2020 švęsime „Hobot“ kompanijos sėkmingo gyvavimo dešimtmetį. Ši įmonė – viena lyderiaujančių buitinių robotų gamintojų, daugiausia dėmesio skirianti langų ir grindų valymo robotų vystymui. Per solidų veiklos dešimtmetį į pasaulinę rinką paleido 10 produktų, kurie pelnė ne tik daugybę tarptautinių apdovanojimų, bet ir paprastų vartotojų bei verslo atstovų simpatijas.

Nauja žvaigždė langų robotų padangėje

Šiais metais „Hobot“ pristatė naują langų valymo robotą, užkoduotą skaičiumi 298. Ką jis reiškia, tikriausiai žino tik patys „Hobot“ inžinieriai… Tačiau mums svarbiausia ne modelio pavadinimas, bet tai, kad šis langų valymo robotas, kaip ir ankstesni jo modeliai, puikiai susitvarko su savo pareigomis – t.y. nepriekaištingu langų valymu. Dėl ištobulintos navigacinės sistemos, šis robotas paviršius valo metodiškai, nepalikdamas jokių neišvalytų vietų. Kampuose integruoti lazeriniai davikliai įgalina robotą išvalyti net ir berėmes konstrukcijas. Didelis daugkartinių mikro pluošto šluosčių plotas (24 cm x 24 cm) bei naujai integruotas vandens purškiklis užtikrina tobulą švarą – be menkiausių ruoželių.

Paprastas roboto valdymas ir priežiūra

Visų pirma, vandeniu arba specialiu langų valymo skysčiu sudrėkinkite mikro pluošto šluostes ir prilipdykite jas prie roboto. Tuomet prie „Hobot 298“ langų valymo roboto prijunkite maitinimo šaltinį ir padėkite jį ant valomo paviršiaus (veidrodžio, plytelių, plaunamos sienos, vertikalios pertvaros ar lango). Paskui įjunkite, kad jis pradėtų veikti, paspausdami starto mygtuką ant pačio roboto arba ant komplekte esančio pultelio, arba pasinaudokite mobiliąją aplikacija. Robotas gali startuoti iš bet kurios vietos. Papildomam drėkinimui mobilioje aplikacijoje pasirinkite naujausią funkciją, pažymėta lašeliu. Atlikus šį veiksmą, naujausias „Hobot 298” langų valymo robotas, paviršius nuvalys itin kruopščiai. Baigus darbą, robotas sustos į apatinį kampą, bei informuos jus garsiniu signalu. Tereikės pakeisti šluostes švariomis ir paleisti ant valomojo paviršiaus dar kartelį. O panaudojus išplauti šluostes, išdžiovinti natūraliu būdu ir pasidėti iki kitos langų valymo sesijos.

Reikalinga papildoma konsultacija Lazyhouse gali pasiūlyti daugybę langų valymo robotų, tačiau geriausiai veiks individualiai pritaikytas modelis. Ar „Hobot 298” geriausias pasirinkimas – atsakyti gali tik profesionalus Lazyhouse konsultantas. Susisiekite elektroniniu paštu arba telefonu: ir išsiaiškinkite, kuris langų valymo robotas tinkamiausias jūsų namams.

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Langų valymo robotai

Langų valymo robotai – tobulas sprendimas, leidžiantis lengvai pasirūpinti nepriekaištinga švara, patogumu ir sutaupytu laiko.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *