deebot ozmo 610 robotas siurblys

Ar mano robotas nebraižys medinių grindų savo ratais ir šepečiais?

Pirmiausias reikalavimas robotiniams prietaisams tai yra Jūsų ir Jūsų turto saugumas. Kiekvienas grindų robotas sukonstruotas taip, kad jo kietosios plastikinės dalys negalėtų liestis su grindimis, kad jų nesužaloti. Tačiau labai reikėtų atkreipti dėmesį, kad prieš valymo robotų ciklą nuo grindų būtų pašalinti nedideli aštrūs daiktai, taip pat griežtai nerekomenduojama robotais tvarkyti stiklo šukių. Šie dalykai gali patekti į šepečio mechanizmą ir kol šepečio jutikliai sureaguos, gali prabraukti grindis. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį ar teisingai uždaryti šepečio palaikymo dangčiai, nes tai irgi gali įtakoti jų prisilietimą prie Jūsų medinių grindų.

Ar dažnai reikia valyti medines grindis, naudojant robotą?

Medinės grindys, ypač jei jos yra šildomos labai traukia dulkeles ir jei Jūsų namų teritorija yra didesnė, grindų robotas privalo darbuotis kiekvieną dieną. Geriausių rezultatų pasiekia tie robotų savininkai, kurie yra nustatę robotams valymo grafiką startuoti autonomiškai. Taip Jūs nepamirštate paleisti roboto, jis nuolat prižiūri Jūsų grindis Jums patogiu laiku. HEPA filtrai nuolatos filtruoja Jūsų namų orą, mažindami dulkių atsiradimą ant visų namų paviršių.

Ar robotas gali valyti palej grindjuostes?

Norint turėti visišką švarą palei grindjuostes ir aplink baldų kojeles, yra būtina atkreipti dėmesį ar grindų robotas turi šoninį šepetėlį. Daugelis galingų robotų turi jį tik vieną, sukoncentruotą ties dešiniuoju kampu ir tokie robotai dažniausiai yra galingesni. O du šoniniai šepečiai yra skirti pagrindinį purvą paduoti pagrindiniams per vidurį einančiam šepečiams. Vieną, sukoncentruotą dešiniame kampe šoninį šepetėlį turintys robotai prie kliūčių ir sienų privažiuoja tik dešine puse, tad puikiai susitvarko su nustatyta užduotimi.

Ar robotai – siurbliai medines grindis valo geriau nei drėgno valymo robotai?

Renkantis pirmąjį namų robotą pirmiausiai rekomenduojame atkreipti dėmesį į siurbimą. Be jo tik drėgno valymo grindų robotas nebus efektyvus. Turint nedideles teritorijas ir pasirinkus hibridinį (sausas + drėgnas) namų robotą, rekomenduojame nenaudoti abiejų funkcijų iš karto. Kadangi, nuo drėgnos šluostės sudrėkęs roboto šepetys, apsivelia dulkėmis ir nesugeba nusiųsti jų tiesiai į konteinerį. Dėl to labai suprastėja valymo efektyvumas ir stipriai apsineša robotas. Pirmiausiai reikėtų prietaisą paleisti siurbti sausai ir tik po to drėgnai. Dideliose teritorijose, norint išvengti grindų valymo rankomis, vis tik reikėtų pagalvoti apie 2 atskirus prietaisus. 

Ar saugu drėgno valymo robotus laikyti ant medinių grindų?

Drėgno valymo robotai, turintys po savimi plastikinius padėklus yra visiškai saugūs medinėms grindims. Tačiau grindų robotas, kurio šlapios šluostės liečiasi su grindų paviršiumi privalo būti kruopščiai prižiūrimas: jo šluostės po darbo turi būti nuimamos nuo roboto, o uždedamos tik prieš paleidimą. Jeigu to užtikrinti negalite, pakrovimo vietą geriausiai pasirinkti ant plytelių.

Kokią chemiją galima naudoti, valant medines grindis su robotu drėgnai?

Daugelis gamintojų rekomenduoja savo produktams naudoti išskirtinai jų gamybos chemiją, kuri nepakenktų viduje esantiems mechanizmams bei mazgams. Jeigu gamintojas nenurodo tinkamos jo gaminiui chemijos, labai svarbu vengti putojančių valiklių bei eterinių aliejų galinčių pažeisti gumines ar silikonines priedų dalis. Drėgno valymo grindų robotas dažniausiai darbuojasi mikropluošto šluostėmis, ant kurių Jūs drąsiai galite užlašinti mėgstamo eterinio aliejaus arba sudrėkinti tinkančiu Jūsų grindims skysčiu.

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai grindų plovėjai

Drėgno valymo robotai – ypač aktualūs mėgstantiems švarą, praktiškiems bei laiką taupantiems asmenims.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *