, bet ir kitokius lygius paviršius, kaip, pavyzdžiui, plytelės ar net sienas su plaunamais dažais.

Tačiau užteks pasakojimų, siūlome tiesiog viską pamatyti ir įsitikinti patiems:

Langų valymo robotai

Langų valymo robotai – tobulas sprendimas, leidžiantis lengvai pasirūpinti nepriekaištinga švara, patogumu ir sutaupytu laiko.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *