Siurbimas yra vienas iš labiausiai nekenčiamų darbų. Tai varginantis, monotoniškas ir nuobodus, o šiuolaikinėje sparčiai besivystančioje visuomenėje tai tiesiog per daug laiko atimantis darbas. Daugeliui žmonių robotas siurblys – tai komfortas, nes jis išsiurbia namus, sutaupydamas jiems daug laiko ir energijos.

Robotiniai dulkių siurbliai yra nedideli, dažniausiai disko formos prietaisai, padedantys išvalyti jūsų namus. Kaip žinoti, koks geriausias robotas siurblys? Koks tinka būtent jums? Jų pasirinkimas yra labai didelis, o kainos svyruoja nuo mažų iki gan didelių. Viskas priklauso nuo jūsų namų, valomo ploto bei kokių funkcijų norite.

Kodėl turėtumėte nusipirkti dulkių siurblį?

Jei kada susimąstėte, kodėl turėtumėte įsigyti robotą siurblį, pateikiame dešimt dažniausiai pasitaikančių pranašumų, susijusių su šių autonominių prietaisų naudojimu.

1. Nereikia rankinio valdymo

Jei kenčiate nuo judėjimo ar fizinių negalavimų, robotas siurblys yra puikus valymo įrenginys. Tai ne tik pagerina jūsų valymo rutiną, bet ir padeda jums tvarkytis namuose, jeigu pats to negalite daryti. Tiesiog įjunkite ir leiskite jam išvalyti.

Šiuose prietaisuose yra įvairių jutiklių, kurie leidžia valyti savarankiškai. Tai pašalina poreikį ilgai stovėti, vaikščioti ir lenktis. Robotiniai dulkių siurbliai taip pat puikiai tinka vyresnio amžiaus žmonėms, kurie gali kentėti nuo artrito ar sąnarių skausmo. Daugelį šių dulkių siurblių galima iš anksto valyti, kai reikia, ir jiems paprastai reikia labai mažai priežiūros.

2. Nėra laiko, jokių problemų

Mūsų judriame ir dažnai didžiuliame pasaulyje dauguma vartotojų yra atsakingi už šeimų kūrimą, karjeros kūrimą ir aktyvaus socialinio gyvenimo palaikymą. Akivaizdu, kad ši kasdienė veikla yra svarbesnė už valymą, o tai savo ruožtu sukuria skubų poreikį greitai ir patogiai išsiurbti.

Kadangi robotai siurbliai gali valyti patys be jokios priežiūros, jie gali sutaupyti stulbinančiai daug laiko. Tai puikus pasirinkimas visiems užimtiems žmonėms. Kadangi jums nereikia prižiūrėti šių įrenginių, galite juos įjungti prieš išeidami iš namų. Kai kurie modeliai netgi leidžia naudoti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, kad jį paleistumėte, kai net nesate namuose. Tai leidžia daugiau laiko skirti veiklai, kuri jums patinka ir galite grįžti į namus, kuriuose yra švara. 

3. Automatiškai prisitaiko prie skirtingų paviršių

Skirtingiems grindų paviršiams reikia skirtingų roboto siurblio nustatymų. Štai kodėl daugelyje robotų dulkių siurblių yra jutikliai, aptinkantys grindų paviršiaus pokyčius. Naudojant šiuos prietaisus, nereikia galvoti apie kilimą, medieną ir plyteles; jie automatiškai prisitaiko. Jie taip pat gali aptikti laiptus ir sienas, automatiškai atsitraukdami, kad būtų išvengta netyčinio įrenginio sugadinimo.

4. Sureguliuoja valymo nustatymus

Pas daugelį namuose kai kurie grindų plotai yra nešvaresni nei kiti. Apskritai sritys, kuriose vyksta didžiausias pėsčiųjų srautas, pvz., koridorius, virtuvė ir gyvenamosios patalpos, dažniausiai būna nešvariausios. Štai kodėl daugelis robotų siurblių turi galimybę aptikti nešvarumų kiekį tam tikroje vietoje, kad jie galėtų automatiškai koreguoti valymo nustatymus. Kuo nešvaresnė teritorija, tuo daugiau laiko įrenginys praleis ją valydamas.

5. Savaiminis įkrovimas

Kadangi robotai siurbliai gali patys pasikrauti, nereikia nerimauti dėl rankinio įkrovimo. Baigęs užduotį, siurblys iškart grįš į pasikrovimo stotį. Tai reiškia, kad jei jo akumuliatorius išsikrovęs, jis bus automatiškai įkraunamas po kiekvieno valymo. Arba kai kurie įrenginiai net sustabdys valymo procesą ir grįš į bazę, kad pasikrautų ir toliau tęstų darbą.

6. Gali valyti, kai jūsų nėra namuose

Ar nebūtų puiku, jei galėtumėte išvalyti namus būdami išvykę? Nors mes jau aptarėme, kaip tai gali padėti tiems, kurie turi mažai laiko siurbti, verta pažymėti, kad kai kuriuos robotus siurblius galima užprogramuoti automatiškai pradėti valyti nurodytu paros metu.

Tai gali būti ypač naudinga atostogų, verslo kelionių ir kitų progų metu, kai ilgesnį laiką būsite toli nuo namų. Tai yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl turėtumėte apsvarstyti galimybę įsigyti robotą siurblį.

7. Aptinka iš anksto nustatytas ribas

Vienas iš pagrindinių rūpesčių, kuriuos girdėjau apie robotus dulkių siurblius, yra tai, kad jie gali nukristi nuo laiptų, sugadins sienas arba apvers kitus dekorus. Tai tikrai nereikalinga baimė, nes jūs turite galimybę nustatyti virtualias sienas. Virtualios sienos funkcija sukuria ribas, kurių jūsų įrenginys negalės peržengti. 

8. Paprasta priežiūra

Palyginti su rankiniu siurbliu, robotams dulkių siurbliams reikia tik minimalios priežiūros. Jie paprastai yra pagaminti iš aukštesnės kokybės medžiagų ir yra skirti jums tarnauti ilgus metus.

Vienintelis jūsų darbas yra periodiškai pakeisti šiukšlių maišelį arba ištuštinti konteinerį bei pakeisti filtrą, kai ateis tam laikas. Tai tik kelios techninės priežiūros užduotys, kurias turėsite atlikti per savo roboto eksploatavimo laiką.

9. Tinka į mažas erdves

Daugelis vartotojų skundžiasi negalėdami siurbti sunkiai pasiekiamose ar ankštose vietose, tačiau įsigijus robotinį siurblį ši problema visiškai išnyks. Dėl savo kompaktiško dydžio robotai siurbliai gali išvalyti mažesnes erdves, kurios paprastai yra nepasiekiamos su rankiniais siurbliais.

Jie patenka į visus kampus ir užkampius, į kuriuos jūsų tradicinis dulkių siurblys gali nepatekti, nenaudojant tam tikro tipo pratęsimo. Kai naudosite robotą siurblį, jūsų namuose bus švara per palyginti trumpą laiką.

10. Kiti privalumai

Robotai siurbliai, ypač brangesni modeliai, vartotojams suteikia daugybę privalumų. Daugelis šių modelių teigia, kad siūlo geresnes valymo funkcijas nei tradiciniai modeliai. Keletas šių technologiškai pažangių funkcijų yra:

Didesni dulkių maišeliai:

Kadangi šiuose maišuose telpa daugiau nešvarumų ir šiukšlių, juos reikės keisti rečiau nei rankiniuose dulkių siurbliuose. 

Ilgesnis tarnavimo laikas:

Kadangi robotai dulkių siurbliai reikalauja mažiau priežiūros, jie tarnauja ilgiau nei kitų tipų dulkių siurbliai. Bet kaip žinoti, kuris yra geriausias robotas siurblys? Reikia pasirinkti žinomą robotų siurblių prekinį ženklą, su ilgalaike patirtimi gaminant robotus siurblius. 

Nėra laidų, su kuriais reikia susidoroti:

Šie siurbliai yra su savo įkrovimo stotelėmis. Tai ne tik palengvina jums, bet ir reiškia, kad jums niekada nereikės vargti su susipainiojusiais laidais ten, kur reikia valyti.

Išmaniųjų namų ryšys:

Kaip ir dauguma išmaniųjų buitinių prietaisų, daugelis robotų dulkių siurblių turi galimybę palaikyti ryšį su jūsų namų „Wi-Fi“ tinklu, todėl galite jį valdyti nuotoliniu būdu išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu. Dabar jums net nereikia būti namuose, kad juose būtų švara!

Išvados

Trumpai tariant, tai tik keletas priežasčių, kodėl turėtumėte apsvarstyti galimybę įsigyti robotą siurblį. Žinoma, kuo daugiau pinigų išleisite, tuo daugiau funkcijų turės jūsų siurblys. Čia tikrai galioja posakis „jūs gaunate tai, už ką mokate“. Tačiau nesvarbu, kokį modelį perkate, visi robotiniai siurbliai siūlo didelį patogumą ir lankstumą. Geriausias robotas siurblys sutaupys jūsų laiką, nes bus pagalvota apie labai daug dalykų, kurie palengvins jums, siurbiant jūsų namus. Nereikės praleisti savo laiko ir energijos siurbiant grindis, kai galite leisti robotui atlikti visą sunkų darbą už jus.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *