Neato robotics robotų siurblių istorija prasidėjo 2010 metais Kalifornijoje, JAV, Standfordo universiteto iššūkių programoje. Nuo to laiko kompanija susifokusavo į robotų siurblių gamybą ir tęsia savo misiją, nuolat tobulindama modelius ir diegdama naujausias ir pažangiausias technologijas.

Įdomu tai, kad Neato pirmoji pristatė išmanųjį robotą siurblį, naviguojamą pasitelkiant lazerių technologijas. Ji taip pat pirmoji pristatė D formos siurblį bei susiejo jį su internetu, kad dulkių siurblys robotas galėtų būti valdomas tiesiai iš mobiliojo telefono. Be to, verta paminėti, kad Neato robotics įvairiose parodose bei konkursuose dažnai laimi apdovanojimus už inovacijas.

Lazyhouse.lt – oficialus Neato robotics robotų siurblių atstovas, pristato 3 skirtingus modelius: Neato Botvac D4 Connected, Neato Botvac D6 Connected ir Neato Botvac D7 Connected.

VISUS MODELIUS VIENIJANČIOS FUNKCIJOS

Ideali švara

Visi išvardinti Neato modeliai pasižymi itin galingu siurbimu. Tai reiškia, kad siurblys robotas Neato nepaliks dulkių nei ant lygių grindų (medinių grindų, plytelių, linoleumo ar kt.), nei įvairaus plauko kilimuose. Be to visi siurbliai turi HEPA filtrus, skirtus namų dulkėms alergiškiems žmonėms. Šie filtrai geba surinkti itin smulkius – net 0,3 mikrono dydžio nešvarumus ir palaikyti geresnę namų švarą.

Naminių augintinių šeimininkams

Kiekvienas Neato dulkių siurblys robotas yra ypatingai pritaikytas namams, kuriuose auga naminiai gyvūnai. Deja, tiek šunys, tiek katės šeriasi ištisus metus. Kai kurie šeimininkai net yra įpratę visur matyti gyvūnų plaukus. Tačiau siurblys robotas Neato buvo sukurtas tam, kad ant grindų neliktų nei vieno mažiausio plaukelio. Dėl šios priežasties Neato siurbliai yra „numeris vienas pasirinkimas“ visiems naminių gyvūnų augintojams. Dėl paties roboto valymo: Neato siurblių konstrukcija leidžia maksimaliai sumažinti paties roboto valymo laiką ir pastangas jo šeimininkams – valant Neato nuo plaukelių jums neprireiks nei atsuktuvo, nei pinceto.

Išmani navigacija

Visi Neato siurbliai idealiam valymo keliui sudaro patalpų žemėlapį, kuris leidžia siurbliui labai paprastai orientuotis namuose, sutvarkyti patalpas per maksimaliai trumpą laiką. O jei Neato neužtektų vieno pakrovimo sutvarkyti visą patikėtą jam teritoriją, jis pasikrautų papildomai ir galėtų tęsti nebaigtą valymą.

Dulkių siurblys robotas, siurbdamas grindis, nuolat skenuoja aplinką ir ieško joje pasikeitimų – kliūčių. Jas atpažinęs, pakeičia judėjimą ir tokiu būdu kliūties išvengia. Visi robotai juda metodiškai, taip taupydami elektros energiją.

NAUJOS FUNKCIJOS

„No Go“ ribos

Iš rinkos pašalinus D80/85 modelius, liko visi Neato siurbliai, susieti su internetu ir mobiliąja aplikacija. Kitaip nei anksčiau, kai roboto judėjimą reikėdavo riboti fizine magnetine juosta, dabar tai galima padaryti aplikacijoje. Tereikia žemėlapyje pažymėti vietas, kur neleidžiate važiuoti robotui ir ten jis nevažiuos. Sumanu ir itin paprasta.

Greito pasikrovimo funkcija

Šią funkciją turi dulkių siurblys robotas tiek Neato Botvac D4 Connected ir Neato Botvac D6 Connected, tiek Neato Botvac D7 Connected. Pastaroji funkcija pasitarnauja tuomet, kai vienu baterijos įkrovimu siurblys nepajėgia išvalyti viso namų ploto. Tuomet jis savarankiškai nuvažiuoja į įkrovimo bazę ir pasikrauna tik tiek, kiek jam reikia energijos, kad jis išvalytų visus namus. Baigęs darbą iki galo, grįžta į įkrovimo bazę ir įsikrauna pilnai.

Zonų atskyrimas

Zonų atskyrimo funkciją kol kas turi vienintelis siurblys robotas Neato Botvac D7 Connected. Pasitelkus šią funkciją, mobiliojoje aplikacijoje visą namų plotą galima suskaidyti į skirtingas zonas ir nurodyti skirtingus valymo grafikus. Pavyzdžiui, jei su vaikais valgote virtuvėje, joje grindys nešvarios tampa kur kas greičiau nei kitose patalpose. Norint šią zoną išskirti iš kitų, tereikia ją pažymėti ir nurodyti dažnesnį valymo grafiką nei kitoms zonoms.

Kuris Neato siurblys geriausias?

Jei sunku apsispręsti, kuris dulkių siurblys robotas geriausiai atitinka jūsų poreikius, rekomenduojame susipažinti su Lazyhouse.lt komandos parengtais informaciniais gidais: „Koks robotas tinka jums“ ir „Kaip išsirinkti robotą dulkių siurblį?“. Jei šios informacijos jums nepakaks, rekomenduojame susisiekti asmeniškai. Visi konsultantai buitinius robotus naudoja savo namuose, todėl mielai pasidalins tiek savo patirtimi, tiek praktiniais patarimais.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *