Grindų plovimas šiuolaikiniam, į daugybę pareigų ir veiklų panirusiam žmogui, švelniai tariant, nėra pats mėgstamiausias darbas. Iš tiesų, kruopštus plovimas suryja daugybę laiko, o jei auginate smalsius mažylius ir turite nenustygstančių vietoje augintinių – grindų švaros palaikymas tampa dar sudėtingesnis. Todėl plaunantis siurblys robotas yra puiki išeitis visiems, norintiems sutaupyti laiko kokybiškam bendravimui ir kitiems smagiems užsiėmimams. 

Tai, kas svarbiausia renkantis pagalbininką

Rinkdamiesi jūsų poreikius geriausiai tenkinantį grindų valymo robotą, atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus:

  • kiekvienas plaunantis siurblys robotas pasižymi savitais parametrais, todėl prieš pirkdami, įsitikinkite ar jūsų išsirinktas prietaisas yra tinkamo aukščio ir galės plauti plotus po baldais (jei baldai per žemi, naudokite specialius baldų kojelių apmušalus);
  • įvertinkite švaros poreikį ir įprastą situaciją savo namuose – primename, jog vieni prietaisai  grindis valo šluoste, kiti – iš tiesų plauna, todėl gali įveikti net „pikčiausias“ įsisenėjusias riebalų dėmes!
  • Išmanusis plaunantis siurblys robotas gali būti valdomas keliais būdais: rankiniu, naudojantis pulteliu arba išmaniuoju telefonu (pastaruoju atveju reikalinga speciali gamintojo sukurta programėlė);
  • atkreipkite dėmesį į plaunamų grindų plotą – įprastai jūsų grindų valymo įrenginys aprėpia apie 30 m² grindų plotą.

iRobot Braava jet m6 drėgno valymo robotas – kokybė ir inovatyvumas

Atsižvelgdami į išvardintus kriterijus, labai džiaugiamės, galėdami Jums pristatyti puikų išmanųjį įrenginį –  iRobot Braava jet m6 drėgno valymo robotą. Skubame pridurti, jog  siurbimo funkcijos jis neturi, tačiau kaip grindų plovimo prietaisas yra neprilygstamas! Didžiausi jo privalumai:

  • puikiai tinka didesnėms patalpoms, keliems kambariams valyti, nes valomas plotas yra neribojamas;
  • šluostės ir purkštuko kombinacija užtikrina idealią švarą – robotas įveikia net įsisenėjusias ir riebalų dėmes; vanduo nepatenka ant kilimų, sienų bei baldų. 
  • veikia drėgnas (valymo) ir sausas (šluostymo) režimai. Drėgno valymo šluostės pagamintos iš itin kokybiškos absorbuojančios medžiagos, kuri padeda išplauti lipnias, įsisenėjusias dėmes, o sauso valymo metu naudojamas elektrostatinis krūvis padeda surinkti dulkes, gyvūnų plaukus ir purvą; šis grindų plovimo prietaisas – 

puikus sprendimas alergiškiems žmonėms. 

  • dėl specialiai kampams pritaikyto dizaino patenka į kampus ir puikiai išvalo plotus palei sienas.
  • valdomas su specialia iRobot HOME programėle – tai leidžia visada žinoti, ką veikia jūsų robotas!
  • Dėl įdiegtos IMPRINT™ Smart Mapping technologijos prietaisas puikiai įsimena valomų patalpų žemėlapį, be to valo optimaliu maršrutu, „mato“ kliūtis (baldus ir kt.)
  • Labai paprasta naudoti: pritvirtinate drėgno arba sauso valymo šluostę, įpilate vandens (siekiantiems didesnės gaivos, rekomenduojame puikų Braava jet™ kietų grindų  valymo skystį) ir paspaudžiate mygtuką CLEAN;
  • iRobot Braava jet m6 drėgno valymo robotas sugrįžta į stotelę pasikrauti ir tęsia darbą; akumuliatoriaus krovimosi laikas –   2 h;

iRobot Braava jet m6 priežiūra

Kad robotas dirbtų našiai ir kokybiškai, rekomenduojame po kiekvieno plovimo pakeisti naudotas šluostes į švarias, taip pat perpildyti vandens konteinerius.

Suprantame, kad teorinės žinios yra svarbu, tačiau praktika – dar svarbesnė. Todėl norėdami, jog jūsų pasirinktas plaunantis siurblys robotas ar drėgno valymo robotas atitiktų lūkesčius, dirbtų našiai ir tarnautų ilgai, nuoširdžiai kviečiame konsultuotis su patyrusiais „LazyHouse“ darbuotojais. Mūsų konsultantai sukaupė vertingų praktinių patarimų, kuriais mielai pasidalins su jumis, kad išsirinktumėte tinkamiausią robotą. Mėgaukitės nepriekaištinga švara bei pagausėjusiomis laisvalaikio valandomis!

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *