Tegul išmanieji jūsų namai neapsiriboja automatiniu apšvietimu ar garažo vartais. Juk visi žinome, kad išmanieji robotai ir sprendimai taupo mūsų laiką,

Sumanūs šeimininkai renkasi išmaniąją virtuvę

Tegul išmanieji jūsų namai neapsiriboja automatiniu apšvietimu ar garažo vartais. Juk visi žinome, kad išmanieji robotai ir sprendimai taupo mūsų laiką, padeda palaikyti sveiką gyvenimo būdą bei sumažinti buities darbų apimtis. Daugelis yra susipažinę su išmaniųjų namų teikiamais privalumais, tad atėjo metas atverti duris ir išmaniesiems virtuvės prietaisams

Dar daugiau  komforto ir malonumo

Kviečiame susipažinti su išmaniosios virtuvės prietaisais, kurie sumažina rūpesčių bei suteikia galimybę daugiau laiko skirti sau.

Virtuvės karaliumi įvardintume daugiafunkcinį Redmond puodą. Jis gali virti, kepti, troškinti, skrudinti, virti garuose ir atlikti kitas maisto ruošimo funkcijas. Redmond puodas suteikia laisvę eksperimentuoti bei atrasti naujus skonius ar jų derinius. Šis puodas kaip ir kiti išmanieji robotai ypatingai yra mėgstamas savo laiką branginančių šeimų, auginančių vaikus. Mamos jį dievina, nes Redmond puodas paruoštą maistą gali bet kada pašildyti iki norimos temperatūros arba išlaikyti šiltą iki 24 val.!

Jei multifunkcinis Redmond puodas tituluojamas virtuvės karaliumi, tai išmaniosios svarstyklės neabejotinai gali būti vadinamos virtuvės karalienėmis. Jos ne tik tiksliai sveria maisto produktus, bet ir apskaičiuoja kalorijų, baltymų bei angliavandenių kiekį. Išmaniosios svarstyklės rekomenduojamos sportininkams, diabetu sergantiems žmonėms bei visiems, siekiantiems sveikos ir subalansuotos mitybos.

Nors daugelis stengiasi rinktis sveiką maistą, retas kuris gali atsispirti gardžios kavos puodeliui. Pasirinkus išmanųjį Redmond kavos aparatą, galėsite mėgautis išskirtinio skonio kava. Pats kavos aparatas sumals kavos pupeles, išvirs kavos ir pakvies jus maloniai degustacijai. Beje, aromatinga kava galėsite mėgautis visą dieną – ji bus šilta, jei pasirinksite norimos temperatūros palaikymo funkciją.

Jei kavos puodelį mielai keičiate į arbatos, rekomenduojame rinktis išmanųjį Redmond virdulį. Jį galite įjungti nuotoliniu būdu, o vandeniui užvirus, ateiti užsitaisyti mėgstamos arbatos. O jei arbata norite mėgautis visą dieną, rinkitės norimos vandens temperatūros palaikymo rėžimą.

Išmaniųjų prietaisų valdymas

Išmanieji virtuvės prietaisai kaip ir kiti išmanieji robotai yra labiausiai vertinami už nuotolinio valdymo funkciją. Į savo mobilųjį telefoną tereikia įsidiegti Redmond ar kito gamintojo aplikaciją, kad darbų delegavimu galėtumėte mėgautis ne tik darbe, bet ir namuose. Per mobiliąją aplikaciją visus išmaniuosius prietaisus galite įjungti, išjungti bei keisti arba nustatyti jų rėžimus. Valdyti išmaniuosius prietaisus dar niekuomet nebuvo taip paprasta.

Minimali priežiūra, maksimalūs rezultatai

Išmanieji virtuvės prietaisai pasižymi tiksliu ir nepriekaištingu funkcijų atlikimu. Išmanieji prietaisai veikia nepriekaištingai ir reikalauja minimalios priežiūros. Dauguma detalių yra lengvai nuimamos ir gali būti plaunamos indaplovėje. Išmanieji virtuvės prietaisai gali praturtinti maisto racioną bei palengvinti mums įprastus virtuvės darbus. Tik nuo jūsų priklauso, kiek išmaniųjų prietaisų įsileisite į savo virtuvę ir, patogiai įsitaisę ant sofos, mėgausitės nuotoliniu jų valdymu.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *