Buitinių robotų gamintojai aktyviai reaguoja į vartotojų atsiliepimus ir seka savo konkurentus, todėl išmanieji robotai kasmet darosi vis pažangesni ir funkcionalesni. „iRobot“ neseniai pristatė stulbinančią naujieną – „Imprint Link“ technologiją, kuri užtikrina išmaniųjų robotų komunikaciją tarpusavyje. Svarbu mobiliojoje aplikacijoje susieti robotą siurblį su drėgno valymu robotu, kad jų bendradarbiavimas vyktų sklandžiai ir be jokio žmogaus įsikišimo.

Taip, buitiniai robotai jau sugeba keistis informacija tarpusavyje

Viena ryškiausių šiandienos robotikos tendencijų – išmaniųjų prietaisų komunikacija tarpusavyje. Dabar išmanieji robotai atsiliepia į signalus, papildo vienas kito veiklą ir keičiasi svarbia informacija. Tarpusavyje komunikuoja ir mums aktualiausi –  buitiniai robotai. Gausiais aplodismentais sutikite Lazyhouse.lt ekspertų rekomenduojamą tarpusavyje komunikuojančių išmaniųjų Roomba® I ir S serijos siurblių ir drėgno valymo roboto Braava jet® m6 tandemą!

Išmanusis Amerikos pirmūnų „iRobots“ duetas

Populiariausių JAV robotų gamintojai „iRobot“ nesnaudžia: jų sukurti išmanieji robotai gali „kalbėtis“ tarpusavyje! „iRobot“ Imprint Link technologija užtikrina Roomba® i ir s serijos siurblių ir plaunančio roboto Braava jet® m6 komunikaciją, kuri veikia taip:

Robotas siurblys atlieka savo programą – išvalo nustatytą namų plotą.

Grįžęs į pakrovimo stotį, siurblys duoda signalą plaunančiam robotui ir pastarasis pradeda darbą.

Kai tiek siurbimas, tiek valymas baigti, roboto šeimininkas gauna pranešimą  mobiliojoje aplikacijoje.

Svarbu paminėti, kad „Roomba“ ne tik duoda darbo pradžios signalą „Braavai“, bet ir pasidalina surinkta informacija apie valomų namų plotą. Kai robotai siurbliai nubraižo savo Smart žemėlapius, kuriuos galima suprogramuoti pagal kiekvieną kambarį atskirai (laiką, valymo režimą), visą turimą informaciją jie perduoda Braavą Jet M6. Todėl M6 gali pradėti darbą po roboto siurblio pats, jau žinodamas visą namų planą. Tokia automatinio „vienas po kito“ valymo seka atneša puikius rezultatus – švarius ir kokybiškai išvalytus namus. Taip pat ji nereikalauja tiesioginio roboto šeimininko įsikišimo ar dėmesio. Džiaugtis „Imprint Link“ technologijos privalumais galite, naudodamiesi „iRobot HOME“ programėle: nusistatykite, kokiu laiku ir kokius kambarius norėsite valyti ir sudarykite išankstinį grindų valymo grafiką.  Šie išmanieji robotai gali sutvarkyti namus, jums net fiziškai nebūnant juose!

Ar šis robotų duetas tiktų jūsų namams?

išmanieji robotai

Vieni pagrindinių roboto pasirinkimo aspektų – jūsų asmeniniai poreikiai, valomų namų plotas, dangos tipas ir finansinės galimybės. O jei norite visiškai automatizuoto sprendimo ir namuose nėra aukštesniu slenksčių nei 2 mm, rinkitės iRobot siurblio ir drėgno valymo robotų duetą.  Užtikriname, jog džiaugsitės spindinčiomis grindimis ir turėsite daugiau laisvalaikio kur kas maloniems užsiėmimams nei grindų valymas!

Norite sužinoti daugiau arba patys pamatyti, kaip dirba šie robotai?

Jei turite klausimų, svarstote, kuris robotas labiausiai atitiktų jūsų lūkesčius ar norite gyvai pamatyti, kaip šie robotai dirba, susisiekite su mumis arba rezervuokite laiką gyvai demonstracijai mūsų salone, įsikūrusiame adresu – Ukmergės g. 322, Vilnius.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *