Kavinių, viešbučių, kaimo turizmo sodybų ar biurų administratoriai vis dažniau samdomus darbuotojus keičia švarą palaikančiais robotais. Tokį sprendimą lemia ne tik aukšta darbuotojų kaina, bet ir ideali prietaisų atliekamų darbų kokybė. Langų valymo robotai nepavargsta, juos paprasta naudoti. Be to, jie nereikalauja nuolatinės priežiūros.

5 išmaniųjų langų valymo robotų savybės

1. Valomi paviršiai

Daugelis nustemba sužinoję, kad langų valymo robotai valo ne tik langus, bet ir kitus vertikalius paviršius: plyteles, stiklines pertvaras, veidrodžius ir plaunamas sienas. Vertikalūs paviršiai gali būti tiek įrėminti, tiek berėmiai. Mažiausias valomas paviršius – 40 su 40 cm. Maksimalaus ploto apribojimų nėra.

2. Navigacija

Langų valymo robotas išmaniuoju vadinamas ne be reikalo. Jo sumanumą geriausiai atspindi navigacija. Daugelyje langų valymo robotų integruotos aukščiausios klasės navigacijos sistemos. Jos įvertina valomo paviršiaus plotą ir geriausią valymo kelią, kad užtikrintų nepriekaištingą valomų paviršių švarą.

3. Saugumas

Tai – vienas svarbiausių ypatumų, kurį vertina tiek langų robotų gamintojai, tiek juos įsigyjantys naudotojai. Todėl šie prietaisai pasižymi kelių lygių apsaugos sistema. LED lemputės ir garsiniai signalai pranešą apie staiga nutrūkusį elektros energijos tiekimą, o speciali virvė apsaugo robotą nuo nukritimo. Neišsigąskite, tai – tik papildomos apsaugos priemonės. Kiekvienas langų valymo robotas prie valomo paviršiaus prisisiurbia specialia vakuumine sistema, kuri tvirtai laiko prietaisą viso valymo proceso metu.

4. Naudojimo paprastumas

Langų valymo robotai gali būti valdomi pulteliu arba išmaniuoju telefonu (tereikia įsidiegti gamintojo sukurtą mobiliąją programėlę). Prieš robotui pradedant savarankišką darbą, turėtumėte uždėti švarią, specialiu valymo skysčiu sudrėkintą šluostę. Tuomet tereikia padėti robotą viename iš valomo paviršiaus kampų ir jį įjungti. Baigęs darbą, langų valymo robotas sugrįžta į tą pačią vietą, iš kurios startavo. Naudojant robotą nereikia naudotis jokiomis pagalbinėmis priemonėmis. Be to, taip panaikinama sužalojimų tikimybė, atsirandanti valant langus viršutiniuose pastato aukštuose.

5. Sezoniškumas

Visi langų valymo robotai gali langus valyti tiek iš vidinės, tiek iš išorinės pastato pusės. Tačiau tik tie prietaisai, kurie neturi silikoninių detalių, gali švaros sezoną pradėti kur kas anksčiau – nuo tada, kai oro temperatūra pakyla iki 5 laipsnių šilumos. Langų valymo sezono pradžią rekomenduojama aptarti su konsultantu.

Nors aptarėme pagrindines savybes, kuriomis pasižymi langų valymo robotas, patariame kiekvieną modelį pastudijuoti atskirai. Jei taupote savo laiką, pasinaudokite mūsų parengtu langų valymo robotų pasirinkimo gidu. Jame rasite pagrindinę informaciją, kuri padės atrasti tinkamiausią langų valymo robotą. Jei vis dar abejojate dėl savo sprendimo, tiesiog susisiekite su LazyHouse.lt konsultantu – jis padės išsirinkti tinkamą modelį pagal individualius poreikius.

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Langų valymo robotai

Langų valymo robotai – tobulas sprendimas, leidžiantis lengvai pasirūpinti nepriekaištinga švara, patogumu ir sutaupytu laiko.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

One thought on “Langų valymas verslo paskirties objektuose

  1. langu valytuvas parašė:

    žiauriai gerai, kai yra kas valo ofisus ir t.t. vieną kartą bestebėdama valytojo darbą pastebėjau, kad langai valomi su tokiu dvipusiu valymo įrankiu.. nusipirkau ir sau, dar niekada nebuvau taip valytojai dėkinga už pametėtą idėją, tobula…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *