HOBOT 388, tai naujausias HOBOT Technology Inc. langų valymo robotas. Nors ši kompanija pasižymi labai atsargiu naujovių įvedimu į savo prietaisus, drąsiai patobulino savo paskutinį kūrinį, skysčio talpa su automatiniu papurškimu, kas labai išskyrė šį modelį iš kitų konkurentų gaminių.

Automatinis papildomas drėkinimas

Langų valymo robotas HOBOT 388 valydamas stiklą ne tik juda langu trinamaisiais judesiais, bet papildomai ir drėkina šluostės valymo ciklo metu. Tai ypatingai svarbu, kai valomasis paviršius yra didelio ploto ir šluostės greitai išsausėja. Papildomas drėkinimas leidžia robotui dirbti aukštesnėje, nei anksčiau temperatūroje, tai ypač svarbu vasaros periodu. Prietaisas purškia vos 15 mikrometrų dulksna, kad drėgmė tolygiai pasiskirstytų ant stiklo paviršiaus, nedarydama robotui balos, ant kurios jis galėtų praslysti.  

Langų valymo robotas tapo plonesnis

Viena didžiausių bėdų, turint nedidelius tarpus tarp kliūties ir valomo paviršiaus buvo ta, kad prietaisas į tą tarpą tiesiog netilpdavo. HOBOT 388 langų valymo robotas tapo ploniausiu tarp savo konkurentų ir jau daugelis siaurų vietų jam yra įveikiamos. Naujo prietaiso forma tapo aptaki ir labai patogi rankai.

Paleidimo mygtukas ant korpuso

Kaip ir ankstesnis 368 modelis, HOBOT 388 jau paleidžiamas dirbti vienu mygtuku, esančiu ant korpuso. Norint pasiekti, kad langų valymo robotas pradėtų veikti automatiniu režimu, jau nereikia griebtis pulto ar mobiliosios aplikacijos Jūsų telefone. Papurškus šluostes bei pridėjus įjungtą robotą prie lango, tereikia paspausti mygtuką. Taip pat šis mygtukas praverčia, norit sustabdyti robotą valymo ciklo viduryje.

Efektyvi judėjimo strategija

Geriausius savo apvalaus langų roboto judėjimo algoritmus HOBOT  kompanija perkėlė ir į naujausią HOBOT 388 modelį. Tai tie patys 2 valymo diskai su mikropluošto šluostėmis, judantys vienas po kito sukamaisiais judesiais. Atkartodamas mūsų rankų rotacinį veiksmą, langų valymo robotas trinamaisiais judesiais pasiekia daug efektyvesnį rezultatą, nei keturkampiai langų robotai, slysdami valomuoju paviršiumi.

langų valymo robotas Hobot 388

Prietaiso saugumas

Be abejonės, langų valymo robotas privalo atitikti pačius rimčiausius saugumo reikalavimus. HOBOT 388 yra vos 0,95 kg, tačiau ir tokiam iš pažiūros nedideliam svoriui reikia apsaugos. Pirmiausiai, prieš pradedant veikti vyksta visų jutiklių vertinimams. Toliau galingas vakuuminis siurblys stipriai prispaudžia robotą prie valomo paviršiaus. Aptikus slėgio pokytį, HOBOT 388 iš karto sureaguoja į pavojų, todėl, nors jis yra neskirtas berėmei konstrukcijai, maksimaliai stengsis apsisaugoti nuo kritimo pajutus berėmį kraštą ir trauksis atgal.   Taip pat komplekte Jus rasite 4,5 m tvirtą virvę, kuri apsaugos robotą dirbant nuo 2a. ir aukščiau. Ir jeigu atsitiks taip, kad nutrūks elektros srovė, Jūsų prietaiso vidinė baterija apsaugos robotą nuo kritimo dar 20 min.

langu robotas hobot 388

Tinka ir veidrodžiams, ir plytelėms

HOBOT 388, kaip ir ankstesni Hobot modeliai, yra universalus langų valymo robotas. Jis nebijo darbuotis ant grublėto stiklo, valyti veidrodžius su rėmais bei puikiai jaučiasi ant plytelių. Jis gali vaikščioti praktiškai bet kokiu vertikaliu paviršiumi, tačiau turite įvertinti valiklio poveikį šiam paviršiui.

Išmanus valdymas

Nors HOBOT 388 galima paleisti autonomiškai, vos paspaudus mygtuką ant korpuso, šis langų valymo robotas valdomas ir išmaniąja aplikacija, tinkančia tiek iOS tiek Android turintiems mobiliems telefonams. Labai patogu paleidus langų robotą nebūti kartu su juo viename kambaryje, o jam baigus darbą gauti pranešimą. Sudėtingesniems veiksmams atlikti pasitarnaus ir komplekte esantis pultas.

Maitinimas

Daugelis klientų labai nerimauja, kad HOBOT 388 langų valymo robotas dirba tik su laidu. Tačiau tai jokiu būdu nėra trūkumas. 5 metrų ilgio maitinimo laidas leis lengvai pasiekti daugelį valomų paviršių ir nereikės stabdyti darbo, norint robotą pakrauti.

Langų valymo robotai

Langų valymo robotai – tobulas sprendimas, leidžiantis lengvai pasirūpinti nepriekaištinga švara, patogumu ir sutaupytu laiko.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *