Šiandien išmaniosios technologijos taikomos kone visose gyvenimo srityse: darbo, namų ir laisvalaikio. Įmonėse dalis darbų yra visiškai ar bent iš dalies automatizuojami. Namuose naudojamės automatine skalbykle, indaplove.

Vis dažniau laisvalaikį leidžiame mėgaudamiesi išmaniais daiktais, tokiais kaip dronai, riedžiai. Pasitelkę technologijas, darbus galime nuveikti kur kas efektyviau, greičiau ir patogiau. Be to, turime galimybę kai kurių užduočių atlikimą tiesiog perleisti robotams.

Šiandien skelbiame populiariausių išmaniųjų daiktų penketuką. Apžvelgiame kiekvieną jų atskirai: kuo jie ypatingi, kaip mums padeda, kokiu būdu suteikia daugiau galimybių malonesnei veiklai.

Langų plovimo robotai

Atėjus pavasariui ir ryškiau pašvietus saulei, pastebimi visi ant langų per pastarąjį pusmetį ar metus susikaupę nešvarumai. Todėl žmonės suskumba įsigyti techninių pagalbininkų. Langų plovimo robotai yra ypatingai mėgstami tų, kurie gyvena daugiabučiuose ir bijo aukščio. Taip pat juos vertina didelio ploto nuosavų namų gyventojai bei biurų savininkai, įsikūrę patalpose su didžiuliais vitrininiais langais. Langų plovimo robotai lengvai išvalo visus plaunamus vertikalius paviršius. Stiklus jie gali nuplauti tiek iš vidinės, tiek iš išorinės pastato pusės. Be to, jie nepalieka jokių vandens, nešvarumų ar valiklių žymių. Tokie robotai puikiai susidoroja ir su rėminėmis, ir su berėmėmis langų konstrukcijomis.

Dulkių siurbliai

Atėjus pavasariui ir ryškiau pašvietus saulei, pastebimi visi ant Šie robotai populiarumu nenusileidžia niekam, nepriklausomai nuo sezonų kaitos. Robotai dulkių siurbliai ypatingai mėgstami mažamečius vaikus auginančių tėvų ir senjorų, kuriems prižiūrėti namus sunku fiziškai. Robotai dulkių siurbliai pasižymi puikia navigacijos ir jutiklių visuma. Jie dirba visiškai savarankiškai. Tereikia inicijuoti siurbimą patiems arba sudaryti tikslų veikimo grafiką.

Vejapjovės

Vejos pjovimas – monotoniškas darbas, reikalaujantis daugybės laiko ir fizinių pastangų. Robotai vejapjovės nuosekliai keičia įprastas priežiūros priemones, nes jie veją pjauna visiškai savarankiškai. Kaip ir dulkių siurbliai ar langų plovimo robotai, jie pasižymi itin veiksminga navigacijos ir aplinkos jutiklių sistema. Naudojant tokį robotą, vejos nereikia performuoti, papildomai prižiūrėti ar tręšti. Be to, šio tipo robotas neteršia aplinkos, veikia itin tyliai.

Dronai

Atšilus orams, sparnuotieji dronai kyla į dangų ir skraidina jūsų vaizdo įrašymo priemones, kurios fiksuoja gražiausias gyvenimo akimirkas. Dronus ypatingai mėgsta aktyviai laisvalaikį leidžiantys jaunuoliai. Jei jie kur nors negali patekti patys, siunčia ten šiuos „detektyvus“ ir vėliau dalijasi vaizdo įrašais su draugais.

baltas dronas

Išmanieji laikrodžiai

Jie jau daugeliui tapo neatsiejama stiliaus ir gyvenimo būdo dalimi. Išmanieji laikrodžiai seka nakties miegą, suteikia galimybę klausytis mėgstamos muzikos, pirmieji praneša apie gautus pranešimus ir leidžia akimirksniu priimti arba atmesti skambutį. Verslininkai dažnai išmaniuosiuose laikrodžiuose nusistato tikslus ir kuria priminimus. Sportininkai seka sudegintų kalorijų kiekį, širdies ritmą, nukeliautą atstumą. Tai – aksesuaras, kuris ne tik gražiai atrodo, bet ir yra funkcionalus, patogus nešioti.

technologijos. Kas žino, kaip langų plovimo robotai atrodys ateityje? Dvejonių nekelia tik mintis, kad robotų mūsų namuose ir darbuose vis daugės. Todėl tereikia prisitaikyti prie naujų galimybių ir mėgautis išmaniųjų įrenginių privalumais jau šiandien.

Visus šiuos išmaniuosius robotus rasite mūsų parduotuvėje

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *