Robotas siurblys  pastaraisiais metais tapo plačiai prieinamas ir norinčių jį įsigyti vis daugėja. 

Kodėl tada visi taip susižavi šiais robotais ir jų didžiuliu darbu? Visa tai jums paaiškinsime žemiau esančiame straipsnyje.

1. Jums nereikia būti namuose, kol robotas siurblys siurbs

Robotas siurblys jūsų gyvenime reiškia, kad niekada nereikės jaudintis dėl to, kad jums reikės siurbti grįžus namo. Jis gali būti užprogramuotas atlikti savo darbus, kol esate ne namuose. Paprasčiausiai nustatykite laiką, kad darbas būtų atliktas, kol esate darbe ar išvykęs.

Jeigu ketinate išvykti iš namų dėl darbo ar atostogų, jūsų robotas mielai tęsia savo darbą, pasirūpindamas dulkėmis ar kitomis šiukšlėmis – garantuodamas jums, kad jūsų namuose bus švara, kai jūs grįšite.

2. Nesijaudinkite dėl įkrovimo

Taip, po kiekvieno ciklo robotas siurblys grįžta į savo pasikrovimo bazę, kad pasikrautų. Kol jų įkrovimo stotelė prijungta prie elektros tinklo, niekada nereikės jaudintis dėl išsikrovusių baterijų. Kai kurie modeliai net nustos valyti ir grįš į bazę, kad pasikrautų ir toliau tęstų darbą.

3. Patys nustato valomų paviršių tipus

Jūs žinote, kaip jūs visada koreguojate įprasto siurblio nustatymus, kai judate iš kambario į kambarį, susiduriate su kietomis grindimis, trumpo plauko kilimais ir storesniais kilimais? Robotiniai dulkių siurbliai yra suprojektuoti taip, kad jutiklių pagalba, jie patys pajaučia grindų paviršiaus pokyčius. Galite leisti jiems laisvai važinėti po namus, ir jie lengvai susidoros su paviršiaus pokyčiais.

4. Ribų nustatymas

Jei nerimaujate dėl to, kad jūsų robotas siurblys gali nukristi laiptais žemyn arba baksnos į trapias vazas, stovinčias ant grindų, galite šioms vietoms nubrėžti virtualias sienas. Atlikite tai programavimo funkcijoje. Tai veiks kaip riba, kurios jūsų įrenginys negalės peržengti.

Geriausias patarimas: kad robotas siurblys galėtų atlikti geriausią darbą, atlikite šiek tiek paruošiamųjų darbų ir sutvarkykite. Norite, kad jis galėtų laisvai atlikti savo darbą – tai reiškia, kad turėsite pakelti daiktus nuo grindų, tokius kaip, pavyzdžiui, žaislai ar kitos neplanuotos kliūtis kelyje. Jūs visada turėsite tvarkingesnius namus.

5. Automatiškai padidina siurbimo galią, kur to labiausiai reikia

Siurbliuose yra įmontuoti jutikliai, kurie gali nustatyti, kurioms jūsų namų sritims reikia didesnės siurbimo galios. Didelio eismo vietose, tokiose kaip koridoriai, prieškambariai, žaidimų kambariai, šioms vietoms bus suteiktas papildomas dėmesys, reikalingas švarai palaikyti.

6. Nebereikės valyti rankiniu būdu

Jūs praleisite ne tik mažiau laiko pastoviam grindų dulkių siurbimui. Galėsite atlikti įprastą kasdienę veiklą, o jūsų padėjėjas robotas siurblys tvarkys jūsų namus, kuriuose bus švara kaip niekada ir jums nereikės jaudintis, kaip jūsų grindys atrodys netikėtiems svečiams užsukus.

7. Jie puikūs ankštose erdvėse

Net ir naudojant geriausius įprastus dulkių siurblius, neįmanoma iki galo išsiurbti po lovomis, kampuose ir nelygiuose taškuose bei po spintelėmis. Robotiniai siurbliai prieina prie sienų ir po baldais.

8. Prijunkite prie savo namų „Wi-Fi“

Robotai siurbliai išsivystė. Daugelis jų dabar turi galimybę prisijungti prie namų „Wi-Fi“ ir būti susieti su išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu. Tai leidžia jums valdyti robotą iš savo prietaiso. Pavyzdžiui, „Roomba“ veikia su „iRobot“ mobiliąja programa, vadinama „Home“.

Reikia greitai išsiurbti, kol grįšite namo? Tiesiog ištraukite telefoną ir paleiskite robotą!

9. Belaidis dizainas

Dulkių siurbliai, turintys laidus, gali sukelti daug rūpesčių, kai reikia juos perkelti iš kambario į kambarį. Svarbiausia, kad nelaimingi atsitikimai gali įvykti, kai laidai susipainioja, o žmonės užkliūna ir pargriūna.

Naudojant robotą siurblį, jums nereikės jaudintis dėl pirmiau minėtų dalykų. Jūs išvalysite visas grindis be jokių laidų ar nešiojimo po kambarius.

10. Puikiai tinka žmonėms, turintiems traumą ar negalią

Net lengvą šiuolaikinį siurblį gali būti sunku valdyti visiems, kurie atsigauna po traumų ar gyvena su negalia. Jūs tikriausiai pastebėjote, kad siurbimo seansas kartais primena treniruotę. Robotiniai siurbliai yra visiškai nepriklausomi, kai jie dirba, ir jums nereikia daryti jokių stumdymų, traukimo ar pasiekimų. Jie taip pat puikiai tinka vyresnio amžiaus žmonėms.

Išvada: Robotas siurblys yra geresnis nei bet kada ir būtinai pagerins jūsų gyvenimą namuose. Jie palaiko jūsų grindų švarą, sumažina dulkes ir kitus alergenus taip, kaip niekada negalėtų jūsų rankiniu būdu valdomas siurblys, ir suteikia jums daug daugiau laisvo laiko. Jie keičia jūsų gyvenimą pozityviausiais būdais!

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *