Taip jau sutapo, kad 4-ojo gimtadienio proga Lazy House sulaukė daugybės sveikinimų iš klientų, partnerių ir tiekėjų bei gavo puikią dovaną iš Rekvizitai.lt – „Top įmonė 2019” titulą.

Lazy House įvertinimas

LazyHouse.lt – tarp 7% geriausių Lietuvos įmonių

Įmonių rinkimus organizavę Rekvizitai.lt oficialiai teigia, kad „Top įmonė 2019” suteiktas įvertinimas patvirtina, kad įmonė yra patikima, finansiškai stabili, konkurencinga ir perspektyvi. Remiantis Rekvizitai.lt vertinimu, tai yra pačios stipriausios įmonės mažų ir vidutinių įmonių kategorijoje, pagrįstai nusipelniusios būti rekomenduojamos. Jei kompanija buvo įvertinta „Top įmonė 2019” titulu, tai ženklas, kad ji laikosi skaidrios įmonės politikos, gerbia savo verslo aplinkos atstovus (darbuotojus, klientus, partnerius bei tiekėjus) ir ja galima pasitikėti.

Ką šis apdovanojimas reiškia įmonei?

Aleksej Traškin, įmonės vadovas, neslepia džiaugsmo, atitikęs keliamus kriterijus bei pelnęs šį oficialų Rekvizitai.lt apdovanojimą: „Man smagu, kad buvome pastebėti ir įvertinti nepriklausomų ekspertų. Dar kartą įsitikinau, kad tos vertybės, kuriomis vadovaujamės – yra tvirtas stabilaus ir konkurencingo verslo pagrindas. Visada jaučiau didelę atsakomybę prieš žmones, kurie mane supa. Esu be galo dėkingas komandai už didžiulį indėlį į visos „Lietuvos robotizavimą“, verslo partneriams už šiltus abipusius santykius, pagrįstus sąžiningumu bei vienas kito palaikymu bei klientams, kurie, nepaisant ankstesnių robotų modelių netobulumų bei vyravusių stereotipų, patikėjo, kad robotai iš tikrųjų gali perimti pačius nesmagiausius namų ruošos darbus, juos atlikti savarankiškai ir dovanoti brangiausią dovaną – laiką sau, šeimai bei draugams.“

 Kaip LazyHouse.lt pavyko pasiekti „Top įmonės 2019” apdovanojimą?

Aleksej teigia, kad jo kompanija niekada nekėlė tikslo tapti „Top“ įmone, jį pasiekė visiškai organiškai. „Dirbdamas robotikos srityje mačiau, kaip efektyviai robotai gali pakeisti žmogaus darbą: robotai nepavargsta, nesiskundžia, maitinasi tik elektros energija, dirba tiksliai ir prognozuojamai. Sukaupęs 4 metų patirtį robotiniuose sprendimuose, nutariau ją iš pramonės perkelti arčiau žmonių. Subūrus kuklią komandą, pradėjome prekiauti buitiniais grindų robotais: siurbliais bei drėgno valymo robotais. Žmonės gana greitai įsileido robotus į namus, nes patys pamatė, kokie robotai gali būti efektyvūs, dėkojo ne tik už laisvą laiką bet ir išnykusius nugaros skausmus, kurie kankindavo grindis valant rankiniu būdu.

Nuoširdžios klientų rekomendacijos tiek veiklos pradžioje, tiek dabar – yra pagrindinis verslo variklis. Mane ir mano kolegas klientai įkvepia ieškoti efektyviausių robotinių sprendimų, skatina pasitempti ir nuolat mokytis. Todėl mes investuojame labai daug laiko ir pastangų kokybiškiausių robotų atrankai. Visus robotus pirmiausia išbandome patys ir tik vėliau teikiame rekomendacijas, pagrįstas ne tik žiniomis, bet ir asmenine praktika. Klientai mus labiausiai vertina už nuoširdų rūpestį jais. Mūsų pažintis su pirkėjais ties pardavimais niekada nesibaigia – nuolat teikiame išsamias nemokamas konsultacijas, papildomas garantinio ir po garantinio serviso paslaugas bei praktiškas eksploatacijos rekomendacijas. Šis asmeninis dėmesys tapo dar svarbesniu, kai pradėjome prekiauti robotais vejapjovėmis. Esame lyderiaujanti kompanija Lietuvoje, kuri prekiauja įvairių prekės ženklų robotais, konsultuoja ir profesionaliai instaliuoja programinę įrangą skirtingų gamintojų ir jų modelių vejapjovėse. Klientai pasitiki mumis, nes žino, kad iš Lazy House įsigyti robotai tarnaus jų savininkams, o ne atvirkščiai – robotų šeimininkai tarnaus robotams…“

Pelnėte „Top įmonė 2019” titulą, vadinasi, galite sau leisti atsipūsti?

Aleksej veide – plati šypsena: „Anaiptol“ – sako juokdamasis. Manau, kad Lazy House išaugo iš vaikiškų šliaužtinukų, išgyveno paauglystę ir pasiekė brandą. Stabiliai augdami po keliasdešimt procentų per metus, tikimės šį augimą išlaikyti ir ateityje. Jau dabar dirbame su daugybe pasaulyje pripažintų ir puikiai vertinamų robotų: Ambrogio, Worx vejapjovėmis, iRobot, Neato, Samsung siurbliais, Hobot, Mamibot langų robotais. Neesame priklausomi nuo vieno tiekėjo, todėl turime laisvę rinktis tik geriausius robotinius sprendimus.

Ateityje matome galimybę plėstis tiek buitinių robotų, tiek išmanių namų srityse. Bet kokiu atveju, visuose sprendimuose ieškosime, kuo galime būti naudingi savo klientams. Esame pasiryžę ir toliau teikti ekspertinę informaciją, kurios nerasite jokiose gamintojų instrukcijose, įsiklausyti į asmeninius poreikius, kad galėtume rekomenduoti ne universalų robotą, o tą, kuris geriausiai susitvarkys individualioje jūsų aplinkoje! Teiksime aukščiausio lygio robotų servisą ir darysime viską, kad išvengtumėte brangiai kainuojančių klaidų dėl neteisingos eksploatacijos ar roboto priežiūros. Žinoma, panaršę pasaulinėse el. parduotuvėse, turbūt galėtumėt vienokį ar kitokį robotą įsigyti pigiau, tačiau praktinių žinių, asmeninių įžvalgų bei nuoširdaus bendravimo iš jų tikrai nenusipirksite.”

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *