Lazyhouse.lt atstovas išbandė partnerių parduodamą Mamibot Mopa380 robotinę šluotą. Pateikiame savo įspūdžius apie šį pagalbininką namuose!

Kai man pirmą kartą pasiūlė išbandyti naująją Mamibot Mopa380 robotinę šluotą, aš sureagavau taip pat, kaip sureaguotų daugumą vyrukų, gavę pasiūlymą išsiplauti grindis su nauja šluota: „Pfff, šluota… Dar vienas „ale“ inovatyvus “2 in 1” sprendimas”… Plius aš, kaip ir visi kiti normalūs žmonės esu bent kartą nusvilęs perkant buitinės technikos daiktą, kurio marketingas skamba: „neįmanoma, kad su šiuo pirkiniu Tu prašausi“. Žodžiai gražūs, tačiau realybė, neretai yra kitokia. Tad su tokiu nusistatymu aš ir nusprendžiau šią drėgno valymo šluotą išbandyti.

Mamibot mopa šluotos išpakavimas

ATIDARĘS PRODUKTO PAKUOTĘ PAMAČIAU TOKĮ VAIZDĄ:

Komplektacijoje buvo Mamibot Mopa drėgno valymo robotinė šluota, pakrovėjas, vandens konteineris, aliejinis vaškas (taip, su šluota galime ir padengti medines grindis plonu vaško sluoksniu!), dvi drėgno valymo šluostės, dvi sauso valymo šluostės ir lietuviška instrukcija! Pačią šluotą surinkti yra tikrai lengva, tam nereikia jokių papildomų įrankių. Judam toliau.

Taigi, sudrėkinau drėgno valymo šluostes, labai lengvai „užlipinau“ ant šluotos apatinės dalies ir įjungiau greito valymo mygtuką. Būtent nuo šio momento aš į šitą produktą pradėjau žiūrėti tik su absoliučia pagarba.

Trumpai apie techninę Mopa380 pusę:

60 vatų galią turintis variklis priverčia du apvalius padus suktis 250 kartų per minutę. Būtent ši jėga leidžia juokingai greitai valyti grindis. Bet pats geriausias dalykas šioje Mopa380 robotinėje šluotoje yra tai, kad man nereikia atlikti tradicinio judesio ranka “pirmyn – atgal”. Su šiuo “stebuklu” man tereikia tiesiog stovėti ir palaukti kelias akimirkas, kol drėgno valymo šluota pati nuvalys plotą. Kadangi Mopa380 yra labai lengva (3,2 kg), o pagrindinis jos svoris apačioje, vaikščioti su šia šluota yra juokingai lengva. Manęs neriboja nei laidai (jų čia tiesiog nėra), nei garsus triukšmas (šluota yra pakankamai tyli, iki 60 dB). Panorėjus, šluota labai lengvai gali palįsti po visais baldais, kurių aukštis nuo grindų yra bent 14 cm. Sunku, net suvokti, kad yra toks produktas, kai visi kiti drėgno valymo sprendimai atsilieka tiesiog šviesmečiais.

Mopa380 turi 330 ml talpos vandens konteinerį, kuris leidžia mygtuko paspaudimu sudrėkinti grindis. Tai labai patogu, nes jei mano uždėtos šluostės jau išsausėjo, man nereikia jų vėl drėkinti rankomis. Aš tiesiog specialiu mygtuku papurškiu vandens ir užvedu šluotą ant jo. Viskas genialu, kas paprasta!

šluostės

Padarius drėgną valymą, lengvu judesiu nuimu drėgno valymo šluostes (raudonos sp.) ir uždedu sauso valymo šluostes (žalios sp.). Paspaudžiu antrą režimą, kuris skirtas sausam valymui. Nors šluota dirba lėčiau, bet sausinant šis režimas labiau tinkamas naudoti.

Viskas! Po lengvo “pasivaikščiojimo su Mopa” visas panaudotas šluostes įmetu į skalbimo mašiną ir plaunu iki 60 laipsnių temperatūros. O pačią šluotą tiesiog įjungiu krauti (pasikrauna per 2,5 val.). Tai visas mano darbas pabaigus valyti!

Padarius drėgną valymą, lengvu judesiu nuimu drėgno valymo šluostes (raudonos sp.) ir uždedu sauso valymo šluostes (žalios sp.). Paspaudžiu antrą režimą, kuris skirtas sausam valymui. Nors šluota dirba lėčiau, bet sausinant šis režimas labiau tinkamas naudoti.

grindų valymo šluota mamibot

Išvada

Apibendrinus mano išvada yra labai paprasta – Mopa drėgno valymo robotinė šluota yra nerealus pagalbininkas kasdienėje buityje, kurio tikslas mažinti Jūsų laiką buitinėje rutinoje. Tai „automobilis“ su automatine pavarų dėže, kai visi kiti valymo sprendimai šiai dienai su mechanine dėže. Po Mop‘os, Jūs juoksitės, kaip galėjote valyti grindis be jos. Tačiau Jūs patikėsite mano sakiniais tik tada, kai įjungsite mygtuką. O tai padaryti galite nuvykę į bet kurią mūsų partnerių parduotuvę, kurių sąrašą rasite čia:

Gero valymo!

Daugiafunkcinė robotinė šluota

mopa380
mopa daugiafunkcinė robotinė šluota

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai grindų plovėjai

Drėgno valymo robotai – ypač aktualūs mėgstantiems švarą, praktiškiems bei laiką taupantiems asmenims.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *