grindų siurbliai, grindų valymo robotai ar langų valymo robotai nepriekaištingos švaros savo namuose mėgėjams sutaupo mažiausiai 8 valandas per savaitę ir absoliučiai savarankiškai atlieka daugybę nemalonių darbų. Daugelis jau įsitikino išmaniųjų robotų siurblių teikiama nauda ir šiuo metu svarsto apie roboto grindų plovėjo draugiją. Kad palengvintume pasirinkimą, norime atkreipti jūsų dėmesį į keletą svarbiausių roboto grindų plovėjo savybių.

Pastaruosius du dešimtmečius išmanieji robotai populiarėja visame pasaulyje ir „apsigyvena“ pas vis daugiau žmonių. Buitiniai robotai tokie, kaip išmanieji grindų siurbliai, grindų valymo robotai ar langų valymo robotai nepriekaištingos švaros savo namuose mėgėjams sutaupo mažiausiai 8 valandas per savaitę ir absoliučiai savarankiškai atlieka daugybę nemalonių darbų. Daugelis jau įsitikino išmaniųjų robotų siurblių teikiama nauda ir šiuo metu svarsto apie roboto grindų plovėjo draugiją. Kad palengvintume pasirinkimą, norime atkreipti jūsų dėmesį į keletą svarbiausių roboto grindų plovėjo savybių.

Plaunamų grindų rūšys.

Grindų valymo robotas gali valyti įvairius paviršius: medines, laminuotas bei marmurines grindis, o taip pat skirtingų plytelių paviršius. Robote integruoti jutikliai atpažįsta kliūtis, kilimus ir  juos savarankiškai apeina. Galite būti ramūs – robotas grindų plovėjas nepažeidžia kilimų ir negadina baldų.

Valymo būdai.

Išmanieji robotai ne tik savarankiškai susitvarko su jiems paskirtomis užduotimis, bet dažniausiai jas atlieka taip pat gerai ar net geriau nei žmonės. Grindų valymo robotas grindis valo mikropluošto šluostėmis. Jos yra drėkinamos vandeniu arba vandens ir specialaus grindų plovimo skysčio mišiniu. Daugelis modelių turi keletą valymo rėžimų. Jie priklauso tiek nuo grindų dangos nuo grindų nešvarumo lygio. Jei grindys padengtos dulkėmis, užteks pasirinkti ekonominį rėžimą, kuriuo metu bus išvalytas ženkliai didesnis plotas, o jei gausu purvo ar įsisenėjusių dėmių, verta skirti laiko ir išsirinkti kitą efektyviausią valymo rėžimą.

Valymo plotas.

Grindų valymo robotas per vieną plovimo sesiją išplauna apie 30-35 m² plotą. Po kiekvienos valymo sesijos, reikia pakeisti šluostę, išpilti nešvarų vandenį, vandens rezervuarą pripildyti švariu vandeniu.

Navigacija.

Išmanieji robotai pasižymi itin tiksliomis navigacinėmis sistemomis. Robotas savarankiškai pasirenka efektyviausią valymo kelią, kad išnaudotų kuo mažiau energijos ir išvalytų kuo didesnį grindų plotą. Grindų valymo robotuose yra integruoti papildomi davikliai, kurie robotams neleidžia nukristi nuo laiptų.

Triukšmo lygis.

Grindų valymo robotas dirba itin tyliai. Kai kurie modeliai nesiekia 20dB, kas atitinka krentančių lapų triukšmo lygį. Robotą paleidus vakare ar netgi naktį, galėsite ramiai miegoti ar ilsėtis, kol jis tvarkys jam pavestą plotą.

Roboto aukštis.

Grindų valymo robotas gaminamas kuo mažesnio aukščio, kad galėtų plauti grindis po baldais. Dauguma modelių nesiekia 10 cm aukščio ir lengvai išvalo grindis, kur žmogui valyti būna itin sudėtinga. Nenusiminkite, jei jūsų baldai šiek tiek žemesni. Jiems pakelti yra naudojami specialūs padukai, kurių tikrai netrūksta bet kurioje baldų parduotuvėje.

Skirtingi poreikiai – skirtingi modeliai.

Apžvelgėme tik pagrindines išmaniųjų robotų grindų plovėjų savybes. Siekiant išsirinkti efektyviausią pagalbininką, susisiekite su mumis nemokamai konsultacijai. Atsižvelgę į individualius kriterijus, rekomenduosime tinkamiausius modelius.

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai grindų plovėjai

Drėgno valymo robotai – ypač aktualūs mėgstantiems švarą, praktiškiems bei laiką taupantiems asmenims.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *